Sháním spolubydlící
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak ze 40 000 snad utáhneš nájem a vše pro 3 lidí, ne? Plus alimenty… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
to bych tu práci musela už mít jde o to že je to v noci proto sháním spolubydlící které by nevadilo v noci dohlédnout na děti …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, takže vlastně sháníš chůvu, která bude zadarmo hlídat děti a ještě přispívat na nájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bandii píše:
Práce v noci za 40 000 hmm
A co jako? Ja delala v herne a mela jsem 1000/noc zaklad a dyska kolem 1500/noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana píše:
Aha, takže vlastně sháníš chůvu, která bude zadarmo hlídat děti a ještě přispívat na nájem.
chovu fakt ne sháním a takovýhle rejpavy komentáře si můžeš nechat je to práce v baru v noci základ je 30000 a dyska se dostanou na 20 000 a jestli by někdo doma spal nebo se šel při cestě na záchod podívat nejen na svý dítě to by asi nebyl problém tedy pro tebe samozřejměano ale tebe o nic nikdo nežádá jde mi jen o to abych věděla že u těch děti někdo je to je celé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bandii no představ si že i v Praze se dá vydělat dost za noc normálním způsobem byla si třeba někdy v baru obsluhoval že někdo ? a nenechala si třeba dýško nevím drink stojí 90 ty řekneš 100 a představ si kolik lidí tam takhle nechá peněz plus co máš základ…
ale když hned myslíš že je to za sex tak buď soudis podle sebe a nebo ani nevíš kolik si holka na eskort vydělá jestli chceš takhle rypat nemusíš sem psát já se ptám maminek co hledají spolubydlící a nevadilo by jim v noci od 11 do 6 ráno dohlédnout na dítě a vzhledem k tomu že ty děti vlastně spí se ani nejedná o chůvu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Neyia píše:
@Bandii no představ si že i v Praze se dá vydělat dost za noc normálním způsobem byla si třeba někdy v baru obsluhoval že někdo ? a nenechala si třeba dýško nevím drink stojí 90 ty řekneš 100 a představ si kolik lidí tam takhle nechá peněz plus co máš základ…
ale když hned myslíš že je to za sex tak buď soudis podle sebe a nebo ani nevíš kolik si holka na eskort vydělá jestli chceš takhle rypat nemusíš sem psát já se ptám maminek co hledají spolubydlící a nevadilo by jim v noci od 11 do 6 ráno dohlédnout na dítě a vzhledem k tomu že ty děti vlastně spí se ani nejedná o chůvu
Máš na telefonu/počítači čárku?
Z takovýho příjmu si prostě zaplať nějakou holku na hlídání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Neyia stale hledate spolubydlici? Měla bych zájem mám 6ti měsíčního syna a budu se muset co nejdříve odstěhovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit