Sever Itálie moře - nějaké

81521
11.8.21 12:57

Sever Itálie moře - nějaké "komornější" pláže?

Uvažuji se staršíma dětma ( 11-13) na příští léto Itálii - hory, jezera, Benátky, Verona a zakončit to pár dny u moře. Mně je jasné, že tam budu trpět - nesnáším kilometry písku kam až dohlédneš, lehátka v 50ti řadách, vodu do pasu stovky metrů do moře…
Lze tam najít něco, co se od této představy alespon trošku vymyká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25496
11.8.21 13:42

:lol: tak to určitě ne Bibione ani Caorle ani Lido di Jesolo :lol: mně taky vadí těch „50“ řad slunečníků.. nechcete ve stejné vzdálenosti radši na Istrii?? Tam se najdou nádherné mini plážičky, soukromí.. (i když šutry)… a vidět je tam taky co..

a ty Benátky si můžete pak udělat solo jen jako poznávačku, já s holkama v září jedu na tři dny na benátské ostrovy za pár kaček zde https://ceskekormidlo.cz/…strovy-2021/ a dělají i Benátky bez ostrovů samostatně za 2,2tis. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
11.8.21 14:47
@Lucy75 píše: :lol: tak to určitě ne Bibione ani Caorle ani Lido di Jesolo :lol: mně taky vadí těch „50“ řad slunečníků.. nechcete ve stejné vzdálenosti radši na Istrii?? Tam se najdou nádherné mini plážičky, soukromí.. (i když šutry)… a vidět je tam taky co..a ty Benátky si můžete pak udělat solo jen jako poznávačku, já s holkama v září jedu na tři dny na benátské ostrovy za pár kaček zde https://ceskekormidlo.cz/…strovy-2021/ a dělají i Benátky bez ostrovů samostatně za 2,2tis. ;)

Když to tak dopadne prakticky kdykoli jsem to tak měla původně v plánu. :zed: Nakonec skončíme na Istrii. Ale já už jsem nějak tou Istrií taky nasycená. Jako moře je to bez debat rozhodně lepší. Ale…
Prostě nějak chci tu Itálii- stejnak to moře bude tak na 4 dny, moře je jen doplně, pro mě takové sklidnění na začátek dovolené, pak pláchnu do těch hor, moře nemusí být ani centrálním dějištěm a cílem celé té akce. Ale zas prostě to jídlo, kafe, zmrzka… Itálie je Itálie. A v tomdle mi Chorvati zas nesedí. A hlavně děti tam jezdí s tátou už asi 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25496
11.8.21 14:52

@Lama Lama aha, tak po přesycení Chorvatskem doporučuji Kalábrii :potlesk: :srdce: jen to fakt bohužel není sever.. nebo aspoň Palmovou riviéru, tam už se dají najít menší rodinnější letoviska.. Itoška ale není má srdcovka, já zas radši to Chorvatsko… a pokud jde o zmrzku, je skvělá tam i tam ;)
pokud hory - co Slovinsko?? Mrkni na jezero Bohinj a Alpy.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
11.8.21 14:57
@Lucy75 píše:
@Lama Lama aha, tak po přesycení Chorvatskem doporučuji Kalábrii :potlesk: :srdce: jen to fakt bohužel není sever.. nebo aspoň Palmovou riviéru, tam už se dají najít menší rodinnější letoviska.. Itoška ale není má srdcovka, já zas radši to Chorvatsko… a pokud jde o zmrzku, je skvělá tam i tam ;)
pokud hory - co Slovinsko?? Mrkni na jezero Bohinj a Alpy.. :dance:

To už jsme byli. Já fakt už tu Itálii mám v oku pár let, ale vždy něco přišlo před to - právě to Slovinsko, Polsko, Slovensko, Maďarsko, Rakousko… no a už chci na ní dojít. Zas já nejsem velká milovnice válení se u moře, drbat se někam 10 hodin kvuli 4 dnům u moře se mi asi nechce. Ale kouknu na to. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
15.8.21 11:39

Já bych jela do Florencie :srdce: A potom bych teda zamířila někam na pláž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí