Kamelya World-SIDE-Turecko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
24.1.15 14:26
@luc31 píše:
hele to si ani moc nevzpomínám, ale myslim, že nebyl problém ;)

Tak když si nevzpomínáš, tak to bylo OK. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.1.15 15:12

@kometa32 jo taky jsem si řikala :D hlavně jsme sebou měli skoro dvouleťáka, takže jídlo rychlovka, to bych si na nějaký fronty pamatovala tuplem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.1.15 10:14

Aoj holky takže jsem probrala snad všechny cestovky co si člověk o nich myslí že jsou férové a všechny mi napsali, že ubytovat 6 lidí je velký problém prý už i při obsazenosti 5-ti lidmi.to znamená ze nás musí ubytovat na dva pokoje a aby to nebylo málo, tak hoteliéři nemyslí na rodiny kde chce jet na dovču matka s dětmi v turecku musím prostě zaplatit na pokoji 2 dospělé osoby a jedno dítě jinak to nejde. jediné hotely kde nabízejí ubytování 1+2 jsou egypt, maroko, tunis tam počítaj jen mě dejme tomu za 20tis a každé dítě pak 8tis. což už je normální. a taky mi bylo řečeno a to mají asi pravdu pokud chceme jet v tolika lidech na dovcu je lepší ji koupit v nabídkách už ted jinak pak už to bývá přebrané hotely sice jsou za super ceny, ale nejsou už místa v letadle. takže nevím :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: jak se říká babo rad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
28.1.15 14:33

Ahoj, ta cena je strasliva, ale na druhou stranu moc Ti nerozumim - prece když vidíš nabidku (reklamu) na hotel, je tam i cenik, snadno si muzes spočítat, na kolik to prijde… navíc jste 2 dospeli, 2 velke deti, 2 male deti… a chcete to na 14 dni…
necekej, ze Ti někdo posle nejakou prekvapive nizkou kalkulaci, u zajezdu, který stoji 30tis na osobu a tyden
A vybíráš si pomerne luxusni hotely, to uz na 14 dni pro tolik lidi něco stoji.
Nechci byt na Tebe oskliva (uz jsem Ti v jiné Tve diskusi psala o tom počasí - silenem vedru, které tam v cervenci panuje, neber to, ze te chci odradit, co bych z toho mela :mrgreen: ), ale pripada mi, ze tak nejak sníš a nekoukas moc na realitu, chces něco super a hotel jak z pohádky, ale za levno - nevim no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.1.15 17:05

No jasně vždyt o tom to je počítat umím :mrgreen:jen my pořád nešlo do hlavy že za dítě musím platit plnou cenou když na pokoji není druhý dospělý což není vůbec fér. No jsem člověk který má rád luxus takže určo nechci nic obyč a ještě když beru děti, problém je v tom že se mnou jede tchyně to znamená že to za ní taky plácnem, a na švagrové děti mám taky daný rozpočet, že jo proto jsem dost omezená nechci jen za nás dát tolik peněz a také vím že 14 denní pobyt je cca 2× zaplacen týdenní pobyt, takže budu muset trochu ubrat na požadavcích na dnech. já bych ráda počkala na slm jenže to už bude dost přebrané a když bude tak nakonec nemusí být už let… :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: takže jsem zvědavá kde skončíme :pankac: :pankac: já jsem chtěla i něco levného, ale když na to koukám je to hrůza a když už najdu něco co by už bylo fajn tak mě hodně odradí recenze no a jsem zase tam kde jsem byla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
28.1.15 20:46

@MINKA22 s těma letenka jsem ti to psala ;) stalo se nám to několikrát na last minute, hotel za dobrý peníze a letenky jen 2…pro 6 lidí si myslím, je to nereálný ještě v sezoně, my to měli v září…s cenou nic neuděláš, my se většinou pod 70tis pro 2 dospělé a 2 děti do 6-ti let nevlezeme (tím myslím letecky, all inclusive, min. 5*)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
30.1.15 11:55

Jasan :palec: koukám pořád ale už mě to přestává bavit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.3.15 10:06

Ahoj holky, zajezd do kamelya word do hotelu Selin mame jiz objednany. Letíme 13.6 a vyslo nas to na 60 i s pojistenim, sme 2 dospeli a 1 dite, nejlevněji to vyjde od exim tours.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
16.3.15 14:29

@Lenca07 Tak potom nám napiš, jak se vám tam líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.3.15 11:06

@MINKA22 tak co, uz jste vybrali? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.3.15 14:35
@Lenca07 píše:
Aholky, zajezd do kamelya word do hotelu Selin mame jiz objednany. Letíme 13.6 a smula na nas to na 60 i s pojistenim, sme 2 dospeli a 1 dite, nejlevněji to vyjde od exim tours.
Vzadu po promenade smer na centrum kde parkuji lode :-)je mnelcina a bývají tam želvy :-)..minulej rok vyjimecne jsme leteli v červnu smula na počasí 3 dny pršelo a zima. chyběl nám deštník:-(letos přelom srpen září. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.3.15 18:43

Děkuji, určitě se tam kouknem. No toho počasí se trochu bojím no, ale snad nám to nějak vyjde. My museli letět v červnu v zaří už máme jinou dovolenou a manžel by takhle za sebou dovolenou nedostal tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
4.5.15 15:27

AHOJ HOLKY TAK NAKONEC VYBRÁNO VLEZLA JSEM SE ZA 6 LIDÍ KRÁSNĚ ZA 11 DNÍ ALL IN NA CENU 76 I S POJIŠTĚNÍM CHYTLA JSEM TO V SUPER AKCI NENÍ TO KAMELYE ALE UVIDÍM LÉTO TEPRVE ZAČÍNA LETÍME TEDY 2.6 DO HOTELU SIDE SERENIS :palec:
JINAK KAMELYE MI BYLA NABÍDNUTA 2 DOSPĚLÉ 2 DĚTI ALL IN JEN ALE NA 8 DNÍ ZA ROVNÝCH 50TIS ALE TÍM ŽE NÁS JEDE VÍC BYLA KAMELYE PRO TOLIK LIDÍ DRAHÁ. A KDO TAM LETÍ TAK SE POCHLUBTE S FOTKAMI :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.5.15 11:30

V Turecku jsme byli 4× a Kamelya je od počátku moje vysněná :D Loni mi last bohužel utekl, takže čekám na letošek a snad to už po 4 letech vyjde :lol:
Je to opravdu jeden z top hotelů.
Jinak já osobně bych si hotel SIDE SERENIS nevybrala, protože je od pláže 500m, protože cesta v tom horku s dětmi je naprostý masakr :zed:
Vybírám vždy hotel na pláži, nebo maximálně komplex, kde se přechází hotelovou zahradou k moři, která bývá v dosahu max.100m.
Ale pokud jsi bazénový tip a u moře nebýváte, tak jistě budeš spokojená ;)
My jsme zvyklí pendlovat neustále mezi mořem a bazénem (kvůli syna), takže mě by to opravdu nevyhovovalo nachodit denně 10km :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí