Kamelya World-SIDE-Turecko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
21.1.15 20:44

@MINKA22 No je to mazec :(
Kolik jsi byla ochotná dát? A od jaké cestovky to máš?
Myslím, že v SLM ten hotel nebude :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
21.1.15 21:20

FIRO :cert: :cert: :cert: no budu se modlit, třeba nebude v tom termínu, ale o pár dní později uvidím hele nevím kolik dát nějak jsem nad tím nepřemýšlela, ale je nerozum jelikož oni mi počítají pokoj za mě okolo 50tisíc a to samé za mé jedno 3-leté dítě proč platit 50 za malé dítě se pokakali a to druhé je za 8000kč a to samé tchyní takže jsme tam ted za 2 kila jen tak to mám už dobrou káru. v každém případě si ho nechám nabízet začátkem 7-mého měsíce budeme mít už nabaleno a vše připraveno a čekat jestli se cena umoudří pak už jen stačí abychom odjeli na letiště. no a pokud uvidím že se cena drží no budu muset koukat po něčem jiném, já jsem rozhodnutá pro tohle, ale né za tuhle cenu to zase nejsem blázeen a taky možná uberu na dnech třeba jen na 10-dí :think: :nevim:ja myslím že se cena umoudří i loni jsem koukala dřív a na nic pak před prázninama byla uplně jiná, a hlavně musím přímo do cestovky mluvit s tím člověkem osobně jelikož po emailu to je o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.1.15 21:23

@MINKA22 Dívala jsem i na Bluestyle a ta to má ještě dražší. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
21.1.15 21:55

Ahoj, my v hotelu byli už před dvěma lety, ale konec září a pro 2 dospělé a 1 dítě nad 2 roky to bylo za 70tis. a moc se nám tam líbilo, pro děti ráj :-) já bych teda taky 15dní nedala, většinou už 5.den bych jela domů :-D ceny jsou v sezoně šílený, ale asi kvůli starším dětem nemůžete jet to září/říjen co? to tam byly ještě tropy, neumim si to představit v červenci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
21.1.15 21:58

@MINKA22 jo a teda dle zkušeností bude problém v tomhle termínu sehnat last pro tolik lidí, nejde tak o hotel, ale o letenky. V létě jsme chytali taky last minuty a byly vždy volné jen 2 letenky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.1.15 22:01

@luc31 Ahojky, byla jsi ubytována teda přímo v hotelu? Nebo v těch vilkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
21.1.15 22:05

Ve těch novějších vilkách a ubytování luxusní, pak tam měli starší vilky, byly dál od pláže a ty teda byly za trest, měli je jedni češi z naší skupiny, chtěli to vyměnit, ale pak se na to vykašlali, že tam stejně jen přespávají. My ty starší vilky měli na jedno odpoledne při odjezdu a to dostat na začátku dovolený, tak se tam snad rozbrečím. Nevim podle čeho to rozdělovali na recepci, nad námi se snad slitovali, že jsem byla těhotná, žádný bakšiš jsme jim nedali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
21.1.15 22:08

http://www.firotour.cz/…lage-tkm287/

fotka č.9 vilky

v tomhle jsme byli ubytovaný, co si pamatuju, tak k tomu komplexu patřily ještě snad dva hotely a mohly se využívat bazény a jídlo ke svačinám a pití přes den všude. Jen snídaně, obědy a večeře v tom tvým hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.1.15 22:08

Díky, takže říkáš, že vilky stačí. :palec: Je to rozdíl 15ti tisíc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
21.1.15 22:21

@kometa32 no já ti nevim, jak jsem psala byly nové a starší vilky, tak netušim, jak to mají označené. Podívej se na fotku č.9, to jsme měli my, pak dál jsou ještě ty starší vilky a ty byly vevnitř hrozné…tak ti nechci nic slibovat :-) my jsme si u toho zájezdu nijak nevybírali, kde budeme ubytovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.15 11:02

NO tak já teda nevím, asi nechám na mín dní aby se i cena snížila…bluestyle je uplně…mají zájezd na 12 dní za cenu co firo na 15dní už jsem prošmějdila všechny cestovky a myslím si že je brzo ještě vyberu nějaký záložní hotel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
22.1.15 11:20

@MINKA22 Nebuď smutná..v Chorvatsku je taky krásně a můžeš tam být i 20 dní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.15 11:26

Neee chotvatsko ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
22.1.15 11:29

@MINKA22 Mě se v Chorvatsku líbí moc :palec: Ale autem už jet nechceme a letecky je to škoda peněz.
Tak pak se pochlub, jaký náhradní hotel a dovču sis vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.15 11:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat