Sex v opilosti

Anonymní
25.4.15 20:25

Sex v opilosti

Holky, co říkáte na sex v opilosti? Nedávno jsme to řešili s kamarádkou, vzdy se cítím odvazenejsi méně stydliva a udělám tolikrát co se i za střízliva stydí :D jake mate vy zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
25.4.15 20:30

Nevím když jsem opilá tak moc nevnímám :D… ale já jsem byla opilá jen jednou takže těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
25.4.15 20:37

Nevím já nepiju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.15 20:38

Jako jo… jen většinou jsem tak otupělá, že nakonec nevyvrcholím… Může do mě bušit celou noc a nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8959
25.4.15 20:39

Nemůžu říct, že bych někdy byla vyloženě opilá, ale když jsem ovíněná v náladě, tak jsem taky jakoby víc „odvázaná“ :) to je asi normální, člověk ztratí takovou tu stydlivost za „támhle to znaménko, či támhleten špíček“ :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
25.4.15 20:41

Super…manžel vydrží víc a je to celkově takové divočejší :palec:
Já mám sex v opilosti ráda…a nedej bože když se mě pak ráno podlamují kolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.4.15 20:42

Příjde na to, s kým. Jako první sex s novým mužem je to dost špatný nápad. Se stálým partnerem nebo manželem - proč ne, to je dobré zpestření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.15 20:44

@Erin proc špatný nápad?

• Citovat
  • Upravit
135
25.4.15 20:45

@macina25 presne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
25.4.15 20:51
@Anonymní píše:
@Erin proc špatný nápad?

Za me je to spatny napad kvuli memu citlivemu zaludku obecne. Kolikrat jsem vypila jen tak do nalady (2-3 sklenky vina nebo piva) a uz to ze me litalo vrchem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.4.15 20:51

Sex v opilosti mě baví víc se dokážu odvázat, ale nesmím být totálka to se pak už jenom tlemím a prd si pamatuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.15 20:52

Ja kdyz jsem opila " tak akorat" ze jeste vim co delam, mam chut delat prasecinky a byt strasna děka, takze tanecky na nem apodobne. A kdyz mam naváto že si jen prehravam mzitky druhy den, tak to je ostuda :D Sli jsme s partou a pili venku a ja vzala svyho chlapa do hlubokeho lesa, myslel si ze chci jit curat a potrebuji doprovod, ale ja si klekla a zacala mu delat oralek.. pak jsem se zvedla…oprela o strom zadkem k muzskymu a „píej mě“ :D Boze boze.. kam se hrabe muj milujici nezny sex za strizliva. Ale aspon mam na co vzpominat a cemu se smat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
25.4.15 21:05

Tak to bych z toho nic neměla :lol: :lol: jedině za střízliva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
25.4.15 21:06

No vidíš a jiný to děla i za střízliva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
25.4.15 21:50
@Denisa76 píše:
Sex v opilosti mě baví víc se dokážu odvázat, ale nesmím být totálka to se pak už jenom tlemím a prd si pamatuju :mrgreen:

Mám to stejně :mrgreen: a kolikrát se chlap nestačí divit, co bych ještě chtěla vyzkoušet :-D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová