Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to naprosto normální, svoje dělá taky psychika, kdy se o dítě asi logicky bojíš. Chce to probrat s partnerem, aby věděl, že teď bude prostě chvilku období bez sexu. Do ničeho se nenuť, až bude tělo zase ready, dostaneš znovu chuť.
U mě byl nejlepší sex v 2. trimestru, bříško ještě není tak velké, zmizí nevolnosti a celkově se člověk cítí dobře.
Je to určitě normální
působí hormony, je to pro tělo úplně nová věc, člověk se jinak cítí fyzicky i psychicky. Já si myslím, že je to pochopitelné a snad to bude partner tolerovat. Vynahradíte si to později ![]()
@teri_p98 píše:
Je to určitě normálnípůsobí hormony, je to pro tělo úplně nová věc, člověk se jinak cítí fyzicky i psychicky. Já si myslím, že je to pochopitelné a snad to bude partner tolerovat. Vynahradíte si to později
S tim vynahrazovanim bych byla opatrna, aby pak jeji partner necekal po sestinedeli orgie. Ale je to zcela normalni a v zasade se nic nedeje, jen nastala jina zivotni etapa a nektere veci uz proste nebudou tak jak jsou.
Ahoj holky,
. Je mi nepříjemný, jsem dole taková citlivá a sex jsme měli před tydnem a bylo to tak neprijemny
. Je to normalni? Mela jste to nektera? A zmizelo to? 

Začínám 8.týden a sex je pro mě tabu
Jinak zavadim kazdy vecer Gynprodyl, muze to byt tim?
Nikdy jsem tohle neměla a sex miluju a mohla bych porad, ale ted teda to nejde