Servírka v lázeňském domě

8037
15.5.12 19:50

servírka v lázeňském domě

Pracujete prosím,někdo,nebo znáte někoho kdo pracuje v nějakém lázeňském domě jako servírka?Tuším,že je tam asi i klasická restarace,ale hlavně pacienti,kteří už mají vše zaplaceno,maximálně si koupí k obědu nebo večeři nějaký nápoj.Pracuje se na 12 h směny krátký/dlouhý týden.Je to veliká dřina?Servírku jsem dělávala naposledy při škole jako brigádu.Nyní pracuji jako recepční a uvažuji o změně.Mám malého klučinu,každý mi říká,že budu hodně uhoněná,že už pak nebudu mít sílu něco podnikat se synem,tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
15.5.12 20:10

ahoj,já tam pracuji, jen ne jako servírka, ale mám tam mezi nimi známé. :) Ano jsou tam restaurace, u nás třeba i dvě na hotel. Dělají dvanáctky a to víš, že jsou kolikrát uhoněný. Ono se říká: „Náš zákazník, náš pán.“ a někteří jsou holt náročnější.
Jestli se chceš ještě na něco zeptat, ptej se. Co budu vědět na to Ti ráda odpovím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.5.12 20:12

Myslim, ze to bude servirka jako kazda jina - co se tyka smen, obsluhy.
Rozjeli jsme si kavarnu a prozatim si nemuzeme dovolit najmout dve cizi servirky, tak jednu smenu jedu ja - dvanactky, nekdy docela ficak a rocni dcerku zvladam bez problemu…

Takze ve tvem pripade bych se divala i na penize… nam to vychazi, ze ma slecna cca 8000 Kc cisteho, ale minimalne polovinu k tomu ma dyska, u tebe uz ty dyska asi nejak zavratne nebudou, kdyz uz maji hoste vse zaplaceno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
15.5.12 20:19

Holky,oběma vám moc děkuju.Tohle je soukromý lázeňský penzion,není tak úplně veliký,spíš takový rodinný.Peníze nabízejí docela slušné 13.500,–čistého a dýška prý holky taky mívají,kolik to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat