Sestavení sedačky Cybex Solution X2-Fix

575
9.9.12 18:30

Sestavení sedačky Cybex Solution X2-Fix

Ahoj, prosím o radu. Koupila jsem sedačku Cybex Solution X2-Fix. Má návod, ale jsou u ní (u sedáku přiloženy 2 úchyty) a já nevím, kam s nimi. Nikam nepasují a nevypadají jako podložky pro přepravu (bxly přivázány napevno a je na nich vytlačeno Cybex). Přikládám foto. V návodu o nich není ani zmínka :). Prosím, poradí někdo kam a jak je připevnit. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35330
9.9.12 18:57

Myslim, ze to je nejaky nastavec k izofixu, az se manzel vrati( pokud to sem nenapise do te doby nekdo jiny), yeptam se, jestli to tam daval nebo ne a kam presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
9.9.12 19:03

Jojo, budou to ty zaváděcí plasty k isofixu, takže se to dává do auta a slouží k tomu, aby se sedačka jednodušeji cvakala na isofix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.9.12 08:03

@Chawa tyto úchyty( isofixové zavaděče ) nepatří přímo na sedačku, ale ty si nejprve zacvaknete do auta přímo na isofixová oka, a pak se skrze ně připíná isofixové sedačka- pomáhají snažšímu zapnutí sedačky do isofixu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
10.9.12 08:07

@steeve Mám doplňující dotaz - A lze sedačka použít i bez nich? Například při přehazování do jiného auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.9.12 08:10

@j.a.n.i1 ano, samozřejmě, že se může sedačka použít i bez zavaděčů, ty jsou jen proto, aby chránila sedadla před poškozením od isofixových ramen a pomohla sedačku snadněji zavést, dají se dokoupit i náhradní isofixové zavaděče, takže můžete je míét napevno ve více autech a přehazovat jen sedačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
10.9.12 08:21

@steeve Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
10.9.12 13:23

Také díky…