Server s dětskými písničkami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.7.17 10:00

Server s dětskými písničkami

Poslední dobou jsem se občas staral o svého synovce. Protože ho baví zpívání a já si už žádné písničky nepamatoval, tak jsem vytvořil jednoduchý katalog dětských písniček fufik.cz který u každé písníčky obsahuje video a text. Taky je tam vyhledávání, takže snadno můžu vybrat nějakou písničku se zvířátky.

Napadlo mně, že by se to mohlo hodit i dalším rodičům (příbuzným). Zajímalo by mne jestli to funguje na Vašem tabletu nebo mobilu a jaké funkce by to mělo mít, aby to pro Vás bylo užitečně.

Edit admin - odstraněn odkaz

Díky moc za jakékoliv návrhy.

Editace:
Předpokládám, že odkazy na fufik.cz a příklady vyhledávání, byly odebrány, protože to považovali za příspěvěk s komerčním podtextem, reklamou, nebo spamem - https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#….

Vzhledem k tomu, že tam není nikde žádná reklama a vytvořil jsem to pro vlastní potřebu, tak bych ocenil, kdyby tam admini mohli ty odkazy přidat zpět. :)

Příspěvek upraven 02.08.17 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4284
26.7.17 10:04

@MartinFufik To je skvělé :potlesk: Díky, třeba to našeho nemluvku rozezpívá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
26.7.17 10:13

@MartinFufik Moc pekny, urcite to taky vyuzijem :potlesk: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 10:16

Další výhoda je, že je to dobré pro lidi bez hudebního sluchu. Když si s ním zpívám nějakou písničku jen tak, tak mně často v půlce sloky zastaví, že to tak není (já jsem měl nejhorší známky ve škole ze zpěvu a jeho rodiče aktivně hrají a zpívají). Když si zpíváme s videeom, tak se mi to ještě nestalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 11:29

Předpokládám, že odkaz na fufik.cz, byl odebrán, protože to považovali za příspěvěk s komerčním podtextem, reklamou, nebo spamem - https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#….

Vzhledem k tomu, že tam není nikde žádná reklama a vytvořil jsem to pro vlastní potřebu, tak bych ocenil, kdyby tam admini mohli ty odkazy přidat zpět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
26.7.17 13:08

@MartinFufik Ach jo, kdo ví, jestli to vůbec rozklikli :? Jsem ráda, že jsem to stihla otevřít, ukládám mezi cenné odkazy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.7.17 13:20

@MartinFufik můžu poprosit o zaslání odkazu do sz? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 15:36
@Bobby píše:
@MartinFufik můžu poprosit o zaslání odkazu do sz? Děkuji

Stačí do prohlížeče napsat fufik.cz případně přes Google nebo Seznam hledat fufik a ten web by se měl objevit někde na první stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.7.17 15:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.17 10:49
@Icestar píše:
@MartinFufik Ach jo, kdo ví, jestli to vůbec rozklikli :? Jsem ráda, že jsem to stihla otevřít, ukládám mezi cenné odkazy :mrgreen:

Prisla jsi na neco, co by se tam dalo vylepsit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí