Seznámení Ostrava 2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6275
19.7.17 10:08

seznameni Ostrava 2017

Ahoj, zakladam nove tema, jelikoz ostatni uz jsou starsi. Budeme se brzy stehovat do Ostravy a ja tam nikoho neznam, i samotna Ostrava je pro me zatim pomerne neznama. Rada bych se tudiz seznamila s nejakou maminkou, at muzeme obcas vyrazit ven/na vylet ve vice lidech :).
Jsem mlada maminka rok a pul stare holcicky a v lednu by se nam mel narodit dalsi prirustek.
Pokud ma nekdo stejny „problem“, ze nema kamaradky, s kym jit ven a pokecat, budu rada, kdyz se ozve. Ocenim i tipy kam vyrazit. Bydlet budeme prakticky v centru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
602
19.7.17 10:53

Ahoj, ja mám dvouletého chlapečka a týdenní holčičku. Bydlím sice ve středních Čechách, ale pocházím z Ostravy a často tam jezdím. Když budeš chtít, napiš sz :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 15:57
@Lelio píše:
Ahoj, zakladam nove tema, jelikoz ostatni uz jsou starsi. Budeme se brzy stehovat do Ostravy a ja tam nikoho neznam, i samotna Ostrava je pro me zatim pomerne neznama. Rada bych se tudiz seznamila s nejakou maminkou, at muzeme obcas vyrazit ven/na vylet ve vice lidech :).
Jsem mlada maminka rok a pul stare holcicky a v lednu by se nam mel narodit dalsi prirustek.
Pokud ma nekdo stejny „problem“, ze nema kamaradky, s kym jit ven a pokecat, budu rada, kdyz se ozve. Ocenim i tipy kam vyrazit. Bydlet budeme prakticky v centru :)
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
20.7.17 15:59

@lusienda87 cim jsem pobavila..? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 16:00

Ahoj centrum radnice

Ahoj já taky z centra od radnice new s 5letym klukem nemám s kým.731868033 nebo mesage pokud chceš Martincekova Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
20.7.17 16:35

@lusienda87 ahoj, ozvu se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.17 10:07

Ahoj pripojuji se k diskuzi :) v pondeli 14.8. budu zpatky v Ostrave na tyden a chtela bych vedet co je tam ted noveho a kam se da jit? Vim o ZOO, pak pujdeme na koupaliste jestli bude pekne na Capkarnu a pak jeste do Komenskeho sadu. Je jeste i neco jineho treba v centru mesta? Mamka mi rikala ze se vse prestehovalo na Karolinu? Co je vlastne na te Karoline? Nejake aktivity pro deti? Mam sedmileteho kluka. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.8.17 15:27

Ahoj :D

ja jsem cerstva maminka, Gabriel 13.07.2017 a taky rada bychom se seznamila s jinyma maminkami :) Bydlime v centru, kousek od Karoliny.

Kamaradek moc nemam, mladych maminek taky moc neznam, a do toho jsem Polka to uz uplne mam to slozite… Zatim sedim skoro celou dobu doma, ale radi vychazime s malym na prochazky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.17 08:03

Ahoj jsem take mlada maminka mam mesic a pul stareho chlapecka a nedavno jsem se nastehovala do Ostravy. Nikoho tady neznam naposledy jsem bydlela v Havirove. Chodi tady jeste nekdo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
13.10.17 08:47

Ahojky nebyla si ve skupince lednátek 2016? Tu tvoji prezdivku si pamatuju. Ja sem z ostravy tak se klidně mužem sejit :)…mam máju v prosinci 2 roky a syna lukaška bude mit 4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.10.17 10:02

Ahoj, taky mám holčičku, které budou na konci prosince 2 roky a za 3 týdny rodím, tak se kdyžtak pak můžeme taky sejít, až se to u nás všechno zajede :palec: Jsem taky z Ostravy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.10.17 11:17

Ahoj :mavam: jsem take z Ostravy mam 4 letu holcicku a o 4 tydny rodim hledam nekoho na spolecne prochazky, povidani a tak… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.10.17 11:59

Ahoj :) pokud někdo má Facebook to můžete mne tam najít Monika Pintér, tady nejsem moc často. Přeji hezký den :) dnes je krásně a moc sluníčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.10.17 16:34

Ahoj všem,
nejsem sice přímo z Ostravy, ale mám to kousíček. Ráda bych se seznámila s maminkou, která už má třeba trošku starší dítko, můj malý má 4 roky, já pracuji, ale času mám celkem dost. Přistěhovali jsme se na konci prázdnin, nikoho tu neznáme a tak trávíme čas s malým pořád sami. Kdyby se tu našla fajn maminka, budu moc ráda. Díky za každou odpověď. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
26.11.17 09:57

Ahojte holky, chodí tu ještě někdo? Jsem kousek od Orlové, máme 8měsíčního chlapečka a ráda se seznámím s nějakou maminkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová