Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslední dobou jsem se občas staral o svého synovce. Protože ho baví zpívání a já si už žádné písničky nepamatoval, tak jsem vytvořil jednoduchý katalog dětských písniček fufik.cz který u každé písníčky obsahuje video a text. Taky je tam vyhledávání, takže snadno můžu vybrat nějakou písničku se zvířátky.
Napadlo mně, že by se to mohlo hodit i dalším rodičům (příbuzným). Zajímalo by mne jestli to funguje na Vašem tabletu nebo mobilu a jaké funkce by to mělo mít, aby to pro Vás bylo užitečně.
Edit admin - odstraněn odkaz
Díky moc za jakékoliv návrhy.
Editace:
Předpokládám, že odkazy na fufik.cz a příklady vyhledávání, byly odebrány, protože to považovali za příspěvěk s komerčním podtextem, reklamou, nebo spamem - https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#….
Vzhledem k tomu, že tam není nikde žádná reklama a vytvořil jsem to pro vlastní potřebu, tak bych ocenil, kdyby tam admini mohli ty odkazy přidat zpět. ![]()
Příspěvek upraven 02.08.17 v 10:46
@MartinFufik To je skvělé
Díky, třeba to našeho nemluvku rozezpívá ![]()
Další výhoda je, že je to dobré pro lidi bez hudebního sluchu. Když si s ním zpívám nějakou písničku jen tak, tak mně často v půlce sloky zastaví, že to tak není (já jsem měl nejhorší známky ve škole ze zpěvu a jeho rodiče aktivně hrají a zpívají). Když si zpíváme s videeom, tak se mi to ještě nestalo. ![]()
Předpokládám, že odkaz na fufik.cz, byl odebrán, protože to považovali za příspěvěk s komerčním podtextem, reklamou, nebo spamem - https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#….
Vzhledem k tomu, že tam není nikde žádná reklama a vytvořil jsem to pro vlastní potřebu, tak bych ocenil, kdyby tam admini mohli ty odkazy přidat zpět. ![]()
@MartinFufik Ach jo, kdo ví, jestli to vůbec rozklikli
Jsem ráda, že jsem to stihla otevřít, ukládám mezi cenné odkazy ![]()
@Bobby píše:
@MartinFufik můžu poprosit o zaslání odkazu do sz? Děkuji
Stačí do prohlížeče napsat fufik.cz případně přes Google nebo Seznam hledat fufik a ten web by se měl objevit někde na první stránce.
@Icestar píše:
@MartinFufik Ach jo, kdo ví, jestli to vůbec rozklikliJsem ráda, že jsem to stihla otevřít, ukládám mezi cenné odkazy
Prisla jsi na neco, co by se tam dalo vylepsit?