Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám pozitivní test…a hned z kraje po oplodnění mě začalo bolet v kříži a v podbřišku…ty bolesti nemivam ani před menstruaci…je to běžné? ![]()
@Ivet143 píše:
Dobrý den, mám pozitivní test…a hned z kraje po oplodnění mě začalo bolet v kříži a v podbřišku…ty bolesti nemivam ani před menstruaci…je to běžné?
Po oplodneni to asi uplne nebylo, ale vse se dole roztahuje takze mozne je vsechno..
@Skaiqy mam dvanáct dní od ovulace a styku…a už třetí den mě to bolí…
@Ivet143 píše:
@Skaiqy mam dvanáct dní od ovulace a styku…a už třetí den mě to bolí…
Tak to je mozne. Me jednou na Silvestra silene pichalo v podbrisku. A pak jsem v lednu zjistila, ze na Silvestra jsem byla 10 dni od oplodneni. A to pichani v podbrisku mi vydrzelo cele tehotenstvi. Druhe a treti jsem takto poznala jeste pred vynechanim MS.
Mě už třetí den po KET (tedy 8 dní od oplodnění) bolela pánev tak, jak jsem to znala z předešlého těhotenství, a podle toho jsem poznala, že se embryo uchytilo.
Já jsem v době, kdy jsem si dělala test, měla vždy bolesti podobné menstruaci. Myslela jsem si, že to musím každou chvíli dostat… a nedostala
@Agnesk já si to podle toho právě taky myslela že se to povedlo..tak dekuju ![]()
Já si myslím, že to může určitě být těhotenstvím. Měla jsem na začátku prvního trimestru hrozné problémy v křížové oblasti, někdy kolem druhého měsíce už to bylo tak špatné, že jsem nebyla sama bez pomoci schopna udělat ani krok. Nakonec mi to primář na rehabkách na dvě křupnutí odblokoval, a to byla sakra úleva… 😄 Vysvětlil mi to právě tím, že se mi zkrátka brzy začala rozšiřovat pánev, někdo to tak holt má. 😊 Přeji hodně štěstí 🍀 🍀 🍀