Setkání s ex, co si myslíte?

Anonymní
4.1.24 07:30

Setkání s ex, co si myslíte?

Ahoj,
Na konci září 2023 jsme se rozešli s přítelem, se kterým jsem byla skoro 4 roky, od mých 17 a jeho 16, ale po prvním roku na vysoké to nevydrželo. Po té jsme se snažili nevídat, nekontaktovat, ale minimálně 1× týdně jsme se museli vidět. Často to skončilo sexem, ne vždy… No k věci. Já jsem potkala skvělého opravdu muže a on 16 holku… Dá se říct, že jsme se oba znovu, ale jinde, zamilovali. Jenže ex mi pořád říká, že si není jistý, ale že na mě chce zapomenout, že jsem mu ublížila, ake taky, že o mně nechce přijít, ne jako o BFF, dokonce více než BFF, totiž jako nejlepší kamarádi jsme začínali, tak jsme navrhli, že tak zůstaneme, jelikož o sobě víme a říkáme si naprosto vše hned. Jenže on mi třeba včera poslal post, že bych byla krásná nevěsta a já na to, třeba mě uvidíš a on, že bych chtěl být ten, co mě liba (ženich) a přitom se den předtím líbal s tou svojí. Nebo jsem mu navrhla, v rámci kamarádství, že se mužem sejít po zkouškovém na pivo a pokecat, někdy v únoru a on mi včera napsal, jestli se nemůžeme vidět dneska. Oba jsme přitom zadaní…jeden den mi píše až do noci a další nepíše nic… Vůbec nevím, co si mám myslet a co od dnešku očekávat. Jsme ještě mladí, vím, ale vážně jsem zmatená a nevím, co mám v mém případě dělat. :think:
Prosím o anonym

Příspěvek upraven 04.01.24 v 07:32

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.1.24 07:31

Složitá situace, asi bych se ho narovinu zeptala, co chce, a dávej pozor, aby to neskončilo zase sexem, když jste oba zadaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.24 07:53

Poznala jsem za svůj život několik chlapů, kteří měli rádi všechny ženy a nedělalo jim problém táhnout to s několika naráz. Připadá mi, že i ex bude podobný případ - sice je zaláskovaný a ve vztahu, ale nebrání mu to v tom milovat i Tebe, chtít Tě a blbnout Ti hlavu. Zvaž, co sama chceš - monogamní vztah? Pak se obávám, že on asi nebude ten pravý, byť vám to zřejmě v posteli klape. Zkus se ho zeptat na rovinu, já bych ale zbystřila, protože pokud někdo miluje někoho, tak se současně zpravidla nevypisuje s někým jiným. Z Tvé strany mi to navíc přijde nefér vůči tomu, jak píšeš skvělému, muži.

• Citovat
  • Upravit
25593
4.1.24 07:57

Podle mne tě rozhodně chce píchat a neměl by problém táhnout to na více stran..
tak to sorry jako…
pokud svůj nový vztah myslíš vážně a chceš mít čistý štít, tak bych tento ex vztah velmi podstatně utlumila..
jinak v tom budeš mít bordel pořád.
Tolik za mne ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.1.24 08:09

Chce sex, nic moc víc bych v tom nehledala. Osobně myslím, že bys ho měla utnout a neživit v něm (i sobě) jakékoli naděje. Pokud jsi šťastná v současném vztahu, tak tohle pokračovat nemůže, ani psaním nebo „bestfriendováním“, jinak ti to časem stejně zničí současné partnerství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.24 08:26

Je slizkej. Tipla bych si, ze ti vypisuje, když zrovna není s přítelkyní nebo ona s ním zrovna nemůže spát.

Utla bych ho úplně, smrdí to pruserem do budoucna. Pro tebe, jemu to bude nejspíše fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celkemspokojena
4.1.24 08:42

Pokud nejsi Snowie nebo jiný trol, tak rozhodně konverzaci utnout a v žádném případě se nescházet, z tohodle kouká jenom prc*ní. Hlavně to nevypadá, že by ten nový muž byl tak skvělý, jak píšeš, jinak bys neztrácela čas se zadaným ex ;)

• Citovat
  • Upravit
795
4.1.24 08:47

Oč jde tvému ex je jasné - chce to hrát na dvě strany, nedělá mu problém rozvíjet vztah se dvěma ženami zároveň. Tahle hra je ale o tobě - přeješ si totéž? V jednadvaceti by ses už mohla vyznat sama v sobě do té míry, že bys mohla definovat co od života a od partnerství chceš a o co naopak nestojíš. Přeješ si monogamní dlouhodobý vztah s perspektivou založení rodiny? Pak tvůj ex určitě vzhledem k jeho promiskuitě a lehkomyslnosti nebude rozumnou funkční volbou.

I když bude fungovat jen jako kamarád s výhodami, spolehlivě ti zablokuje možnost vytvořit monogamní vztah s někým jiným. Uvědom si, že když současný, podle tvých slov skvělý partner, zjistí, jak to máš se svým ex, bude s velkou pravděpodobností jeho reakcí rozchod. O polyamorické vztahy v reálu příliš lidí nestojí a jsou pro to pádné důvody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
4.1.24 08:48

Je to moderni muz a chce vybudovat polyamorni vztah :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
4.1.24 08:58

Jste mladi..pravdepodobne si nakonec kazdy vezmete nekoho jineho.
Takze neresme otce tvych deti a lasku az za hrob, ale tady a ted. Coz je, že on to hraje na obe strany a rozhodne nejste nejlepsi pratele.
Pokud mu na to chces skakat a cekat, kdy se mu zachce, sejit se s tebou a uzit si a jsi s tim ok, proc ne.
Pokud v tom porad vidis moznost byt spolu, otevri oci a priznej si, ze tudy cesta nevede a ze s timhke FWB jsi zablokovana pro jiny vztah, ktery by te ucinil stastnejsi.

• Citovat
  • Upravit
2107
4.1.24 09:37

To jsou zase storry tohle. Píšeš, že studuješ vysokou školu, ale smyslis trochu jako malá puberťačka.

Asi by ti mělo být jasné, o co tomu typkovi jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí