Sháním spolubydlící

2474
25.11.18 19:35

Tak ze 40 000 snad utáhneš nájem a vše pro 3 lidí, ne? Plus alimenty… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
25.11.18 19:37

to bych tu práci musela už mít jde o to že je to v noci proto sháním spolubydlící které by nevadilo v noci dohlédnout na děti …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
25.11.18 19:37

@Neyia příjem 40tis a to by si to neutahla sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.11.18 19:38

a alimenty nemám mám zatím jen mateřskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.11.18 20:08

Aha, takže vlastně sháníš chůvu, která bude zadarmo hlídat děti a ještě přispívat na nájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
25.11.18 20:43

Práce v noci za 40 000 hmm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.11.18 21:04
@Bandii píše:
Práce v noci za 40 000 hmm :mrgreen:

A co jako? Ja delala v herne a mela jsem 1000/noc zaklad a dyska kolem 1500/noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.12.18 22:44
@TMana píše:
Aha, takže vlastně sháníš chůvu, která bude zadarmo hlídat děti a ještě přispívat na nájem.
chovu fakt ne sháním a takovýhle rejpavy komentáře si můžeš nechat je to práce v baru v noci základ je 30000 a dyska se dostanou na 20 000 a jestli by někdo doma spal nebo se šel při cestě na záchod podívat nejen na svý dítě to by asi nebyl problém tedy pro tebe samozřejmě :lol: ano ale tebe o nic nikdo nežádá jde mi jen o to abych věděla že u těch děti někdo je to je celé
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.12.18 22:50

@Bandii no představ si že i v Praze se dá vydělat dost za noc normálním způsobem byla si třeba někdy v baru obsluhoval že někdo ? a nenechala si třeba dýško nevím drink stojí 90 ty řekneš 100 a představ si kolik lidí tam takhle nechá peněz plus co máš základ…
ale když hned myslíš že je to za sex tak buď soudis podle sebe a nebo ani nevíš kolik si holka na eskort vydělá jestli chceš takhle rypat nemusíš sem psát já se ptám maminek co hledají spolubydlící a nevadilo by jim v noci od 11 do 6 ráno dohlédnout na dítě a vzhledem k tomu že ty děti vlastně spí se ani nejedná o chůvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
9.12.18 10:31
@Neyia píše:
@Bandii no představ si že i v Praze se dá vydělat dost za noc normálním způsobem byla si třeba někdy v baru obsluhoval že někdo ? a nenechala si třeba dýško nevím drink stojí 90 ty řekneš 100 a představ si kolik lidí tam takhle nechá peněz plus co máš základ…
ale když hned myslíš že je to za sex tak buď soudis podle sebe a nebo ani nevíš kolik si holka na eskort vydělá jestli chceš takhle rypat nemusíš sem psát já se ptám maminek co hledají spolubydlící a nevadilo by jim v noci od 11 do 6 ráno dohlédnout na dítě a vzhledem k tomu že ty děti vlastně spí se ani nejedná o chůvu

Máš na telefonu/počítači čárku? 8o Z takovýho příjmu si prostě zaplať nějakou holku na hlídání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.18 14:20

@Neyia stale hledate spolubydlici? Měla bych zájem mám 6ti měsíčního syna a budu se muset co nejdříve odstěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí