Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
Chtěla bych Vás poprosit o jakékoliv zkušenosti z pražských porodnic? Stále se nemohu rozhodnout pro určitou porodnici.
Preferovala bych nejraději takovou kde by mi pustily chlapa už na první dobu porodní a trochu se o mě zajímali. Nemyslm to, že by u mě neustále z personálu měl stát, ale trošku lepší přítup, jelikož jako prvorodička na Bulovce mi toto opravdu chybělo a ba naopak se mi zdálo, že jsem jim byla naobtíž. Tak pokud by jste věděli o nějaké takové nebo jakékoliv jiné doporučení a zkušenosti budu moct ráda.
Ahojky, já rodila v červnu v Motole a po všech stránkách super! Přístup personálu byl perfektní, jak doktorů, tak i sester. Potom vše potřebné jak pro maminku tak i pro miminko bylo na pokoji, bývala bych s sebou nemusela mít vůbec nic. Na pokoji jsme byly po dvou, což bylo taky prima. A hodně jídla, což jsem fakt ocenila
Ale partnera na první dobu porodní nevím no, to by ses musela zeptat, já na něco takového neměla ani pomyšlení, nevnímala jsem kolem sebe nic a nikoho..
@Vladicek123 já právě bych ocenila kdyby mi pomáhal se nějak odreagovat, masírovat záda apod. jelikož při porodu tam byl nepostradatelný, ale pořád v tom nejhorším jsem ho postrádala
Krc byla super
s partnerem by problém neměli, ale ja ho tam nechtěla. Navíc je oddělení po rekonstrukci a je to znát
@Pucinka0 Může tam být, po rekonstrukci sálů trávíš celý porod na jednom místě, takže tam může být. ROdila jsem v Motole třikrát a spokojenost
Ja Apolinar v cervnu 2017, masaz mu PA sama ukazala a vlastnorucne donesla olejicek, pristup u porodu super, na sestinedeli luxus nevidanej, ale byla jsem na nadstandardu. Celkove musim rict, ze po vyhlasenych Horovicich, kde jsem rodila prvni dite, byl Apolinar nebe a dudy, neskutecne prijemnej personal, jidlo, prostredi, dotedka tomu nemuzu uverit
byla jsem tam tech par dni jak v hotelu. Mozna lip jak v hotelu. ALE na prvni dobu porodni je tam klasika hekarna, coz je blby a asi nesplnuje tve pozadavky, ja se ji vyhla, cekala jsem tak dlouho, ze jsme sli rovnou na porodni box, samozrejme i s manzelem.
Podolí, partner pořád s tebou na porodním pokoji od začátku do konce, já jsem u syna měla jen křížove bolesti, tak mi přinesli Olejníček na masáž a teplý polštářek, PA chodila kontrolovat co hodinu, když jsem byla ve sprše, tak jen poslechla srdíčko. Dokonce jsem nerodila s nohama přímo na koze, ale pouze rozkročena, takže i poloha kde volit. Ale vždy je to ó tom, na koho narazis. Já 2× Podolí a neměnila bych
Ja rodila v lednu na Bulovce, prvorodicka a stezovat si nemuzu. Muze na prvni dobu porodni jsem fakt nepotrebovala a staraly se o me asistentky skvele, ale je fakt, ze jak se do lesa vola, tak se z neho vetsinou ozyva. Neni mysleno na zakladatelku, nybrz obecne.
Ja rodila jednou v podoli a jednou v motole, vzdy akutni sc. Jinak by oba splnovali, co hledas, ale motol nedoporucuju, protoze kdyz mas tu smulu a potka te sekce, tak ti mimco za prvni den, 24 hod, prinesou jenom jednou, des bes.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.