Turnusové služby - krátký a dlouhý týden
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Turnusové služby (krátký - dlouhý týden)
Ahojte,hledám si práci a našla jsem pomocnou sílu do kuchyně.Směnnost tam je psané turnusové služby - (krátký - dlouhý týden).Mohl by mě někdo vysvětlit jak to je když jsou turnusové služby - krátky a dlouhý týden?Nevím asi se tam dělá ranní - 12hod.nebo po 8hod.ranní,odpolední a noční.Já jsem vždycky dělala jenom ve 2 směnným režimu ale turnusové služby jsem nikdy nedělala.Děkuji předem za vysvětlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Krátký týden - středa, čtvrtek. Dlouhý týden - pondělí, úterý, pátek, sobota, neděle. V hospodách se většinou dělají minimálně 12-ti hodinové směny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dlouhý týden - pondělí, úterý, pátek, sobota, neděle,
krátký týden - středa, čtvrtek
většinou 12h pracovní doba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krátký týden - děláš jen st a čt
Dlouhý týden - děláš po+út, pá+so+ne
Pokud je to kuchyně v restauraci, tak tam budeš patrně celý den, ale to ti řeknou v té konkrétní kuchyni, to se určitě liší provozovna od provozovny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loll píše:
Krátký týden - děláš jen st a čt
Dlouhý týden - děláš po+út, pá+so+nePokud je to kuchyně v restauraci, tak tam budeš patrně celý den, ale to ti řeknou v té konkrétní kuchyni, to se určitě liší provozovna od provozovny
V kuchyni to je ale asi to je v restauraci,v hospodě nebo někde v nějaké fabrice,to nevím,našla jsem to na úřadě práce a tam to dala personální agentura a ta tam nenapsala kde to má být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@destovakapka píše:
V kuchyni to je ale asi to je v restauraci,v hospodě nebo někde v nějaké fabrice,to nevím,našla jsem to na úřadě práce a tam to dala personální agentura a ta tam nenapsala kde to má být.
Tak pokud ve fabrice s jednosměnným provozem, tak tam budeš dělat třeba jenom 8hod./denně, ale spíš bych tipla kuchyň v restauraci nebo hospodě a tam počítej s delším úvazkem. Můj kolega má restauraci a tam třeba paní od nádobí posílá po obědech domů a vrací se zpátky až před večeřema. To máš opravdu všude hodně individuální, ale pokud to mám vzít všeobecně, tak počítej spíš s celým dnem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loll píše:
Tak pokud ve fabrice s jednosměnným provozem, tak tam budeš dělat třeba jenom 8hod./denně, ale spíš bych tipla kuchyň v restauraci nebo hospodě a tam počítej s delším úvazkem. Můj kolega má restauraci a tam třeba paní od nádobí posílá po obědech domů a vrací se zpátky až před večeřema. To máš opravdu všude hodně individuální, ale pokud to mám vzít všeobecně, tak počítej spíš s celým dnem.
Já si myslím že to bude v resauraci nebo v hospodě.Já jsem v kuchyni dělala ve fabrice a byl tam dvousměný provoz ale na odpoledni se chodilo na 11hod.místo na 14hod.se tam vydávali i večeře od 18hod.pro mě by to nebylo výhodné jit po obědech domu,protože tu práci jsem našla ve vedlejším městě respektivě v Olomouci a já jsem z Prostějova,takže pro mě by bylo lepší kdybych tam byla celý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jasný, to asi nevyhovuje nikomu, jít mezi prací na dvě hodiny domů, za tu dobu nic neuděláš a ty dvě hodiny si pak musíš zase nadělat jindy… spíš jsem jenom chtěla ukázat na to, že je to opravdu všude jiný.
Tak držím palec, ať se ti tam líbí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loll píše:
To je jasný, to asi nevyhovuje nikomu, jít mezi prací na dvě hodiny domů, za tu dobu nic neuděláš a ty dvě hodiny si pak musíš zase nadělat jindy… spíš jsem jenom chtěla ukázat na to, že je to opravdu všude jiný.Tak držím palec, ať se ti tam líbí.
Tu práci némám jistou,dneska to dali na úřad práce,dneska jsem tam i napsala dopoledne na jejich email kde se má psát.Jenom jsem potřebovala vysvětlit ty turnusové služby - krátký a dlouhý týden.Tak snad mě vyberou,nevím jak to je v Olomouci s prácí ale u nás na jedno volné místo to bylo na výrobu studené kuchyně přišlo 50 zájemkyň,vzali stopky a kdo byl rychlejší tak toho vzali.Jenom co vím tak v Olomouci to je s prácou lepší,mají tam častějš volná pracovní místa než u nás.U nás je 80% práce pro chlapy a 20% pro ženský.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, nevíte náhodou jak by probíhali turnusy třeba ve směnárně? Děkuji za odpověď
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem
Možná mi dopadne práce uklizečka+pomoc v kuchyňi.
Směny jsou tam krátky a dlouhý týden. 12h. Ještě jsem takto směny nikdy neměla a mám z toho docela obavy.
Děláte takto některá z vás a jak vám to vyhovuje? Děkuji za příspěvky ![]()
- Citovat
- Upravit
mám zkušenost
Dělala jsem a je to hrůza, vydržet 12 hodin. od té doby už jen 8hod - bohatě stačí.
- Citovat
- Upravit
:D
Ahoj, nastoupila jsem do do práce poprvé mám turnusové směny mám možná takový hloupý dotaz, noční jsem dělala vždy jen na 8 hodinovou směnu a na pondělní směnu se šlo už v neděli tak se radši ptám. Takže k dotazu pokud du ve středu na noční du prostě ve středu na 18:00
? Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit