Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Řekla bych že jsi určitě těhotná a to i přez to žes to utřela
![]()
Tak se sama sebe zeptej na co bereš prášky. Na ozdobu? Néé, na ochranu…Když se bojíš,nesexuj.To pak ani ty prášky nemusíš brát protože ty slouží jako OCHRANA ![]()
Pokud bereš prášky tak. Jak máš. Tak ne těhotná nejsi.. A pokud tomu nevěříš použij kondom. 🙂Takže buď v klidu
Prášky ti slouží jako ochrana, pokud jim nevěříš použijte ještě kondom.
Tak kdyz se bojis ze antikoncepce nebude fungovat, muze pritel striknout jinam ne? Aspon si to natrenuje jestli je mladej 🤪 jinak my to resime jeste jinak, a to tak ze se proste dodela mimo protoze antak nemam a mam uz dve deti a nic nechci ani hormonalniho ani nejaky telisko. Pak nemusi hlidat jestli to stihne a mame jistotu.
Když se tak bojíš proč přítel nepoužije ještě kondom, stojí ti to za ten strach? Nebo ať si dá aspoň pozor. Nevím tedy ani ve svém věku, když se jak píšeš,,udělá dovnitř"jak se to hned všechno utře, to fakt nevím.
@Banane18 píše:
Tak se sama sebe zeptej na co bereš prášky. Na ozdobu? Néé, na ochranu…Když se bojíš,nesexuj.To pak ani ty prášky nemusíš brát protože ty slouží jako OCHRANA
Tak jestli čte hodně tady eMimino, tak ví, že ta antikoncepce chrání tak na 10% max. ![]()
Utrit nestaci. To musis poradne vytrit (az z delohy a vejcovodu abys pochopila).
Ach jo, co se dnes v te biologii uci? ![]()
@Anonymní píše:
Tak kdyz se bojis ze antikoncepce nebude fungovat, muze pritel striknout jinam ne? Aspon si to natrenuje jestli je mladej 🤪 jinak my to resime jeste jinak, a to tak ze se proste dodela mimo protoze antak nemam a mam uz dve deti a nic nechci ani hormonalniho ani nejaky telisko. Pak nemusi hlidat jestli to stihne a mame jistotu.
Přerušovaná soulož ti přijde jako jistota? Po dvouch dětech bys mohla vědět že to není forma žádné ochrany.
Tak záleží, jaký prášky bereš. Paralen je prý v tomhle dost na nic. I když tady na miminu má asi stejnou účinnost jako hormonální antikoncepce. Takže každá rada drahá.
@mackA159 tak jsou chlapi co to umí a chlapi co to neumi… u nás tohle přerušovani funguje už 8 let protože chlap ví kdy ho má vytahnout… ![]()
@Luciekrr píše:
@mackA159 tak jsou chlapi co to umí a chlapi co to neumi… u nás tohle přerušovani funguje už 8 let protože chlap ví kdy ho má vytahnout…
Nejde o umět a neumet. Měli byste si z partnerem zopakovat biologii, pokud si myslíte že lze otehotnet jen z posledního vystriku. Během sexu z chlapa jde i preejakulat, ve kterém je menší množství spermií, i z toho lze otěhotnět. Abyste jednou nebyli prekvapeni.
@Luciekrr píše:
@mackA159 tak jsou chlapi co to umí a chlapi co to neumi… u nás tohle přerušovani funguje už 8 let protože chlap ví kdy ho má vytahnout…
Jo nám to taky fungovalo 5 let a teď sem těhotná a manžel ani neví, že by to nestihl. Tohle fakt není spolehlivá ochrana.
Dobrý den. Dnes jsem měla sex s přítelem. Udělal se dovnitř ale beru prášky a hned jsem vše utrela. Omlouvám se. Jsem nezkušená a potřebovala bych poradit jestli je nějaká šance že se něco pokazilo? Za týden mám mít menstruaci a prášky beru na čas. Mohu otěhotnět? 😭