Sestra ARO/JIP - požadavky na novou sestru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Alžběta je vysoká - bc i mgr, ovšem nemá dobrou pověst, co se týče kvality. Nedá se to srovnat s žádnou ze státních univerzit, co mají dlouhodobé jméno (UK, UP atd.)
Příspěvek upraven 10.02.15 v 22:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danyk To sice jo, ale pak uz se nekouka od kud je ten titul. Jsi Bc. a nebo Mgr. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@koasi omyl, zeptá. A pak nastupuje primární despekt. Samo, že ne všichni absolventi z Alžběty nestojí za nic.
Příspěvek upraven 10.02.15 v 22:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tou VŠ v Příbrami je to pravda, pár holek od nás si tam dělá Bc a v pohodě zvládají při práci, při zkouškách tam běžně můžou opisovat, nikdo to nehlídá, fakt se nedá srovnat náročností se státní univerzitou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Držím palce, at ti to vyjde, já mám za sebou sedm let na ARU a JIPU, v práci jsou sestry - tím myslím ještě ty klasické všeobecné sestry, žádní asistenti a podobné výmysly, registrace je samozřejmost, ARIP výhoda a velké plus. V první řadě to chce při vpadnutí do provozu zapomenout na to, co se učilo ve škole, v praxi to chodí jinak… Árovky si zakládají na elitářství ve zdravotnictví, což je někdy na
a někdy oprávněné, záleží jaký je kolektiv. Já už bych se na takhle akční oddělení nevrátila ( i když super zkušenost a dost se naučíš, hlavně precizně a rychle, tam věci musí odsejpat ) a už mám ráda,, svůj klid,, na jednom ze standardů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danyk Hele promin Bc. z Pribrami je v uplne stejny platovy tride jako Bc. z Karlovky a body tam davaji taky uplne stejny j
Za cloveka mluvi prace a ne to odkad ma skolu. Teda aspon takle to berou unas. Bez vedomosti a obratnosti stejne na ARO bo JIP oddeleni nevydzis dyl jak 3 mesice a to muzes mit Mgr. z prvni lekarsky ![]()
@dari74 skoda, ze nejsem v tom opisovacim rocniku snima, bych se nemusela tolik ucit
Zajimavy ze zkousky mame ustni coz teda moc opisovani nepreje. Ale je to otom jak se kdo k ty skole postavi. Podvadet se da vsude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@koasi To je jasný, já si jen vzpomněla na jednu sestru od nás, co si dělala Bc v Příbrami a když se jí řeklo at zavede nasogastrickou sondu, tak neveděla jestli do nosu nebo do pusy, natož jak se to dělá, ale hlavně, že má titul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já narazila na takovou, co netušila rozdíl mezi enterální a parenterální výživou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to je vyšší škola, nebo už ukončeno titulem Bc? Nevím, zda Dis má nějaký význam, zda to není na podobné úrovni jako čtyřletá zdrávka. Nemyslím nyní asistenty.