Set pračky a sušičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
973
4.10.11 17:27

ahojky o té firmě jsem ani neslyšela, ta je jaká??? a jaké máš zkušennosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.10.11 17:38

Mam AEG pracku, mezikus nevysuvny a susicku Electrolux, vybirej vse min.A!!!!!, vice otacek..
Pokud na sebe, tak musi mit stejnou hloubku, cili na pracku 45cm nemuzes dat susicku 58cm.

Mmch pokud to je v Datartu, tak pochybuji, ze susicka bude Ackova..

Jinak susicka je prave super na chlupy, vlasy, prach…ja ji mam pres tyden a reknu ti, ze je to parada.

Ohledne Bosch, ten muzes kombinovat se Siemens, jinak musis mit stejnou znacku, jinak to nejde dat na sebe.

POkud jak pises mas malou koupelnu, tak si vem nevysouvaci mezikus, bo pak se tam vubec nevejdes..Jo a nevysouvaci se na pracku jen nalepi, u tech vysouvacich jsem cetla, ze se tam musi udelat vrty, coz bych moc nebrala.

Ja mam vse tiche, vecer se divam na telku, vsude ticho, mala spi a neni pracka ani susicka slyset.

A k tem sklenenym dvirkam.,…na co?? :nevim: dle me je to zbytecnost..nepotrebuji koukat, jak se tam pradlo prevaluje..Ja mam v susicce svetlo, takze otevru a vse krasne vidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
4.10.11 17:43
Taminka píše:
Mam AEG pracku, mezikus nevysuvny a susicku Electrolux, vybirej vse min.A!!!!!, vice otacek..
Pokud na sebe, tak musi mit stejnou hloubku, cili na pracku 45cm nemuzes dat susicku 58cm.

Jinak susicka je prave super na chlupy, vlasy, prach…ja ji mam pres tyden a reknu ti, ze je to parada.

Ohledne Bosch, ten muzes kombinovat se Siemens, jinak musis mit stejnou znacku, jinak to nejde dat na sebe.

POkud jak pises mas malou koupelnu, tak si vem nevysouvaci mezikus, bo pak se tam vubec nevejdes..Jo a nevysouvaci se na pracku jen nalepi, u tech vysouvacich jsem cetla, ze se tam musi udelat vrty, coz bych moc nebrala.

Ja mam vse tiche, vecer se divam na telku, vsude ticho, mala spi a neni pracka ani susicka slyset.

Nevidim duvod proc by datart nemohl prodavat energetickou tridu A. To nezalezi na obchodu, ale snad na vyrobci.
My vybirali podle technickych parametru uvedenych v katalogach vyrobce a pak to sli objednat do obchodu v Brne. V datartu nas to vyslo nejlepe.
Susicka ma primo na sobe nalepku A-50%. Tak snad od susicky za 20tis ocekavam ze to je Ackova trida.
Popravde mi je jedno co Datart uvadi na svych strankach, dulezite je co uvadi vyrobce a co je v manualu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.10.11 17:48
hanapospis píše:
Taminka píše:

Nevidim duvod proc by datart nemohl prodavat energetickou tridu A. To nezalezi na obchodu, ale snad na vyrobci.
My vybirali podle technickych parametru uvedenych v katalogach vyrobce a pak to sli objednat do obchodu v Brne. V datartu nas to vyslo nejlepe.
Susicka ma primo na sobe nalepku A-50%. Tak snad od susicky za 20tis ocekavam ze to je Ackova trida.
Popravde mi je jedno co Datart uvadi na svych strankach, dulezite je co uvadi vyrobce a co je v manualu :palec: :palec:
:roll: pisu rychle, takze jsem zapomnela dodat, ze za tu cenu…jezisi to jsou takove detaily, tak snad zakladatelka umi cist a precte si, jakou en.tridu spotrebic ma.
MMch prave u Datartu jsem tu svoji susicku videla v setu za 39tisic..jen ta susicka tam stala 20t, ja ji koupila v POlsku za 14t.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
4.10.11 17:54
Taminka píše::roll: pisu rychle, takze jsem zapomnela dodat, ze za tu cenu…jezisi to jsou takove detaily, tak snad zakladatelka umi cist a precte si, jakou en.tridu spotrebic ma.
MMch prave u Datartu jsem tu svoji susicku videla v setu za 39tisic..jen ta susicka tam stala 20t, ja ji koupila v POlsku za 14t.

Tak to je zase vec druha. V polsku maji spoustu veci levnejsich, ale kvuli tomu tam opravdu jezdit nebudu. Ja bych tam zadny spotrebic nekoupila. Ale to je proste jenom muj nazor :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
4.10.11 20:36

Ariston jsou kvalitni výrobky z Itálie. Mám tuto http://bilezbozi.itek.cz/…acka-Susicka

Pračku mám stejně vypadající. Spokojená jsem velice. Jo nevím me vysouvaci mezikus nevadi. Když se dosuší slozim na něm prádlo a zase ho zasunu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30399
4.10.11 21:32

K mezikusu, mám také nevysouvací hlavně kvůli místu a jsem spokojená. Po vyprání přehodím prádlo do koše s skládám v klidu na stole.
K dvířkům nevím, teď jsem teprve zjistila, že existují i se skleněnými dveřmi. Mám ty plastové a jak je sušička osvětlená tak po vyprání vše vyhážu a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.12.11 11:26

Ahoj, nakupovali jste někdo v poslední době pračku nebo sušičku v Datartu? Kdyžtak napište zprávičku. :potlesk:

Děkuju moc!

Příspěvek upraven 04.12.11 v 18:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
4.12.11 11:35

zatím ne, ale chystám se :-) ale co vím, tak co se týče reklamací je datart super a nikdy jsem neměla problém, nikdy už bych si nic nekoupila v elektro worldu, tam jsem musela přijít s dvd přehrávačem asi 5× než mi to uznali, pokaždé mi to vrátili, že je to v pořádku, přitom se pořád sekalo, nakonec to tedy uznali, už jsme byli totiž hodně naprdlý a hádali jsme se s nima, po dobrým to nešlo, nakonec jsme si museli zavolat managera a ten to vyřídil, v datartu jsme reklamovali 1× a hned napoprvé nám volali, že uznávají a jestli chceme jiný produkt, nebo peníze, asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
4.12.11 12:09

my kupovali set pracky a susicky asi pred 4mesici… ted jsme tam kupovali novou TV.. s datartem jsem spokojeni. Prima komunikce, pokud nastane problem tah ho resi hneda rychle. reklamace bez problemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.12.11 12:51

Díky moc

Děkuju, máte ode mne soukromou zprávu, kdybyste mi mohla věnovat vteřinku. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.12.11 09:34

před Vánocema jistě kupovat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.12.11 22:59

Ahoj. vánoce se kvapem blíží, výdajů je spousta a nám zrovna teď začala zase zlobit pračka. Váhám nad koupí kombinace pračka+ sušička, nebo dvou přístrojů zvlášť. V koupelně (kde ji chci umístit) máme místo jen na jednu. Četla jsem v jedné diskuzi, že je jde umístit i na sebe. Tak teď váhám…vyhlídla jsem si tuhle . Nemáte s ní někdo nějaké zkušenosti. Četla jsem rozdíly a výhody a nevýhody 2 v 1…Jen doufám, že ta naše 10,5letá pračka vydrží až do nového roku :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí