Sex před ovulací

527
1.11.15 00:16

Sex pred ovulaci

Ahoj holky, jak je to se sexem pred ovulaci..?je nejaka sance? Nekde jsem cetla, ze spremie vydrzi az 72 h. :nevim: :think:
Poradne si nemuzu spocitat kdy bych mela mit ovulaci
Nebstruaci jsem mela naposledy za 2 mesice 21.9. 21.10. trvala 4 dny, pak uz jen takove to odeznivani menstruace…spineni pak jeste 2 dny
a posledni sex jsme meli dnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
1.11.15 07:10

Kdy budeš mít ovulaci, to se bohužel pouhým výpočtem nedá určit. Ale zpravidla bývá mezi 10.-16. dnem PŘED následující menstruací. Takže pokud máš cykly pravidelné a očekáváš to zas zhruba toho 21., tak by ovulace mohla být mezi 5. a 11. 11. Ale je to jen odhad. Přesněji ti to řeknou jen ovulační testy, měření bazální teploty, ultrazvukové vyšetření,…
A ano, spermie nějakou dobu vydrží, záleží na prostředí v ženě a na jejich „zdraví“. Běžně dva až tři dny zvládnou. Naopak je sex těsně před ovulací lepší než čekat na ni, protože nějakou dobu tam ty spermie putují a trochu se mění, aby byly schopny oplození. Vajíčko vydrží jen jeden až dva dny, takže lepší je, když si spermie počkají, než naopak, aby muselo čekat vajíčko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 15:10

Ahojky, mam otazku, v utery jsme meli sex, a dnes citim ze „probiha“ ovulace. Myslite ze z toho uterniho sexu ktery byl vecer by mohlo neco byt? Pokud nebude chlap unaveny z prace tak ho zkusim ukecat jeste dneska ale to by bylo uz asi bezpredmetne že?

• Citovat
  • Upravit
25179
7.4.16 15:17

Tak dnes je čtvrtek, od úterka večera necelé dva dny, to zdravé spermie vydrží bez problémů - jestli máš na mysli schopnost oplodnění :lol: Pokud si to chceš posichrovat dneškem, nic nezkazíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 15:24

@pe-terka kdyz on chlap prijde dnes pozde z prace, a brzy rano zase vstava tento tyden ma dost narocny a na sex nema moc chut :jazyk: :?

• Citovat
  • Upravit
25179
7.4.16 17:23
@Anonymní píše:
@pe-terka kdyz on chlap prijde dnes pozde z prace, a brzy rano zase vstava tento tyden ma dost narocny a na sex nema moc chut :jazyk: :?

Pokud chceš otěhotnět, tak se modli, ať jsou ty úterní spermie tak kvalitní, že svůj úkol zvládnou splnit i ve čtvrtek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 18:02

Dva dny před ovulaci sex a dneska potvrzené srdíčko a 7+1 :-) (anonym, protože to ještě nikdo neví :-) )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.16 19:14

Modlim se v to same. u nas minuly tyden - sex ve ST, ve ČT v poledne pozitivní OVUtest, zaroven jsem k veceru po dlouhe dobe citila vajecniky. V patek sex zas. Tak nevim jestli patek nebyl zas uz pozde… ve CT se mu taky nechtelo :lol:
musime cekat a doufat :kytka:
ja ted po tydnu si uz vsugerovavam priznaky :D a v pondeli to urcite nevydrzim a budu testovat 10 DPO

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.16 10:26

Nechci zakládat novou diskuzi.
:think: Nevíte některá, kolik je to vlastně dní před ovulací, když sexík byl v úterý v 21 hod a ovulka podle ovul. testů přišla v pátek kol.15 hod.? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
32902
13.8.16 10:40

No hlavně podle testů to nezjistis přesně na hodinu. Pozitivní test znamená že k ovulaci dojde do 48 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.8.16 10:58

ovulka

To tak bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.16 11:02

Dnes ráno jsem měla ještě středně silnou testovací čárku a bolel mě trochu vaječník. Jak se vlastně pozná, že ovulace už proběhla. Je na ovul. testu testovací proužek už světlý? :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
32902
13.8.16 11:07
@Anonymní píše:
Dnes ráno jsem měla ještě středně silnou testovací čárku a bolel mě trochu vaječník. Jak se vlastně pozná, že ovulace už proběhla. Je na ovul. testu testovací proužek už světlý? :roll: :roll:

V podstatě ano. Ale osobně bych radši měřila bazální teplotu, tam je to jistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.8.16 11:11

Měření je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.16 11:13

Ale když jsem průběžně neměřila teplotu, tak teď to asi už nepoznám, že?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex