Turnusové služby - krátký a dlouhý týden

1210
15.5.12 13:34

Turnusové služby (krátký - dlouhý týden)

Ahojte,hledám si práci a našla jsem pomocnou sílu do kuchyně.Směnnost tam je psané turnusové služby - (krátký - dlouhý týden).Mohl by mě někdo vysvětlit jak to je když jsou turnusové služby - krátky a dlouhý týden?Nevím asi se tam dělá ranní - 12hod.nebo po 8hod.ranní,odpolední a noční.Já jsem vždycky dělala jenom ve 2 směnným režimu ale turnusové služby jsem nikdy nedělala.Děkuji předem za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
15.5.12 13:38

Krátký týden - středa, čtvrtek. Dlouhý týden - pondělí, úterý, pátek, sobota, neděle. V hospodách se většinou dělají minimálně 12-ti hodinové směny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.5.12 13:39

Dlouhý týden - pondělí, úterý, pátek, sobota, neděle,
krátký týden - středa, čtvrtek
většinou 12h pracovní doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
15.5.12 13:40

Krátký týden - děláš jen st a čt
Dlouhý týden - děláš po+út, pá+so+ne

Pokud je to kuchyně v restauraci, tak tam budeš patrně celý den, ale to ti řeknou v té konkrétní kuchyni, to se určitě liší provozovna od provozovny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.5.12 14:01
@Loll píše:
Krátký týden - děláš jen st a čt
Dlouhý týden - děláš po+út, pá+so+nePokud je to kuchyně v restauraci, tak tam budeš patrně celý den, ale to ti řeknou v té konkrétní kuchyni, to se určitě liší provozovna od provozovny :-)

V kuchyni to je ale asi to je v restauraci,v hospodě nebo někde v nějaké fabrice,to nevím,našla jsem to na úřadě práce a tam to dala personální agentura a ta tam nenapsala kde to má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
15.5.12 14:09
@destovakapka píše:
V kuchyni to je ale asi to je v restauraci,v hospodě nebo někde v nějaké fabrice,to nevím,našla jsem to na úřadě práce a tam to dala personální agentura a ta tam nenapsala kde to má být.

Tak pokud ve fabrice s jednosměnným provozem, tak tam budeš dělat třeba jenom 8hod./denně, ale spíš bych tipla kuchyň v restauraci nebo hospodě a tam počítej s delším úvazkem. Můj kolega má restauraci a tam třeba paní od nádobí posílá po obědech domů a vrací se zpátky až před večeřema. To máš opravdu všude hodně individuální, ale pokud to mám vzít všeobecně, tak počítej spíš s celým dnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.5.12 14:22
@Loll píše:
Tak pokud ve fabrice s jednosměnným provozem, tak tam budeš dělat třeba jenom 8hod./denně, ale spíš bych tipla kuchyň v restauraci nebo hospodě a tam počítej s delším úvazkem. Můj kolega má restauraci a tam třeba paní od nádobí posílá po obědech domů a vrací se zpátky až před večeřema. To máš opravdu všude hodně individuální, ale pokud to mám vzít všeobecně, tak počítej spíš s celým dnem.

Já si myslím že to bude v resauraci nebo v hospodě.Já jsem v kuchyni dělala ve fabrice a byl tam dvousměný provoz ale na odpoledni se chodilo na 11hod.místo na 14hod.se tam vydávali i večeře od 18hod.pro mě by to nebylo výhodné jit po obědech domu,protože tu práci jsem našla ve vedlejším městě respektivě v Olomouci a já jsem z Prostějova,takže pro mě by bylo lepší kdybych tam byla celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
15.5.12 14:26

To je jasný, to asi nevyhovuje nikomu, jít mezi prací na dvě hodiny domů, za tu dobu nic neuděláš a ty dvě hodiny si pak musíš zase nadělat jindy… spíš jsem jenom chtěla ukázat na to, že je to opravdu všude jiný.

Tak držím palec, ať se ti tam líbí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.5.12 14:40
@Loll píše:
To je jasný, to asi nevyhovuje nikomu, jít mezi prací na dvě hodiny domů, za tu dobu nic neuděláš a ty dvě hodiny si pak musíš zase nadělat jindy… spíš jsem jenom chtěla ukázat na to, že je to opravdu všude jiný.Tak držím palec, ať se ti tam líbí. :kytka:

Tu práci némám jistou,dneska to dali na úřad práce,dneska jsem tam i napsala dopoledne na jejich email kde se má psát.Jenom jsem potřebovala vysvětlit ty turnusové služby - krátký a dlouhý týden.Tak snad mě vyberou,nevím jak to je v Olomouci s prácí ale u nás na jedno volné místo to bylo na výrobu studené kuchyně přišlo 50 zájemkyň,vzali stopky a kdo byl rychlejší tak toho vzali.Jenom co vím tak v Olomouci to je s prácou lepší,mají tam častějš volná pracovní místa než u nás.U nás je 80% práce pro chlapy a 20% pro ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janča 55
23.5.12 11:01

Dobrý den, nevíte náhodou jak by probíhali turnusy třeba ve směnárně? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.12 08:41

Ahoj všem

Možná mi dopadne práce uklizečka+pomoc v kuchyňi.

Směny jsou tam krátky a dlouhý týden. 12h. Ještě jsem takto směny nikdy neměla a mám z toho docela obavy.

Děláte takto některá z vás a jak vám to vyhovuje? Děkuji za příspěvky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
alamandr
14.7.12 19:41

mám zkušenost

:nevim: Dělala jsem a je to hrůza, vydržet 12 hodin. od té doby už jen 8hod - bohatě stačí.

• Citovat
  • Upravit
5.6.17 09:05

:D

Ahoj, nastoupila jsem do do práce poprvé mám turnusové směny mám možná takový hloupý dotaz, noční jsem dělala vždy jen na 8 hodinovou směnu a na pondělní směnu se šlo už v neděli tak se radši ptám. Takže k dotazu pokud du ve středu na noční du prostě ve středu na 18:00 :think:? Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat