Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Debata marná, tohle je zase ten honič, co zakládá témata o zlomeným penisu a že to chlapa bolí při souloži.
@Anonymní píše: Více
A proč? Měkejše nebrat, to je k ničemu.
@Mall126 píše: Více
Cili ten s tim malym, mekkym, mozna i zlomenym…. Srdcem?
Manžetu, nebo vlastní manžetu.
![]()
Příspěvek upraven 27.01.26 v 10:03
Jde to v pohodě. Mám v průběhu sexu plnou erekci cca 30% času, zbytek času jsem stojící ale dost naměkko, ale partnerce to umím vynahradit a zatím si nestěžovala.
No a když to nejde vůbec, tak mám v záloze strapon.
Můj manžel bere léky na tlak, které mu způsobují problémy s erekcí. Prášky zkoušel několikery, ale dělají to všechny. Já si to umím užít i s ´měkčím”, nevadí mi to.
@HornyHippo píše: Více
a neuvažoval jsi nad viagrou nebo něčím podobným? Žena si možná nestěžuje, protože všude nám systematicky vtloukají do hlavy, že toto je pro muže citlivé téma a nemá se na to přehnaně upozorňovat a hovořit se o tom má s nejvyšší mírou opatrnosti (což pro mnohé znamená nemluvit vůbec a dělat, že prší).
@hopsalka píše: Více
No je to citlivé téma, to je pravda. A když tak to musí pojmout jako společný problém, jako když se po cestě porouchá auto. Tzn. okamžitě se zapojit do řešení, jako by byl její. Ale zas ne v tom smyslu, že je problém na její straně. Třeba mít připravené nějaké hrátky, oblíbena je na sestřičku, ovšem ne každému se líbí. Má ovšem tu vyhodu, že se tam dají lehce zamontovat i reálné věci, například změrit tlak…To ovšem nemůže zjevně vytasit na první dobrou, ale mít ten krok B už nějak připravený. ![]()
Jenomže kvůli tomu nemluvení to rozhodně nemá každá takhle zmáknutý. A neříkám, že to je jednoduchý, je to tenký led.
Navíc taky, když to funguje, kdo by se připravoval. ![]()
Příspěvek upraven 27.01.26 v 13:52
Jaký je dle vás sex s měkým penisem? umíte si ho užít nebo nic necítíte? já si to částečně užívám i za měkka, přítel je vybavenejší, jen mě zajímají ostatní zkušeností