Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je děložní čípek… Sáhni si tam a hned to poznáš=)
Bolí, když se do něj šťouchá
- řešení je pořádná předehra, aby se to tam uvolnilo a prodloužilo. A chlap ať na to jde nejdřív zlehka a až po chvíli na plný výkon, pochva se přizpůsobí, ale dejte jí trochu času ![]()
Případně pro tebe cvičení na posílení pánevního dna - před těhotenstvím se hodí tak jako tak a třeba to tam máš nějaké povolené, proto to teď bolí, když dřív to bylo OK.
S tím miminkem bezvýsledně - endometriózu Ti vyloučili? Bolest u sexu, problém otěhotnět, jen se ptám…bývá to v souvislosti.
Hmm to je divný já tohle mám s partnerem „ze zadu“ ale on je teda hodně obdařen ![]()
Může to dělat děloha nakloněná dozadu- teď si ani za nic nevzpomenu jak se to jmenuje přesně. Nedá se s tím nic dělat, když je ti to nepříjemné, tak změnit polohu
Mimochodem, podle mě je úplně jedno jak na to jdete, když chcete dítě, jasně, asi pomůže když tu jeho svatou vodičku hned nevypudíš, ale je fuk jesstli jsi dole, vepředu nebo vzadu
Každopádně hodně štěstí ![]()
Zkus být v připoloze zezadu ne jako pes na všech čtyřech, ale jako kočka ktera pije tznm: na kolenách pánev vyšpulenou a druhou půlkou těla se dotýkej postele, jás i objímám polstářek. Hned je jiný skon pánve. Mě to v klasické poloze zezadu taky bolí.
@cheekymonkey píše:
Může to dělat děloha nakloněná dozadu- teď si ani za nic nevzpomenu jak se to jmenuje přesně. Nedá se s tím nic dělat, když je ti to nepříjemné, tak změnit polohuMimochodem, podle mě je úplně jedno jak na to jdete, když chcete dítě, jasně, asi pomůže když tu jeho svatou vodičku hned nevypudíš, ale je fuk jesstli jsi dole, vepředu nebo vzadu
Každopádně hodně štěstí
no tak teď jsem si slušně vyprskla na monitor…svatá vodička
![]()
@Saroya no můj ex tomu tak říkal, tak už mi ten termín zůstal
Zkus to použít doma, uvidíš, že se to na to mužské ego chytí raz dva ![]()
Před týdnem jsem měla poprvé sex a od té doby ze mě pořád teče krev tam dole..je to normální?…Tento týden bych měla normálně dostat menstruaci, ale krev ze mě teče už týden v kuse…je to normální? prosím poraďtě…ps: používám HA
@HankaNovakova Bolí to? Je možné, že se ti dostavila menstruace dříve? Stalo se to už někdy? Teče nebo je to spíš špinění? Je týdenní menstruace u tebe v normě? Pokud ne, běž ke gynekologovi. Buď ti poradí a nebo ti řekne, že to je v pořádku.
@KiwiT Nestalo byl to můj první sex…no ještě počkám a pak když tak půjdu
@HankaNovakova Myslela jsem, jestli se někdy stalo, že ti začala menstruace dřív. Protože je možné, že se teď kvůli sexu dostavila brzy, pokud bys ale krvácela nepřiměřeně dlouho, tak určitě zajdi k doktorovi.
Ahoj chtěla jsem se zeptat na jednu věc. Pokud spím s přítelem v poloze „zezadu“ tak mě to bolí. Bolest se dá jakoby překonat a po nějaké době to přestane ale ten začátek je hooodně nepříjemný. Jakoby někam na něco tlačil nevím. S předchozím partnerem jsem to neměla. A podotknu, že nynější přítel nemá nadprůměrný penis ba dokonce o něco menší než předešlý. Takže velikostí to být nemůže. V jiné poloze se to nestává jenom v případě že někdy udělá hodně prudký příraz. Máte to tak některá? Snažíme se už nějakou dobu o miminko- bezvýsledně a byla nám od jedné známé doporučená poloha zezadu ale nejde to