Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zakladam nove tema, jelikoz ostatni uz jsou starsi. Budeme se brzy stehovat do Ostravy a ja tam nikoho neznam, i samotna Ostrava je pro me zatim pomerne neznama. Rada bych se tudiz seznamila s nejakou maminkou, at muzeme obcas vyrazit ven/na vylet ve vice lidech
.
Jsem mlada maminka rok a pul stare holcicky a v lednu by se nam mel narodit dalsi prirustek.
Pokud ma nekdo stejny „problem“, ze nema kamaradky, s kym jit ven a pokecat, budu rada, kdyz se ozve. Ocenim i tipy kam vyrazit. Bydlet budeme prakticky v centru ![]()
Ahoj, ja mám dvouletého chlapečka a týdenní holčičku. Bydlím sice ve středních Čechách, ale pocházím z Ostravy a často tam jezdím. Když budeš chtít, napiš sz
![]()
@Lelio píše:
Ahoj, zakladam nove tema, jelikoz ostatni uz jsou starsi. Budeme se brzy stehovat do Ostravy a ja tam nikoho neznam, i samotna Ostrava je pro me zatim pomerne neznama. Rada bych se tudiz seznamila s nejakou maminkou, at muzeme obcas vyrazit ven/na vylet ve vice lidech.
Jsem mlada maminka rok a pul stare holcicky a v lednu by se nam mel narodit dalsi prirustek.
Pokud ma nekdo stejny „problem“, ze nema kamaradky, s kym jit ven a pokecat, budu rada, kdyz se ozve. Ocenim i tipy kam vyrazit. Bydlet budeme prakticky v centru
Ahoj já taky z centra od radnice new s 5letym klukem nemám s kým.731868033 nebo mesage pokud chceš Martincekova Lucie
Ahoj pripojuji se k diskuzi
v pondeli 14.8. budu zpatky v Ostrave na tyden a chtela bych vedet co je tam ted noveho a kam se da jit? Vim o ZOO, pak pujdeme na koupaliste jestli bude pekne na Capkarnu a pak jeste do Komenskeho sadu. Je jeste i neco jineho treba v centru mesta? Mamka mi rikala ze se vse prestehovalo na Karolinu? Co je vlastne na te Karoline? Nejake aktivity pro deti? Mam sedmileteho kluka. Dekuji ![]()
Ahoj ![]()
ja jsem cerstva maminka, Gabriel 13.07.2017 a taky rada bychom se seznamila s jinyma maminkami
Bydlime v centru, kousek od Karoliny.
Kamaradek moc nemam, mladych maminek taky moc neznam, a do toho jsem Polka to uz uplne mam to slozite… Zatim sedim skoro celou dobu doma, ale radi vychazime s malym na prochazky ![]()
Ahoj jsem take mlada maminka mam mesic a pul stareho chlapecka a nedavno jsem se nastehovala do Ostravy. Nikoho tady neznam naposledy jsem bydlela v Havirove. Chodi tady jeste nekdo? ![]()
Ahojky nebyla si ve skupince lednátek 2016? Tu tvoji prezdivku si pamatuju. Ja sem z ostravy tak se klidně mužem sejit
…mam máju v prosinci 2 roky a syna lukaška bude mit 4 ![]()
Ahoj, taky mám holčičku, které budou na konci prosince 2 roky a za 3 týdny rodím, tak se kdyžtak pak můžeme taky sejít, až se to u nás všechno zajede
Jsem taky z Ostravy ![]()
Ahoj
jsem take z Ostravy mam 4 letu holcicku a o 4 tydny rodim hledam nekoho na spolecne prochazky, povidani a tak… ![]()
Ahoj
pokud někdo má Facebook to můžete mne tam najít Monika Pintér, tady nejsem moc často. Přeji hezký den
dnes je krásně a moc sluníčka ![]()
Ahoj všem,
nejsem sice přímo z Ostravy, ale mám to kousíček. Ráda bych se seznámila s maminkou, která už má třeba trošku starší dítko, můj malý má 4 roky, já pracuji, ale času mám celkem dost. Přistěhovali jsme se na konci prázdnin, nikoho tu neznáme a tak trávíme čas s malým pořád sami. Kdyby se tu našla fajn maminka, budu moc ráda. Díky za každou odpověď. Lucka
Ahojte holky, chodí tu ještě někdo? Jsem kousek od Orlové, máme 8měsíčního chlapečka a ráda se seznámím s nějakou maminkou ![]()