Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podvodnice
škoda, že jsem uklízela a spoustu toho vyházela a to co tady máme, tak je se jménem
a nebude třeba divný, že bydlíš v Jihlavě, dlažbu máš z Prahy, palubky z Brna atd.? jen se ptám a inspiruji, možná taky ještě budeme časem úvěrovat ze stavebka, tak ať vim jak na to ![]()
Řekla bych, že to má smysl, když má někdo účtenku na 20.000 a výše. Jinak jim to asi bude podezřelé
A taky je blbost mít účtenky po celé ČR. Jenže nevím kde tedy takové účtenky seženeš, protože to si každý schovává, když by se něco posralo.
Příspěvek upraven 02.08.16 v 15:15
Jen mně napadlo proč by měl někdo někomu cizímu dávat své učtenky aby se ten druhý neznámý na jeho učtenkách obohatil?
Mezi přáteli nebo rodinou to beru, ale takhle na emiminu? ![]()
Holky, jako neznalec poměrů, neb dávky nepobírám, na sociálky nechodím a finty neznám, v čem je ten vtip?
Jakože namluvíte spořitelně, že za půjčku rekonstruujete a pak ty prachy rozfrcáte za dovolenou? Nebo v čem to je? ![]()
@MiaRimonta píše:
Jen mně napadlo proč by měl někdo někomu cizímu dávat své učtenky aby se ten druhý neznámý na jeho učtenkách obohatil?Mezi přáteli nebo rodinou to beru, ale takhle na emiminu?
Navíc se někdy prokecne a ještě z toho můžeš mít popotahovačku,.
Mám jich dost za rok 2012 a 2013 bez jména, ale budou ti asi k ničemu.
Ještě přemýšlím, že jsem minulý rok dělala rekonstrukci, takže Obi, Hornbach, Baumax mám plnou složku.
@Bábrdl taky mi to hlava nebere
. Připomíná mi to jednu paní které jsem škrtla při parkování auto asi 3 cm nepatrný škrábanec ona nechtěla vypsat pojistnou smlouvu a o dva dny později na mně poslala policii, že jsem s ni nic vypsat nechtěla ( jela si nejspíše víc roztřiskat auto) já platila policajtum tisícovku pokutu
a ženská vytřiskala z mé pojištovny 30tisic škodu ( pujčila si nahradni vozidlo na tyden). A to jsem ji nepodřela audinu, ale stareho favorita
. Tak se to dnes dělá hlavičky české vychcané ![]()
@Bábrdl píše:
Holky, jako neznalec poměrů, neb dávky nepobírám, na sociálky nechodím a finty neznám, v čem je ten vtip?Jakože namluvíte spořitelně, že za půjčku rekonstruujete a pak ty prachy rozfrcáte za dovolenou? Nebo v čem to je?
No, tak nejak…a nebo je skutecne vrazis do bydleni, ale remeslnik ti to udela beu dokladu, takze potrebujes sehnat nahradni…
Jinak jsem z Prahy a treba podlahu mi taky kupoval kolega na Morave…Takze doklady jsem mela z okoli meho bydliste a pak z Moravy…ale pokud by byly doklady z vice koutu CR, banku by to mohlo zajimat a mohli by se pidit…toho bych se bala.
..
Příspěvek upraven 12.12.17 v 11:10