Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
ne, já si nemyslím, že bys ty něco zameškala - to bude určitě dobré, snaž se nebýt moc úzkostná a nervózní, ono to ty děti z nás vycítí a vracejí to pak stejným
To se taky může všechno spravit když budete oba chtít. A je moc dobře že se k miminku má ![]()
Jsem přesvědčená, že bude všechno dobrý. Dcera teď bude mít sedm a z minulosti, když byla mimino. si skoro nic nepamatuje (já si určitě nepamatuji, jaké to bylo, když jsem byla mimino, na školku mám pár vzpomínek spíše jen z fotek) a to taky byly období, kdy víc byla upnuta ke svému otci a teď mi říká, že jsem její největší miláček a maminka je nejvíc apod. Vždy bude tatínek a maminka nejvíc, když se rodiče chovají hezky k dětem. Podle mě budou i období, kdy bude tatínek větší oblíbenec a pak kdy maminka. Možná z vás to mimčo i vycítí ten stres a nejistotu. Nebojte, vše bude dobrý. A náhodou je super, že má manžel zájem a že si ho chtěl užít, když byl doma, když pak už musel chodit do práce.
Nemyslím si. Máme covidove dítě. Já jsem s ním byla pořád. V porodnici byli návštěvy zakázaný. Takže já, já, jenom já. Doma taky já. Přesto na mě není upnutý. Vlastně ani na tátu ne. A já jsem docela ráda, že nedělá scény a může si ho vzít třeba i babička nebo s někým jiným počká. Mám tak čas na sebe a svou vnitřní higynenu. Kamradka je po dvou císařích. Děti měl vždycky její muž. A taky nejsou tatánci.
Pak jsme poznali rodinku. Kde byl táta prim. Jako že úplně. Jak mile přišel domů máma neexistuje. Dítě je na ní hubate a máma nesmí téměř nic. Prostě táta. Holce je téměř 5. To tak prostě někdo má. I já měla vždycky blíž k tátovi
.
Já jsem byla se synem od jeho narození, kojila jsem dlouho a teď mu jsou necelé dva roky a je to jenom tati, tati… Dcera zase tihne je mě. Neřeším to vůbec. Stejně se ty preference mění. Asi byste měli spíš zapracovat na vztahu, než řešit, koho má mimino radši.
Bonding neres - ja mela takový bolesti, ze jsem po 10 min, Prosila manžela ať si ho vezme. Takze si ty dvě hodinky užil on.
A zbytek je v hlave - zkus si o tom poovidat s nějakou psycholozkou.
Taky nekojim, v noci se budí manzel, já to klidně zaspim.
Pokud bylo miminko spokojeně jsi skvělá mama
![]()
A to že teď je rozmrzelejsi - miminko se kazdy den vyvíjí. Můžou ho trápit zoubky, nebo něco jiného. Pokud jsi nejistá konzultujte nejdřív s pediatrickou
@stinga já nepotřebuju, aby mě miloval víc, ať nás miluje stejně.. spíš se bojím, že jsem něco v našem vztahu zameškala.