Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu, jak nahrát soubor do příspěvku, vytvořila jsem seznámek ve wordu, ale nejde vložit. Nebo kde se dá vytvořit, aby se zobrazoval na vašich stránkách.
A jak jsi ho udělala s | nebo v normální tabulce? Nedávno jsem taky jeden seznam dělala. Nejdřív jsem zjistila, jak to tu funguje (právě s |), to přenesla do wordu a pak zpět. Bez problémů.
Nejdříve jsem si zkopírovala z diskuse náš původní seznámek včetně metříků, pak jsem si udělala ve wordu tabulku a děvčata postupně překopírovala do řádků, když to celé znovu zkopíruji a dám vložit do příspěvku, tak se mi nezobrazí metříky a ani tabulka, jen jména města atd a je to neuspořádané. Už si s tím nevím rady, mám to jako dokument uložené ve svém pc a nemůžu to dostat do naší diskuse.
Stačí mi přijít jen na to jak vložit tabulku vytvořenou ve wordu přes „vložit tabulku“, metříky tam mít nemusím, potřebuji jen, aby se to zobrazovalo jako tabulka
Přes wordovskou tabulku to nejde. Musíš napsat: | jméno| xxx |…
Jde to napsat jen přes ty svislé čárky (kolik čárek, tolik sloupců). Když tak mi napiš na SZ tvůj mail a já ti pošlu část naší tabulky a tam si to jen přepíšeš.
Tak jsem ti poslala SZ, prosím tě ty svislé čáry tam dávaš jak, pomoci funkce ohraničení?
mám to na klávesnici, hned vedle levého shiftu. jde to skopírovat i z mého příspěvku. Podívám se na SZ a napíšu ti. Dobrou noc. Aki
Aki píše:
A jak jsi ho udělala s | nebo v normální tabulce? Nedávno jsem taky jeden seznam dělala. Nejdřív jsem zjistila, jak to tu funguje (právě s |), to přenesla do wordu a pak zpět. Bez problémů.
Aki píše:
Aki, děkuji za pomoc ![]()
eraguško, kdybys potřebovala vědět víc, napiš ![]()
L.
| test | 4.9. | 6.9. | holka | |||
| test | 4.9. | 6.9. | holka | |||
| test | 4.9. | 6.9. | holka |
| test 4.9. 6.9. holka |
| test 4.9. 6.9. holka |
| test 4.9. 6.9. holka |
| přezdívka | 1.TP | 2.TP | pohlaví |
| Kláraaa | Mareček | ||