Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den všem, prosím o info. Poradil by mi někdo, kde servisovat kočárek Jané v Plzni??? Nic jsem nenašla na netu
Díky moc za radu.
Máte zkušenost s Jané Solo sportovní kočárek?
Přidejte zkušenost s Jané Solo sportov...@RadkaCh Tak jo, to byla sranda. A nakonec cedule označující začátek Plzně byly jednou přemalované na Prahu
.
Jinak ti Chmelařovi asi pomohou s lecčíms, ale co jsem slyšela, bývají dost nepříjemní, ale asi jen pokud jde o kočárky zakoupené u nich.
@Samamama píše:
@RadkaCh Tak jo, to byla sranda. A nakonec cedule označující začátek Plzně byly jednou přemalované na Prahu.Jinak ti Chmelařovi asi pomohou s lecčíms, ale co jsem slyšela, bývají dost nepříjemní, ale asi jen pokud jde o kočárky zakoupené u nich.
No vidíš
Já jsem z daleka, tak nevím, jaký tam máte s Prahou poměry ![]()
No upřímně, ta Praha mě taky zarazila
právě jsem zahlédla na ně stížnosti, tak si nejsem jista, jestli na to mám nervy ![]()
@RadkaCh Veskrze kladné, samozřejmě
.
Pardon za plevel, za všechno můžu já.
A zlobí mě přední kolo, občas sebou hrozně třese, když přejedu jen výmol…
Mám Jané Slalom, abych nezapomněla.
Příspěvek upraven 29.05.15 v 22:30
@theBobulka píše:
A zlobí mě přední kolo, občas sebou hrozně třese, když přejedu jen výmol…
No to by bylo potřeba dotáhnout. Se podívám, jestli ještě někde najdu tu stránku s těmi návody.
@RadkaCh píše:
No to by bylo potřeba dotáhnout. Se podívám, jestli ještě někde najdu tu stránku s těmi návody.
To byste byla moc hodná, nepřišla jsem na to, kde by bylo zapotřebí. Ten můj chlap je pořád pryč a já si málokdy vzpomenu mu to říct. Jsem hlava diravá ![]()
@theBobulka píše:
To byste byla moc hodná, nepřišla jsem na to, kde by bylo zapotřebí. Ten můj chlap je pořád pryč a já si málokdy vzpomenu mu to říct. Jsem hlava diravá
Ty bláho, já na to zapomněla hned po tom, co jsem to napsala
Asi budu muset zamakat na paměti
Jdu na to, než to zase zapomenu ![]()
@tatranka1 píše:
Zavolej si do Hannahu, kluci s cykliservisu se ti na to podívají
To je nápad, díky všem za rady ![]()