Sháním knihu

5697
1.4.08 09:57

sháním knihu

Je to sice dost zoufalý pokus, ale třeba ji někdo máte nepotřebnou doma nebo víte o někom, kdo by ji měl.
Ke státnicím sháním knihy Česká literatura ve zkratce 3 a 4 . Velmi to spěchá!!! Od nakladatele jsou rozebrány, v žádném anitkvariátu jsem ji nenašla a v knihovnách jsou na ně pořadníky snad ještě do září… :-(
Autor 3 je Svozil a kolektiv, autor 4 je Hanuška + Novotný a kol.
Za každý podnět děkuji…

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2226
1.4.08 12:18

ahoj, sice jsi z ostravy, ale dívala jsem se, že v olomoucké vědecké knihovně jsou obě volné k půjčení ve skladu - myslím, že to můžeš online rezervovat a průkazku zařídit, kdybys tam ty nebo někdo jiný jela.

http://aleph.vkol.cz/…TM1PN6-97748?…

http://aleph.vkol.cz/…TM1PN6-99536?…

hodně štěstí u státnic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
2.4.08 10:41

Hell moc díky, nakonec jsem je sehnala ve vědárně u nás, sice to byl teda boj-
Akorát jsem je původně chtěla koupit, přece jen mít je doma a v klidu se učit a nepřemýšlet, kdy je budeš muset vrátit je lepší ale i tak…

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.18 12:30

Trenovani mysleni

Ahoj holky, chtela bych nasi babce poridit nejakou knihu na trenovani mysleni. Stejne jako existuji, knihy pro predskolaky na uceni/trenovani neni neco i pro dospeleho nejake logicke ulohy??

• Citovat
  • Upravit
21091
12.4.18 12:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtela bych nasi babce poridit nejakou knihu na trenovani mysleni. Stejne jako existuji, knihy pro predskolaky na uceni/trenovani neni neco i pro dospeleho nejake logicke ulohy??

Určitě najdeš. V knihkupectví jsem něco viděla, ale název si nepamatuju. Stejně tak v knihovně. Určtě se zeptej, poradí ti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.4.18 13:06
@Anonymní píše:

Naši si hodně chválí knížku posilování mozku. Ale kde jí koupili nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.18 18:37

Zakl. Dekuji moc!

• Citovat
  • Upravit
263
20.4.19 08:34

Koupím a nebo vypůjčím na kopírování knihu

Vážení, mám k vám velikou prosbu.
měla jsem knihu: Histaminová intolerance
THILO SCHLEIP | GALÉN, 2010. Bohužel jsem ji půjčila a je v nenávratnu. Moc prosím, nemá ji někdo, kdo by ji prodal? Přidám klidně k Vaší ceně + 100,–Kč jako odměnu. Poštovné zaplatím. A nebo nebyl by někdo tak moc laskavý a nepůjčil by mně ji k okopírování. Ráda zaplatím nejen poštovné, ale i odměnu za zapůjčení. Děkuji mnohokrát. Nutně ji potřebuji ke studiu a psaní článků - citace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová