Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@MINKA22 No je to mazec ![]()
Kolik jsi byla ochotná dát? A od jaké cestovky to máš?
Myslím, že v SLM ten hotel nebude
![]()
FIRO
no budu se modlit, třeba nebude v tom termínu, ale o pár dní později uvidím hele nevím kolik dát nějak jsem nad tím nepřemýšlela, ale je nerozum jelikož oni mi počítají pokoj za mě okolo 50tisíc a to samé za mé jedno 3-leté dítě proč platit 50 za malé dítě se pokakali a to druhé je za 8000kč a to samé tchyní takže jsme tam ted za 2 kila jen tak to mám už dobrou káru. v každém případě si ho nechám nabízet začátkem 7-mého měsíce budeme mít už nabaleno a vše připraveno a čekat jestli se cena umoudří pak už jen stačí abychom odjeli na letiště. no a pokud uvidím že se cena drží no budu muset koukat po něčem jiném, já jsem rozhodnutá pro tohle, ale né za tuhle cenu to zase nejsem blázeen a taky možná uberu na dnech třeba jen na 10-dí
ja myslím že se cena umoudří i loni jsem koukala dřív a na nic pak před prázninama byla uplně jiná, a hlavně musím přímo do cestovky mluvit s tím člověkem osobně jelikož po emailu to je o ničem.
@MINKA22 Dívala jsem i na Bluestyle a ta to má ještě dražší. ![]()
Ahoj, my v hotelu byli už před dvěma lety, ale konec září a pro 2 dospělé a 1 dítě nad 2 roky to bylo za 70tis. a moc se nám tam líbilo, pro děti ráj
já bych teda taky 15dní nedala, většinou už 5.den bych jela domů
ceny jsou v sezoně šílený, ale asi kvůli starším dětem nemůžete jet to září/říjen co? to tam byly ještě tropy, neumim si to představit v červenci ![]()
@MINKA22 jo a teda dle zkušeností bude problém v tomhle termínu sehnat last pro tolik lidí, nejde tak o hotel, ale o letenky. V létě jsme chytali taky last minuty a byly vždy volné jen 2 letenky ![]()
@luc31 Ahojky, byla jsi ubytována teda přímo v hotelu? Nebo v těch vilkách?
Ve těch novějších vilkách a ubytování luxusní, pak tam měli starší vilky, byly dál od pláže a ty teda byly za trest, měli je jedni češi z naší skupiny, chtěli to vyměnit, ale pak se na to vykašlali, že tam stejně jen přespávají. My ty starší vilky měli na jedno odpoledne při odjezdu a to dostat na začátku dovolený, tak se tam snad rozbrečím. Nevim podle čeho to rozdělovali na recepci, nad námi se snad slitovali, že jsem byla těhotná, žádný bakšiš jsme jim nedali
http://www.firotour.cz/…lage-tkm287/
fotka č.9 vilky
v tomhle jsme byli ubytovaný, co si pamatuju, tak k tomu komplexu patřily ještě snad dva hotely a mohly se využívat bazény a jídlo ke svačinám a pití přes den všude. Jen snídaně, obědy a večeře v tom tvým hotelu.
@kometa32 no já ti nevim, jak jsem psala byly nové a starší vilky, tak netušim, jak to mají označené. Podívej se na fotku č.9, to jsme měli my, pak dál jsou ještě ty starší vilky a ty byly vevnitř hrozné…tak ti nechci nic slibovat
my jsme si u toho zájezdu nijak nevybírali, kde budeme ubytovaný
NO tak já teda nevím, asi nechám na mín dní aby se i cena snížila…bluestyle je uplně…mají zájezd na 12 dní za cenu co firo na 15dní už jsem prošmějdila všechny cestovky a myslím si že je brzo ještě vyberu nějaký záložní hotel…
@MINKA22 Nebuď smutná..v Chorvatsku je taky krásně a můžeš tam být i 20 dní
![]()
@MINKA22 Mě se v Chorvatsku líbí moc
Ale autem už jet nechceme a letecky je to škoda peněz.
Tak pak se pochlub, jaký náhradní hotel a dovču sis vybrala.