Porodnice Praha zkušenosti, doporučení, pocity

339
11.9.17 19:36

Porodnice Praha zkušenosti, doporučení, pocity

Ahoj,

Chtěla bych Vás poprosit o jakékoliv zkušenosti z pražských porodnic? Stále se nemohu rozhodnout pro určitou porodnici.
Preferovala bych nejraději takovou kde by mi pustily chlapa už na první dobu porodní a trochu se o mě zajímali. Nemyslm to, že by u mě neustále z personálu měl stát, ale trošku lepší přítup, jelikož jako prvorodička na Bulovce mi toto opravdu chybělo a ba naopak se mi zdálo, že jsem jim byla naobtíž. Tak pokud by jste věděli o nějaké takové nebo jakékoliv jiné doporučení a zkušenosti budu moct ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.9.17 19:45

Ahojky, já rodila v červnu v Motole a po všech stránkách super! Přístup personálu byl perfektní, jak doktorů, tak i sester. Potom vše potřebné jak pro maminku tak i pro miminko bylo na pokoji, bývala bych s sebou nemusela mít vůbec nic. Na pokoji jsme byly po dvou, což bylo taky prima. A hodně jídla, což jsem fakt ocenila :-) Ale partnera na první dobu porodní nevím no, to by ses musela zeptat, já na něco takového neměla ani pomyšlení, nevnímala jsem kolem sebe nic a nikoho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
11.9.17 19:48

@Vladicek123 já právě bych ocenila kdyby mi pomáhal se nějak odreagovat, masírovat záda apod. jelikož při porodu tam byl nepostradatelný, ale pořád v tom nejhorším jsem ho postrádala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.9.17 20:06

Krc byla super ;) s partnerem by problém neměli, ale ja ho tam nechtěla. Navíc je oddělení po rekonstrukci a je to znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
11.9.17 20:17

@Pucinka0 Může tam být, po rekonstrukci sálů trávíš celý porod na jednom místě, takže tam může být. ROdila jsem v Motole třikrát a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
11.9.17 20:20

Ja Apolinar v cervnu 2017, masaz mu PA sama ukazala a vlastnorucne donesla olejicek, pristup u porodu super, na sestinedeli luxus nevidanej, ale byla jsem na nadstandardu. Celkove musim rict, ze po vyhlasenych Horovicich, kde jsem rodila prvni dite, byl Apolinar nebe a dudy, neskutecne prijemnej personal, jidlo, prostredi, dotedka tomu nemuzu uverit :lol: byla jsem tam tech par dni jak v hotelu. Mozna lip jak v hotelu. ALE na prvni dobu porodni je tam klasika hekarna, coz je blby a asi nesplnuje tve pozadavky, ja se ji vyhla, cekala jsem tak dlouho, ze jsme sli rovnou na porodni box, samozrejme i s manzelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
11.9.17 20:57

Podolí, partner pořád s tebou na porodním pokoji od začátku do konce, já jsem u syna měla jen křížove bolesti, tak mi přinesli Olejníček na masáž a teplý polštářek, PA chodila kontrolovat co hodinu, když jsem byla ve sprše, tak jen poslechla srdíčko. Dokonce jsem nerodila s nohama přímo na koze, ale pouze rozkročena, takže i poloha kde volit. Ale vždy je to ó tom, na koho narazis. Já 2× Podolí a neměnila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
11.9.17 21:02

Ja rodila v lednu na Bulovce, prvorodicka a stezovat si nemuzu. Muze na prvni dobu porodni jsem fakt nepotrebovala a staraly se o me asistentky skvele, ale je fakt, ze jak se do lesa vola, tak se z neho vetsinou ozyva. Neni mysleno na zakladatelku, nybrz obecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
11.9.17 21:07

Ja rodila jednou v podoli a jednou v motole, vzdy akutni sc. Jinak by oba splnovali, co hledas, ale motol nedoporucuju, protoze kdyz mas tu smulu a potka te sekce, tak ti mimco za prvni den, 24 hod, prinesou jenom jednou, des bes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
11.9.17 21:23

Za mě Krč hrůza děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková