Seznam do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
441
27.9.17 12:24

V porodce by ti meli dat seznam, nebo jsou seznamy na netu. Spis bych se ptala, co s sebou tahly zbytecne. Nicmene ja bych si hrcite vzala nejaky mazani na bradavky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
27.9.17 12:33

Ja mela toto: věci pro sebe-vložky, věci osobní hygieny, osusku/ručník, mobil, nabijecku, pantofle. Pro mimco plenky, olej na zadeček, ubrousky, žínku. Obleceni jsme měli erar. Vic jsem fakt nepotřebovala.

• Citovat
  • Upravit
9124
27.9.17 12:35

Každá porodnice má (většinou) seznam co si sebou vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
27.9.17 13:05

Záleží na porodnici, co poskytuje/neposkytuje. Každá porodnice to má jinak. Seznamy věci, ktere budeš potřebovat, mivaji většinou na svých stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
27.9.17 13:38

@manuska25
pockej si na prvni poradnu v porodnici, seznam dostanes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.9.17 13:44

Já jsem měla zabaleno pro sebe: poporodní vložky, pyžamo na knoflíčky kvůli kojení (nebo nějaké, kde ti půjdou dobře vyndat prsa :) ), ponožky, pantofle, můžeš i župan, oblečení, ve kterém pojedu domů (ve kterým jsem přijela :) ), nabíječku na telefon, foťák, papírové kapesníčky, dětské mýdlo, osušku, ručník, kartáček na zuby, pastu, hřeben, šampon na vlasy, toaletní papír, žiletku :) Pro dítě jsem měla jednorázové plenky pro novorozeně, oblečení na cestu domů. Jinak si nic jiného nevybavuju…

Každá porodnice to má jinak, my měly v porodnici erární jejich oblečení pro mimčo, byla tam kosmetika apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.9.17 13:47

Pak samozřejmě papíry z matriky o dohodě o jménu (pokud nejste manželé), možná oddací list, doklady, peněženku… :-) Já nechala malý v porodnice rovnou píchnout naušničky, takže ještě naušnice. Ale co jsem potřebovala, to nám partner přivezl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
27.9.17 15:45

Ahoj, co me fakt pomohlo: papirove utěrky (takove ty do kuchyne) na utírání spodku po sprchovani, abych si zbytecne nespinila ručníky. Potom jednorazove kalhotky z lekarny takove sitovane, napred jsem mela z dmka takove jakoby papirove a ty byly strasne nepohodlne. Pak me zachránil granulovaný kojici caj od hippu, da se rozmíchat i ve studene vode a balena voda - ten nemocnicni caj fakt nemusim. Na bradavky urcite purelan, nekdo mel bepanthen, ale je slabší, purelan je jistota a uleva hned po namazani.
Takže za mne:
Papirove uterky na spodek,
Purelan,
Granulovany kojící caj hipp + balena voda,
Jednorazove kalhotky sitovane + dalsi věci, co budou v seznamu ktery poskytuje porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.9.17 17:17

Ano, jeste sitovane kalhotky po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková