Sex v šestinedělí

Anonymní
29.7.20 13:05

Sex .. 6 nedel

Dobrý den má otázka bude nejspíš divná a mnozí z vás mě nepochopí

Jsem 4 týdny po porodu byla mi nastrizena hráz šití zahojene žádné krvácení spineni pouze občas a to maly flicek a s partnerem jsme to už nezvládly a vyspali se spolu bala sem se že to bude bolet nebo že se mi může něco stat četla sem že můžu i krvácet ale bylo to super nebolelo ani sem nekrvacela přítel si dával pozor a byl opatrný ale teď k věci.. je tu nějaká maminka co to měla stejně a bylo vše ok? Zrovna mám výčitky že sem nedodržela cele 6nedeli děkuji za každou odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
882
29.7.20 13:08

Když nemáš žádný problém tak v pohodě.. my na to taky vlitli dřív než za 6 nedel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
29.7.20 13:17

Ta interpunkce. Bolí mě hlava, jen to čtu :zed:
My to taky nevydrželi, ani u jednoho, ani u druhého, ale bylo to jen týden před ukončením šestinedělí. Ale nic mě nebolelo, neměla jsem výtok, ani nic podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.7.20 18:08
@Anonymní píše:
Dobrý den má otázka bude nejspíš divná a mnozí z vás mě nepochopíJsem 4 týdny po porodu byla mi nastrizena hráz šití zahojene žádné krvácení spineni pouze občas a to maly flicek a s partnerem jsme to už nezvládly a vyspali se spolu bala sem se že to bude bolet nebo že se mi může něco stat četla sem že můžu i krvácet ale bylo to super nebolelo ani sem nekrvacela přítel si dával pozor a byl opatrný ale teď k věci.. je tu nějaká maminka co to měla stejně a bylo vše ok? Zrovna mám výčitky že sem nedodržela cele 6nedeli děkuji za každou odpověď

Pokud nemáš problémy, je to v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 22:28

Dobrý večer měla bych takoví trochu blbí dotaz je možné otěhotnět když přítel se po vyvrcholení na mne a neutřel se a dal opět :oops: bojím se že otěhotním jsem 14 dní po interupci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100