Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Když nemáš žádný problém tak v pohodě.. my na to taky vlitli dřív než za 6 nedel ![]()
Ta interpunkce. Bolí mě hlava, jen to čtu ![]()
My to taky nevydrželi, ani u jednoho, ani u druhého, ale bylo to jen týden před ukončením šestinedělí. Ale nic mě nebolelo, neměla jsem výtok, ani nic podobného.
@Anonymní píše:
Dobrý den má otázka bude nejspíš divná a mnozí z vás mě nepochopíJsem 4 týdny po porodu byla mi nastrizena hráz šití zahojene žádné krvácení spineni pouze občas a to maly flicek a s partnerem jsme to už nezvládly a vyspali se spolu bala sem se že to bude bolet nebo že se mi může něco stat četla sem že můžu i krvácet ale bylo to super nebolelo ani sem nekrvacela přítel si dával pozor a byl opatrný ale teď k věci.. je tu nějaká maminka co to měla stejně a bylo vše ok? Zrovna mám výčitky že sem nedodržela cele 6nedeli děkuji za každou odpověď
Pokud nemáš problémy, je to v klidu..
Dobrý večer měla bych takoví trochu blbí dotaz je možné otěhotnět když přítel se po vyvrcholení na mne a neutřel se a dal opět
bojím se že otěhotním jsem 14 dní po interupci
Dobrý den má otázka bude nejspíš divná a mnozí z vás mě nepochopí
Jsem 4 týdny po porodu byla mi nastrizena hráz šití zahojene žádné krvácení spineni pouze občas a to maly flicek a s partnerem jsme to už nezvládly a vyspali se spolu bala sem se že to bude bolet nebo že se mi může něco stat četla sem že můžu i krvácet ale bylo to super nebolelo ani sem nekrvacela přítel si dával pozor a byl opatrný ale teď k věci.. je tu nějaká maminka co to měla stejně a bylo vše ok? Zrovna mám výčitky že sem nedodržela cele 6nedeli děkuji za každou odpověď