Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potrebuju nutne poradit! V jistych chvilich jsem pripad pro psychiatra. V nedeli me ceka seznameni s dcerou meho nynejsiho pritele. Je ji 5 let. Jelikoz ve svem okoli nemam nikoho jejiho veku, Proto nemam tuseni co cekat. Nevim co deti jejiho veku zajima, a mam panickou hruzu ze zacne resit muj vztah s jejim tatinkem. Poradte prosim jak se chovat, nebo me do te doby odvezou:-)
Jak se chovat
- a která z nás má poradit
, ta hysterka, sexuální dračice, matfyzačka, egoistka
- buď sama sebou, to bude nejlepší
.
Holky ja vim ze to prehanim, ale ja mam desnej strach, ze na me vybali proc tet tatinek bydli s nami atd:-(
No mám skoro 5letku, tak pokud bude to co má Kája, tak upřímnou soustrast
..jak radí buď svá ![]()
Se zeptej pritele, co jeho dceru zajima a bavi. Podle mne vas vztah zkoumat nebude. Podle mych holek ted hodne leti vily Winx, Monster High, My little pony atd., tak snad tatka by mohl vedet, co holcicka ma rada a treba ji porid nejakou drobnost, omalovanky nebo neco k tomu co ji bavi a zajimej se o to, co ma doma za hracky a tak. Moje holky se strasne rady pred cizimy chlubi, co maji.
@Deníííí jezis diky za povzbuzeni:-) chlap rika zd je hodne ukecana, tak mam fakt strach
Taky pokud holcicka nema mladsiho sourozence, tak by ji mohlo zajimat mimco. Z malinkych deti je moje mladsi uplne unesena, jak to nezna z domu.
@nejvíczoufalá píše:
@Deníííí jezis diky za povzbuzeni:-) chlap rika zd je hodne ukecana, tak mam fakt strach
no, to má taky a fakt nevím někdy jak odpovídat, že se uplně stydím, né za ni, ale do jaké situace mě dostává..že někdy neodpovím pohotově a ona ještě jednou se zeptá na tu samou otázku a když stále nic, tak dedukuje sama proč a jak a hele žádnej stres..řekni tatínkovi své pocity a myslím, že ti s prvním „kontaktem“ pomůže..bude ti určitě rád oporou, ale určitě se nevyhneš jeho potutelnému úsměvu, než zasáhne ![]()
@nejvíczoufalá máš pro ni něco nachystaného? Něco na uvítanou, dáreček či mlsku co má ráda..co bude mít jako by od tebe ![]()