Kde rodit? Krč, Vinohrady ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1201
18.9.17 13:27

Kde RODIT? Krč, Vinohrady ?

Maminky co jste rodily v posledních dnech / měsících v Krči nebo Vinohradské, kde vám bylo v porodnici nejpříjemněji -, příjem, porodní sál, přístup personálu, kvalita péče o mimi, šestinedělí, služby atd… Po předchozích 2 porodech v Podolí, tuto porodnici už nikdy víc, u Apolináře se blbě parkuje :lol:, takže tu jsem také vyřadila…Motol mám z Prahy 10 z ruky a na Bulovku se mi nechce :mrgreen:…takže jsem v nejbližším okolí vyhodnotila pouze Krč nebo Vinohradskou…máte nějaké recenze? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
458
18.9.17 13:36

Jsem 39tt
Chodím na Vinohrady a jsem spokojena (čekání, sestřičky) recenze byly dobre. Z kurzu predporodniho mohu ještě doporučit Neratovice. Hodne štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.9.17 13:41

Napis mi za 1-2 týdny a povím ti více :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
18.9.17 13:47

Jsem z Prahy 10 výběr porodnice jsem řešila už skoro před pěti lety. Ale tou dobou byly recenze na Krč i Vinohrady dost hrozné a do ostatních pražských porodnic, co za to stály, se muselo registrovat hned někde na začátku těhotenství. Nakonec jsem zvolila Neratovice, kam jsme jezdili tak 20-30 min, což je doba podobná jako po Praze (reg. se dělala někdy kolem 34. tt). Při porodu ta doba stačí a kdyby byl problém, tak tě RZS veme stějně do nejbližší volné porodnice, bez ohledu na registraci. Takže za mne rada nevázat se jen na Prahu a klidně vybrat něco z okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.17 13:48

Krc je ted nove zrekonstruovana a pristup sestricek i lekaru super ;) http://prima.iprima.cz/…je-po-oprave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
18.9.17 13:53

Za mě Krč :D zvládla jsem to tam hned 2× a po rekonstrukci je to příjemný. Jen se nenajíš, je to humus, tak jídlo s sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.9.17 13:53

Rodila bych tam, kde je novorozenecka JIPka, takze v Praze Apolinář, Podolí a Motol… :palec:

• Citovat
  • Upravit
6697
18.9.17 13:59

Ahoj, kamarádka rodila v Krči před 10 dny a prý tam byl takový nával, že neměli volné pokoje na šestinedělí, takže maminky dávali i na jiná oddělení. :-( Já rodila 2× v Podolí a naprostá spokojenost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.9.17 14:02

Vinohrady se prý za poslední 2roky hodne změnily. Teď tam údaje přešlo par lékařů z Motola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.9.17 14:05

Ale kdybych mohla, tak jedine Neratovice. Možnost mít i svou porodní asistentku (kolem 10 000,–) mnoho mých přátel to tam chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.9.17 14:09

Rodila jsem v breznu na Vinohradech a maximalni spokojenost, fajn personal, porod vez leku, jen lehky nastrih, protoze mala mela u hlavy i ruku jako superman. Nechali mi ji cele dve hodiny na sale na brise, jen prikrytou deckou, nikdo nas moc nerusil, parada. To o tech doktorech z Motola je taky pravda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
18.9.17 16:36

Já rodila v prosinci na Vinohradech a bylo to tam super, ale rodila jsem tam neplánovaně, takže s předporodní péčí nemám zkušenosti. Chovali se ke mně skvěle i nad rámec svých povinností (psala jsem to tu před pár dny do jiné diskuse - můj komentář je tam poslední, takže snadno dohledatelný). S Krčí zkušenosti nemám. Přeji šťastný výběr a pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
18.9.17 17:01

@AudiH Super děkuji :-) ale to už budu muset být registrovaná…držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
18.9.17 17:02

@Iva575 No já bych chtěla úplně nejvíc Hořovice, ale ten čas přejezdu…takže musím mít v záloze něco u nás v Praze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
18.9.17 17:03

@Kristyna.tyna no teď tam rodila příbuzná a prý až na ty starý sály super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková