Vysoké hcg, rychlý růst

Anonymní
29.1.24 20:06

Vysoke hcg rychly růst

Ahoj, dnes bych měla být 22dpo, 5+4tt.
Moje hodnoty hcg jsou nasledujici:

22.1. - 700j.
24.1. - 1800j.
29.1. -15000j.

Prijde mi tech 15000 jednotek nejak moc. Roste to dost rychle. Nemate nekdo zkusenosti s takovym narustem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1239
29.1.24 20:21

Nepřijde mi to jako extra vykyv, mně se 2,5nasobilo, takže rostlo ještě o něco rychleji a vše bylo ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.24 20:27

@Catalinn dekuji moc🙏

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.24 20:39

Měla jsem i 30tisic a vše ok…proč ti to nabírají tak často, co říkal lékař

• Citovat
  • Upravit
2128
29.1.24 21:36

Ahoj,
mrkni na tuhle diskusi, řešila jsem to stejné a už mi tu to vysoké HCG spi skoro čtyři měsíce vedle v postýlce :lol:

https://www.emimino.cz/…-hcg-489535/

Důvod nezjištěn, ale termín porodu se mi posunul o 10 dnů dopředu, takže s největší pravděpodobnosti se to všechno stalo v tom nejrychlejším možném scénáři. Pak byla ještě varianta, ze se počaly dvojky a jedno se nechytlo/vstrebalo, ale to nakonec lékař vyloučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.24 07:03

@TeeeT Dekuji moc! To mě uklidnilo:) take jsem si četla všechno možné o molárním těhotenství. Doufám, že vše je v pořádku. moc diky :)

• Citovat
  • Upravit
Katanovak
30.1.24 13:15

Před skoro dvěma lety jsem jela na pohotovost s tím ze mě hodně picha na pravo v podbrisku, podle testu cca 5tydnu, doktorka se podívala v děloze nic neviděla brala mi hcg jeden den 7000 měla sem přijít na druhy den zase vzali krev a v krvi 21000 a v děloze stane nic, hnala mě na kyretaz a strašila mě prave tou molou celá zhroucena sem šla domu a odvolala různé nemocnice s tím ze už sem měla druhy den nastoupit na výkon. Nesla sem a týden pockala, dneska mám rok a půl starého chlapečka takže moje raketové hodnoty dle doktorky nenormální bylo úplně v poradku, drzte se, u vás už je vidět něco?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.24 14:15

@Katanovak dekuji za reakci. Na UTZ jdu ve ctvrtek, tak se modlím, at je vše v poradku. Zatim jsem ale bez priznaku, coz mi prijde u takto vysokeho hcg take zvlastni.

• Citovat
  • Upravit
Katanovak
30.1.24 14:35

Mě boleli akorát prsa víc nic a to možná až později

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.24 09:22

Ahoj, tak dekuji za vase reakce. Na kontrole bylo vse v poradku. Je tam jedno embryjko a naznak srdicka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky