Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím když jsem opilá tak moc nevnímám
… ale já jsem byla opilá jen jednou takže těžko říct
Jako jo… jen většinou jsem tak otupělá, že nakonec nevyvrcholím… Může do mě bušit celou noc a nic ![]()
Nemůžu říct, že bych někdy byla vyloženě opilá, ale když jsem ovíněná v náladě, tak jsem taky jakoby víc „odvázaná“
to je asi normální, člověk ztratí takovou tu stydlivost za „támhle to znaménko, či támhleten špíček“ ![]()
Super…manžel vydrží víc a je to celkově takové divočejší ![]()
Já mám sex v opilosti ráda…a nedej bože když se mě pak ráno podlamují kolena ![]()
Příjde na to, s kým. Jako první sex s novým mužem je to dost špatný nápad. Se stálým partnerem nebo manželem - proč ne, to je dobré zpestření.
@Anonymní píše:
@Erin proc špatný nápad?
Za me je to spatny napad kvuli memu citlivemu zaludku obecne. Kolikrat jsem vypila jen tak do nalady (2-3 sklenky vina nebo piva) a uz to ze me litalo vrchem ![]()
Sex v opilosti mě baví víc se dokážu odvázat, ale nesmím být totálka to se pak už jenom tlemím a prd si pamatuju ![]()
Ja kdyz jsem opila " tak akorat" ze jeste vim co delam, mam chut delat prasecinky a byt strasna děka, takze tanecky na nem apodobne. A kdyz mam naváto že si jen prehravam mzitky druhy den, tak to je ostuda
Sli jsme s partou a pili venku a ja vzala svyho chlapa do hlubokeho lesa, myslel si ze chci jit curat a potrebuji doprovod, ale ja si klekla a zacala mu delat oralek.. pak jsem se zvedla…oprela o strom zadkem k muzskymu a „píej mě“
Boze boze.. kam se hrabe muj milujici nezny sex za strizliva. Ale aspon mam na co vzpominat a cemu se smat. ![]()
@Denisa76 píše:
Sex v opilosti mě baví víc se dokážu odvázat, ale nesmím být totálka to se pak už jenom tlemím a prd si pamatuju
Mám to stejně
a kolikrát se chlap nestačí divit, co bych ještě chtěla vyzkoušet
![]()
Holky, co říkáte na sex v opilosti? Nedávno jsme to řešili s kamarádkou, vzdy se cítím odvazenejsi méně stydliva a udělám tolikrát co se i za střízliva stydí
jake mate vy zkušenosti?