Šestinedělí a moje péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.25 22:49

@stinga já nepotřebuju, aby mě miloval víc, ať nás miluje stejně.. spíš se bojím, že jsem něco v našem vztahu zameškala.

• Citovat
  • Upravit
76616
19.1.25 22:53
@Anonymní píše: Více

ne, já si nemyslím, že bys ty něco zameškala - to bude určitě dobré, snaž se nebýt moc úzkostná a nervózní, ono to ty děti z nás vycítí a vracejí to pak stejným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
19.1.25 22:54

To se taky může všechno spravit když budete oba chtít. A je moc dobře že se k miminku má :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
19.1.25 23:00

Jsem přesvědčená, že bude všechno dobrý. Dcera teď bude mít sedm a z minulosti, když byla mimino. si skoro nic nepamatuje (já si určitě nepamatuji, jaké to bylo, když jsem byla mimino, na školku mám pár vzpomínek spíše jen z fotek) a to taky byly období, kdy víc byla upnuta ke svému otci a teď mi říká, že jsem její největší miláček a maminka je nejvíc apod. Vždy bude tatínek a maminka nejvíc, když se rodiče chovají hezky k dětem. Podle mě budou i období, kdy bude tatínek větší oblíbenec a pak kdy maminka. Možná z vás to mimčo i vycítí ten stres a nejistotu. Nebojte, vše bude dobrý. A náhodou je super, že má manžel zájem a že si ho chtěl užít, když byl doma, když pak už musel chodit do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 05:52

Nemyslím si. Máme covidove dítě. Já jsem s ním byla pořád. V porodnici byli návštěvy zakázaný. Takže já, já, jenom já. Doma taky já. Přesto na mě není upnutý. Vlastně ani na tátu ne. A já jsem docela ráda, že nedělá scény a může si ho vzít třeba i babička nebo s někým jiným počká. Mám tak čas na sebe a svou vnitřní higynenu. Kamradka je po dvou císařích. Děti měl vždycky její muž. A taky nejsou tatánci.
Pak jsme poznali rodinku. Kde byl táta prim. Jako že úplně. Jak mile přišel domů máma neexistuje. Dítě je na ní hubate a máma nesmí téměř nic. Prostě táta. Holce je téměř 5. To tak prostě někdo má. I já měla vždycky blíž k tátovi :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
20.1.25 06:02

Já jsem byla se synem od jeho narození, kojila jsem dlouho a teď mu jsou necelé dva roky a je to jenom tati, tati… Dcera zase tihne je mě. Neřeším to vůbec. Stejně se ty preference mění. Asi byste měli spíš zapracovat na vztahu, než řešit, koho má mimino radši.

• Citovat
  • Upravit
197
22.1.25 15:33

Bonding neres - ja mela takový bolesti, ze jsem po 10 min, Prosila manžela ať si ho vezme. Takze si ty dvě hodinky užil on.

A zbytek je v hlave - zkus si o tom poovidat s nějakou psycholozkou.

Taky nekojim, v noci se budí manzel, já to klidně zaspim.
Pokud bylo miminko spokojeně jsi skvělá mama :srdce: :srdce: :srdce:

A to že teď je rozmrzelejsi - miminko se kazdy den vyvíjí. Můžou ho trápit zoubky, nebo něco jiného. Pokud jsi nejistá konzultujte nejdřív s pediatrickou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí