Sezení v těhotenství

Emila2199
29.1.24 21:47

Sezení v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 23tt druhé těhotenství chtěla bych se zeptat jestli vás v těhotenství trápí bolest zad a co na to pomůže uvažuji i fyzioterapii ale ještě nevím, v prvním těhotenství mě trochu bolely záda až někdy ke konci teď u druhého těhotenství mě bolí záda ale spíš bych řekla že bolest zad dole kostrč možná ale je to fakt šílený nemůžu ani delší dobu sedět hned mě začnou bolet záda a nevím jak si mám sednout.
A chtěla jsem se zeptat jestli mohu sedět na gymnastickém míči už v 6 měsíci těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
29.1.24 21:51

@Emila2199 na gymnastickém míči jsem seděla prakticky cele těhotenství. Proč by to mělo něčemu vadit? Zada mne také bolela, fajn je jóga na protažení a srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
29.1.24 21:51

Na gymnastickem míči můžeš sedět kdykoli. Já na něm třeba sedavam při práci, a to těhotná nejsem. Nebo myslíš, že na nej sednes a porodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emila2199
29.1.24 22:06

@Hibou Je až neuvěřitelné jak je opravdu každé těhotenství naprosto jiné, první těhotenství jsem v tomhle týdnu měla možná tak o polovinu menší břicho než mám teď, teď už je to opravdu znát a už to nezapřou 😂 strašně si to užívám, bříško rozhodně nezakrývam, naopak na druhou stranu cítím intenzivněji takové ty nepříjemnosti jako bolest zad prsou a cítím že mě bolí snad celé tělo i snad nehty u nohou😂

• Citovat
  • Upravit
11835
30.1.24 00:28

Nebo můžeš zkusit podsedak…gelivy nebo z paměťové peny…tchýně ho má a nemůže si ho vynachválit…má teda i nějaký extra super drahy ortopedicky…a.nebo nafukovací kruh 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
30.1.24 07:53

Já jsem si v práci dávala ten malinkej nafukovací míč mezi záda a opěrku židle. Pomáhalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MonikaNV
30.1.24 08:37

Najdi si na Youtube videa se cvičením pro těhotné. Jsou rozdělena dle trimestrů a cvičí je skutečně těhotné. Hodně cviků je i na míči. Uleví se ti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky