Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Díky všem za rady…koťe nalezeno a zamluveno ![]()
Příspěvek upraven 08.12.13 v 10:49
@Katchus píše:Škoda že jsi tak daleko. Mám jich doma 6.
Sháním koťe, čím menší, tím lepší
Prosím pokud někdo máte, ideálně Svitavy, Moravská Třebová, Litomyšl nebo ještě třeba Olomouc. Ideálně stáří 2, max. 3 měsíce. S tím, že bychom pro něj přijeli den před Štědrým dnem, je to dárek
Nedaří se mi najít žádný inzerát, tak zkouším ještě tady.
Díky všem
@Johanka.9
Už jsem všechno projela, byla jsem se domluvit i na veterině, aby mi dali vědět, kdyby něco. Vím, že by to musela být náhoda, ale viděla jsem v inzerátech malá koťátka, jenže dost daleko.
No když nic, tak kluci dostanou jarní ![]()
@patricie2014
Koukla jsem se na profil, to je fakt kus světa. Škoda ![]()
@Katchus píše:
@patricie2014
Koukla jsem se na profil, to je fakt kus světa. Škoda
Ještě nejsem ve strakonicích jsem kousek od ostravy.
Nechci se do toho plést, co poslat kotě nějakou přepravní službou v přepravce? Ale asi by to byl pro něj stres…
Jinak doporučuji fakt ten bazoš, dát si tam inzerát, že sháníš. Myslím, že se ti šance mnohokrát zvýší. Já na bazoši byla úspěšná i co se týče ceny za kocourka ve finále (chtěli jsem jednu konkrétní rasu)
@Katchus píše:
@RyBANA
No bazoš mě nenapadl, jdu to projet. Díky
No jukni zrovna jsem na bazoši a je jich tam požehnaně
@Katchus zavolej si do útulku v Lanskroune, myslim, ze tam nejake koťátka maji, ale na netu to neni, je to www.caniscentrum.com
Dvouměsíční kotě má být u maminy… Ono se často berou takhle malá, ale když počkáš na těch 12 týdnů, docela se to vyplatí. Mamka ho naučí ještě spoustu „kočičích“ věcí. Zahrabávat po sobě bobky třeba.
@RyBANA
Díky, už jsem našla, zavolala, zamluvila
![]()
@Pipet
Jsem chtěla max. do tří měsíců. Ti velcí kocouři jsou pak jak z divokých vajec ![]()
@nela2
Díky ![]()