Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MiaRimonta píše:
@Bábrdl taky mi to hlava nebere. Připomíná mi to jednu paní které jsem škrtla při parkování auto asi 3 cm nepatrný škrábanec ona nechtěla vypsat pojistnou smlouvu a o dva dny později na mně poslala policii, že jsem s ni nic vypsat nechtěla ( jela si nejspíše víc roztřiskat auto) já platila policajtum tisícovku pokutu
a ženská vytřiskala z mé pojištovny 30tisic škodu ( pujčila si nahradni vozidlo na tyden). A to jsem ji nepodřela audinu, ale stareho favorita
. Tak se to dnes dělá hlavičky české vychcané
Ahááá..takže ona má riskovat kvůli tvé vyčuranosti, aby si nepřišla o trochu bónusu na povinném ručení, že s autem bude bůh ví co a ty na ní pak uděláš dlouhej noc, co? To asi nebyl 3 cm škrábaneček, když pojišťovna vyplázla 30 litru /což je asi nesmysl, protože tolik by nebylo ani za totálku/ Takže vychcaná jsi akorát ty a ještě to tady prezentuješ…měli ti dát 10 tis. pokuty za cukání se ohledně vyšetření nehody…
@Včelička992 A neni to nahodou tak, ze musite dolozit ze uz jste neco prostaveli a az pak vam daji penize? Aspon takhle nejak to meli nasi pred 9ti lety cca kdyz zacali stavet
a chapu to… bohuzel nepomuzu
i kdyz bych rada… A rypalky tady neber vazne
skoda mluvit.. vybrala sis blbej web na to ![]()
@ontar píše:
Ahááá..takže ona má riskovat kvůli tvé vyčuranosti, aby si nepřišla o trochu bónusu na povinném ručení, že s autem bude bůh ví co a ty na ní pak uděláš dlouhej noc, co? To asi nebyl 3 cm škrábaneček, když pojišťovna vyplázla 30 litru /což je asi nesmysl, protože tolik by nebylo ani za totálku/ Takže vychcaná jsi akorát ty a ještě to tady prezentuješ…měli ti dát 10 tis. pokuty za cukání se ohledně vyšetření nehody…
Asi jsi to spatne pochopila
Doporucuji si precist prispevek od @MiaRimonta jeste jednou ![]()
@Terina24 píše:
@Včelička992 A neni to nahodou tak, ze musite dolozit ze uz jste neco prostaveli a az pak vam daji penize? Aspon takhle nejak to meli nasi pred 9ti lety cca kdyz zacali staveta chapu to… bohuzel nepomuzu
i kdyz bych rada… A rypalky tady neber vazne
skoda mluvit.. vybrala sis blbej web na to
Ne vzdycky to tak je…my dostali penize hned a doklady jsme museli dolozit do dvou let.
@Včelička992 jeste me napadlo…kamaradka to mela tak, ze na urcite procento z te castky stacilo dodat cestne prohlaseni…nemate to treba taky tak?
@Pherenike píše:
No, tak nejak…a nebo je skutecne vrazis do bydleni, ale remeslnik ti to udela beu dokladu, takze potrebujes sehnat nahradni…
Aha. Rozumím. ![]()
My třeba na barák kupovali materiál po inzeratech, co komu kde zbylo-takže nás to vyšlo na třetinu ceny, co by to stálo ve stavebninách, takže u hypo by pro nás byl docela problém dokládat faktury a kdyby to po nás banka chtěla, tak bych taky ty doklady sháněla všude možně - proto zakladatelku chápu. A i kdyby za ty prachy jela na dovolenou, tak ať si to užije-přeci se říká „přej a bude ti přáno“ ![]()
@chipsa píše: Řekla bych, že to má smysl, když má někdo účtenku na 20.000 a výše. Jinak jim to asi bude podezřeléA taky je blbost mít účtenky po celé ČR. Jenže nevím kde tedy takové účtenky seženeš, protože to si každý schovává, když by se něco posralo.Příspěvek upraven 02.08.16 v 15:15
Nebude. Stvrzenky se jen projedou skrz skener, jestli už nebyly použity (byli experti, co jednu účtenku doložili u více úvěrů
)
To že jsou každé z jiného města je fakt nezajímá, stejně tak jako to, že jsou na účtenkách malé položky. Fakt nemají čas na úvěrových oddělení řešit takové maličkosti ![]()
@ontar píše:
nepochopils? čti ještě jednou ![]()
@ontar nejsi ty náhodou ta vychcaná, které jsem škrábla auto? Bohužel, když mají lidé známého automechanika a ujedou dřív než vytasím pojistnou smlouvu, tak se tyto věci opravdu dějí
. Kdybych to chtěla řešit nechám si stáhnout záznam kamer, před barákem kde jsem parkovala a nahlásit ji jako pojistný podvod, ale já věřím víc v osud
. Těch 30 tácu jsem neplatila já, ale pojišťovna kdybych to měla platit ze své kapsy, tak bych to řešila. Akorát mi zvedli trochu pojistku.
Příspěvek upraven 02.08.16 v 21:34
@mojmira holt někteří lidé neumí číst nebo mají krátké vedení, ale věřím, že každému se jednou podvod vrátí
Předpokládám, že účtenky na věci, které lidi kupovali letos nebo loni, si budou schovávat, neboť ty věci jsou ještě v záruce, ne??? Těžko pošlou účtenku, která znamená záruku, někomu cizímu z netu ![]()
A starší už zakladatelce zase nepomůžou.
@káťa stačí kopie
originál účtenky na věci, které jsou ještě v záruce, snad nikdo z ruky nedá
.
Příspěvek upraven 30.05.20 v 17:03