Šestinedělí a Clexane

679
26.7.20 09:28

šestinedělí a Clexane

Zdravím, cca od 34tt si píchám clexane 0,4 a pokračuji i teď v šestinedělí. Teď jsem 9 dnů po porodu a stále dost krvácím. Myslíte, že to může být těmi injekcemi? Po minulých porodech už bylo krvácení spíše na ústupu, tak mi to přijde divné.. Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
26.7.20 13:57

Ano, může to být tím. Rekl mi to gynekolog..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.7.20 22:34
@sediza píše:
Ano, může to být tím. Rekl mi to gynekolog..

Neřekla bych, že je to tím. Hematolog. :lol:

Ta dávka je spoíš menší. Paicnetky si větišinou na nějaké větší krvácení při 0,4 nestěžují.
Něco jiného jsou plné léčebné dávky, pokud už se dává léčba trombozy, ne jen prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
26.7.20 23:29
@Lama Lama píše:
Neřekla bych, že je to tím. Hematolog. :lol:Ta dávka je spoíš menší. Paicnetky si větišinou na nějaké větší krvácení při 0,4 nestěžují.
Něco jiného jsou plné léčebné dávky, pokud už se dává léčba trombozy, ne jen prevence.

Děkuji za upřesnění. Určitě zaleží na dávce. Mohu mít dotaz ohledně antifosfolipidového syndromu? Zajimalo by mne v případě této diagnózy a COVID onemocnění, zdali se doporučuje preventivně užívat například Clexane a jaké případně dávkování? Koukala jsem, že covid zpusobuje APS a protrombotické stavy. Děkuji moc za případnou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.7.20 07:40

@Lama Lama Aha, tak kdoví čím to tedy bude… A nehrozí při silnějších očistkach anémie? Tu bych nerada, tak jestli to mám nějak řešit nebo vydržet… železo beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.7.20 09:28
@zzuza píše:
@Lama Lama Aha, tak kdoví čím to tedy bude… A nehrozí při silnějších očistkach anémie? Tu bych nerada, tak jestli to mám nějak řešit nebo vydržet… železo beru.

Hele, to fakt na dálku nevyřešim, nevim, nedokážu vyhodnotit, jestli už je to třeba řešit. To subjektivní vnímání jednotlivými pacientkami je velmi rozdílné. Železo ber, dlouhodobě, klidně půl rou, alespon občas, doplnit zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí