Separace dítěte u Apolináře?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101466
26.11.13 19:00

@Vemas Tak mě se tedy taky stalo, že nebylo místo na šestinedělí, ale porodila jsem večer, nechali nás na boxu s mimčem určitě déle jak ty 2 hodiny, tipuju tak 3 - 3,5, pak já šla do sprchy a ubytovat se na gyndu a pak jsme hned šli i s partnerem za mimčem na novorozenecké, on šel pak domů a já byla a mimčem ještě 2× v noci a pak ráno a pak už mě přestěhovali. Ale je fakt, že porod byl bez komplikací.

@helenkka Mě taky prvorozeného hned nedali, až po tom prvním ošetření (ale tedy nemyli ho, jen ošetřili pupík a otřeli ho), u druhé jsem si řekla a na chvilku jsem ji dostala na břicho hned, na chvilku - byla tam celkem zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.11.13 19:27

Rodila jsem tam dvakrát. Prvně se malá narodila kolem poledne a hned po převozu na pokoj mi ji dali. Pak teda na mou žádost si ji vzali na noc, protože jsem omdlévala a měla jsem strach, že ji při poponášení upustím.
Druhá dcera se narodila po druhé ráno a co mě převezli na pokoj kolem páté, tak mi ji nedali. Já vůbec nevěděla proč, tak jsem se doplazila na ten pokoj a chtěla ji k sobě. Sestra se tomu strašně divila :roll: A prý až ji vyšetří dětská. No tak jsem tu hodinku nebo dvě počkala, ale byla jsem naštvaná. Kdyby mi ji nechtěli dát delší dobu, tak by si tam asi vyslechli :cert: Lezla jsem sice po hubě, ale dítě jsem chtěla k sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.11.13 19:31

Se to ve mně teď oživilo, jak ta sestra na mě koukala a prý to jste rodila teď? No to jste nějaká čiperná. Tyjo ta mě tak nas… :cert: Já ani nevěděla jestli tam dojdu a prej čiperná. No ale je to moje dítě, tak bude u mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.13 19:38

Ahoj,
rodila jsem u Apolináře v létě 2010, rodila jsem v noci, bylo úplně plno, po porodu ani neměli místo na šestinedělí, musela jsem na normální pokoj. Syna mi donesli až další den v 17.00 (!), když jsem se dostala na šestinedělí. Mezitím mi za ním dovolili jít jenom jednou na kojení (na druhou stranu budovy, jiné patro - po porodu jsem skoro nemohla chodit). Když se požádala sestry, že chci za synem, tak mi to nedovolily - prý teď bude vizita, musíte čekat na pokoj, atd…
Doteď jsem z toho špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
26.11.13 19:49

@Mufina tak asi jak kdy, jak kdo, ja se dostala na pokoj kolem 21hod., pred pulnoci se na me byla podivat sestra a ja se ji ptala, jak s malym, tak rikala, ze se bud muzu dojit za nim podivat, nebo mi ho privezou a uz u me zustane, jelikoz mi bylo fakt spatne a sotva jsem dosla do sprchy, tak bohuzel ani jedno, privezli mi ho rano pred sestou
ale ja teda byla na P3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
26.11.13 19:51

@jane-e určitě hrozně záleží na koho člověk natrefí. Tentokrát chci zkusit Podolí.

• Citovat
  • Upravit
17630
26.11.13 20:05

Tatka tam má známého porodníka, budu s ním příští týden mluvit, tak se ho můžu zeptat, jestli je v tom nějaký systém, nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
26.11.13 21:34
@Antonie Bolavá píše:
Se to ve mně teď oživilo, jak ta sestra na mě koukala a prý to jste rodila teď? No to jste nějaká čiperná. Tyjo ta mě tak nas… :cert: Já ani nevěděla jestli tam dojdu a prej čiperná. No ale je to moje dítě, tak bude u mě

to si můžou zkusit mi jí nedat, nejsem žádna blbka a rozhodně si nenechám všechno líbit, jsem schopná odejít domů i s dítětem a ať mi někdo ukáže zákon, který to zakazuje :mrgreen: pamatuju si živě jak jsem po třetím porodu setřela takovou strašně ochotnou sestru, kterou evidentně bavilo být na šestinedělí, naklusala si to v osm k nám a že jdeme koupat děti a já, že ani náhodou, že mi zrovna usnula a budit jí nebudu, rychle pochopila, že tudy ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
26.11.13 22:55
@j.a.n.i1 píše:
@ugluk Na gyndu nevozí… to musíš ty sama na novorozenecké.

Mas pravdu (sorry za pozdni reakci, byla jsem pryc), vozi jen na normal sestinedeli.

Jestli je v tom nejakej system - dle meho zalezi na ochote sestry a prubojnosti rodicky, ctvrtorodicka uz by mohla byt prubojna dost i v extremnejsich vyse popsanych situacich (fuj, ja bych rvala :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
26.11.13 23:05

@Hejhulka25 po porodu se snad vsude v cr davaji deti na cca 2hodiny do inkubatoru..a s tim porodem vecer…je to tak…ze ti sestry nabidnou, ze si mimco nechaji aby ses prospala…kdyz reknes ze malou chces, tak ony budou jedine rady :-) nicmene musim rict, ze toho ze nebude misto a daji mne na gyndu a za mimcem bych musela dochazet toho jsem se teda hodne bala…nastesti misto bylo :-) malyho jsem dostala asi za 4hodiny…nejak pred ci po obede, ale hned pri ubytovani na pokoj mi rekli, ze kdykoli se za nim muzu jit podivat a po tech cca 2hodinych si o nej rict… no ale ja jsem takova smudla co se prave moc nehlasi tak jsem pockala az mi ho privezou samy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
27.11.13 08:53

Já taky ležela na gynekologickém odd. s tím rozdílem, že jsem byla po akutním císaři, takže jsem nikam dojít nemohla. Dceru jsem viděla až skoro po dvou dnech. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
27.11.13 09:43
@KlarkaK píše:
@Hejhulka25 po porodu se snad vsude v cr davaji deti na cca 2hodiny do inkubatoru..a s tim porodem vecer…je to tak…ze ti sestry nabidnou, ze si mimco nechaji aby ses prospala…kdyz reknes ze malou chces, tak ony budou jedine rady :-) nicmene musim rict, ze toho ze nebude misto a daji mne na gyndu a za mimcem bych musela dochazet toho jsem se teda hodne bala…nastesti misto bylo :-) malyho jsem dostala asi za 4hodiny…nejak pred ci po obede, ale hned pri ubytovani na pokoj mi rekli, ze kdykoli se za nim muzu jit podivat a po tech cca 2hodinych si o nej rict… no ale ja jsem takova smudla co se prave moc nehlasi tak jsem pockala az mi ho privezou samy :oops:

tak toho, že bude plno se bojím taky, ale nenadělám nic, holt Praha :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101466
27.11.13 09:58
@Hejhulka25 píše:
tak toho, že bude plno se bojím taky, ale nenadělám nic, holt Praha :?

Musíš přesvědčit dítko, že se má narodit ráno ;) to je největší šance, že plno nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
27.11.13 10:05
@j.a.n.i1 píše:
Musíš přesvědčit dítko, že se má narodit ráno ;) to je největší šance, že plno nebude.

já rodím hlavně v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
27.11.13 10:25

V noci se rodi nejlip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková