Sestřenice se řeže

16.2.13 17:05

Sestřenice se řeže

Dobrý den, přišla jsem si pro radu, vubec nevím co mám dělat. Moje sestřenice je bez chlapa a se snyem žije sama.. vlaastně s otcem který na ní uplně kašle její sestra taky tak..A k věci dneska jsem šla kní a když jsem viděla její ruce které má dořezané žiletkou tak jsem nechápala když jsem si sní o tom promluvila tak řekla že jí to dělá dobře… myslíte že je to deprese… má to i na nohách.. je to hrozné.. co mám dělat.. rodina jí uplně odepsala matka jí zemřela otec se o ní nezajímá a sestra už vubec né… snažila jsem se sní o tom promluvit, ale myslím že je to hrozné.. pořád říká že skočí pod vlak a to jsem asi před dvacei minutama doběhla kní domu a viděla jsem jak si ere všelijaké léky.. vzala jsem jí kemě domu o synovce sem se postarala dala jsem jí prášek na spní a leží vedle v pokoji.. co mám proboh dělat a prosím není to žádná sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
16.2.13 17:13

Okamžitě psychologa, možná spíše psychiatra, tohle není sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
16.2.13 17:14

Tohle není legrace. To řezání jí dělá dobře, protože to přehlušuje její depresivní stavy a psychickou bolest. Mohlo by se taky stát, že se jednou takhle zabije, a to bez legrace. Musíš ji dostat k doktorovi, psychiatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.2.13 17:15

Tohle je pravdepodobne na okamzitou navstevu nejakeho centra. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.2.13 17:16

Je to strašné, když teď spí zavolala bych na nějakou linku (jen nevím kam) aby poradili co s ní, jak jí pomoct nebo kam zavolat :think: ale bacha ať tě neslyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.13 17:20

No právě… když jsem jí řekla že at jde k dr.. tak překla že nemá na to peníze, že musí poplatit dluhy a vše co má a zase je na nule… no.. když se na ní ak koukám chodím se na ní dívat, tak ty nohy má dořezané hodně… a ona mi řekla že mě nechce zatěžovat svejma blbostma… musím počkat než příjde přítel.. at jí hlídá a děti jinak zavolat nemužu… je uplně nadně.. chtěla jít domu ale to nemužu dovolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.2.13 17:22

Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.13 17:24
@MaDoRaBe píše:
Odkud jste?

30km od ostravy :think: vesnice… takže je to naprd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.2.13 17:24

Nikam ji nepouštěj. Jestli by se ti podařilo ji dostat k nějakému odborníkovi, tak je možné, že ji budou chtít hosp. v nějaké psych. léčebně, že to jen tak nejde.
Jsi ochotná ji v takovém případě pomoct z dětmi a hlídat je, nebo co její rodiče proč ji nepomůžou mají nějaké špatné rodinné vztahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.2.13 17:25

Ze by se aspon hledala pomoc v okoli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.13 17:28
@IvkaH píše:
Nikam ji nepouštěj. Jestli by se ti podařilo ji dostat k nějakému odborníkovi, tak je možné, že ji budou chtít hosp. v nějaké psych. léčebně, že to jen tak nejde.
Jsi ochotná ji v takovém případě pomoct z dětmi a hlídat je, nebo co její rodiče proč ji nepomůžou mají nějaké špatné rodinné vztahy?

tak její otec jí nepomuže.. ten se nedokáže postarat sám osebe… sestra má 4 děti.. vstahy v rodině jsou nulové.. jejině já a naše společná teta… o malého se určitě postaráme to není problém… ale opravdu se o ní hodně bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
16.2.13 17:33

Potřebuje psychiatra a nasadit rychle psychofarmaka.
Kolegyně to dělala taky - ruce, nohy, břicho…dokázala to i tak hluboko, že musela na ošetření k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.13 17:37

Borboha nestrašte… sama jsem stoho uplně v řiti a to doslova jako na druhou stranu ani já jsem jí nikdy neměla v láscce… ale tohle to bych nkdy nedovolila musím jí pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.2.13 17:46

@verunininecka
za jak dlouho dojde přítel? Zatím zkus pohledat nějaké ty linky a pak volej a vše jim popiš, ale stejně oni ti asi řeknou, že si musí sama někam dojít jinak nic neudělají. Švagrovou měla taky problémy, po rozvodu, chlap jí nechal hrozné dluhy, které splácí za oba sama, dobrovolně šla sama k psychologovi, ale ten je k ničemu, když člověk potřebuje léky, tak ji poslal k psycholog k psychiatrovi, aby dostala léky, ten řekl, že je třeba hospitalizace, že je tak v háji (ona když mluvila tak se celá klepala 8o :roll: ) no a švagrová mu řekla, že se musí starat o dceru, tak nakonec se léčila jen ambulantně, furt je labilní, furt má takové depresivní a sebevražedné řeči, ale k vůli dceři by to snad neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.13 17:54

No to musí jít k psychologovi, stačí, když tam zavoláte vy a domluvíte se s ním, a ona tam půjde dobrovolně, to potom přinese potvrzení od praktického doktora, že to bylo nutné a potom nic neplatí, ale tohle se řešit musí, už jsem se s tím setkala a je to dost duševně náročný, pro všechny kolem, je to na zhroucení a bez psychologa s tím nic neuděláte, potřebujete odbornou pomoc, ne jen ona, ale obě, protože budete chtít vědět, jestli s tím něco dělá opravdu, takže určitě se neotočíte zády a budette chtít vědět, jestli opravdu dělá to co má, se žiletkou to znamená hlavně nenávist vůdči samotné, čím víc ji teče krev, tím víc se ji ulevuje proto je důležité domluvit schůzku hned a psychologové to v těchto případech dělají, že si udělají hned volno, na takové případy. Tak se držte at to zvládnete je to procházka velkým peklem :-( :( :( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí