Sháním účtenky za materiál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Včelička992
2.8.16 15:44

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 17:03

• Citovat
  • Upravit
ontar
2.8.16 15:55
@MiaRimonta píše:
@Bábrdl taky mi to hlava nebere :?. Připomíná mi to jednu paní které jsem škrtla při parkování auto asi 3 cm nepatrný škrábanec ona nechtěla vypsat pojistnou smlouvu a o dva dny později na mně poslala policii, že jsem s ni nic vypsat nechtěla ( jela si nejspíše víc roztřiskat auto) já platila policajtum tisícovku pokutu :D a ženská vytřiskala z mé pojištovny 30tisic škodu ( pujčila si nahradni vozidlo na tyden). A to jsem ji nepodřela audinu, ale stareho favorita :mrgreen:. Tak se to dnes dělá hlavičky české vychcané :cert:

Ahááá..takže ona má riskovat kvůli tvé vyčuranosti, aby si nepřišla o trochu bónusu na povinném ručení, že s autem bude bůh ví co a ty na ní pak uděláš dlouhej noc, co? To asi nebyl 3 cm škrábaneček, když pojišťovna vyplázla 30 litru /což je asi nesmysl, protože tolik by nebylo ani za totálku/ Takže vychcaná jsi akorát ty a ještě to tady prezentuješ…měli ti dát 10 tis. pokuty za cukání se ohledně vyšetření nehody…

• Citovat
  • Upravit
1062
2.8.16 16:05

@Včelička992 A neni to nahodou tak, ze musite dolozit ze uz jste neco prostaveli a az pak vam daji penize? Aspon takhle nejak to meli nasi pred 9ti lety cca kdyz zacali stavet :) a chapu to… bohuzel nepomuzu :nevim: i kdyz bych rada… A rypalky tady neber vazne :mrgreen: skoda mluvit.. vybrala sis blbej web na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
2.8.16 16:10

-

Příspěvek upraven 30.05.20 v 17:04

• Citovat
  • Upravit
19071
2.8.16 16:47
@ontar píše:
Ahááá..takže ona má riskovat kvůli tvé vyčuranosti, aby si nepřišla o trochu bónusu na povinném ručení, že s autem bude bůh ví co a ty na ní pak uděláš dlouhej noc, co? To asi nebyl 3 cm škrábaneček, když pojišťovna vyplázla 30 litru /což je asi nesmysl, protože tolik by nebylo ani za totálku/ Takže vychcaná jsi akorát ty a ještě to tady prezentuješ…měli ti dát 10 tis. pokuty za cukání se ohledně vyšetření nehody…

Asi jsi to spatne pochopila :mrgreen: Doporucuji si precist prispevek od @MiaRimonta jeste jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
2.8.16 16:50
@Terina24 píše:
@Včelička992 A neni to nahodou tak, ze musite dolozit ze uz jste neco prostaveli a az pak vam daji penize? Aspon takhle nejak to meli nasi pred 9ti lety cca kdyz zacali stavet :) a chapu to… bohuzel nepomuzu :nevim: i kdyz bych rada… A rypalky tady neber vazne :mrgreen: skoda mluvit.. vybrala sis blbej web na to :mrgreen:

Ne vzdycky to tak je…my dostali penize hned a doklady jsme museli dolozit do dvou let.

@Včelička992 jeste me napadlo…kamaradka to mela tak, ze na urcite procento z te castky stacilo dodat cestne prohlaseni…nemate to treba taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.8.16 16:58
@Pherenike píše:
No, tak nejak…a nebo je skutecne vrazis do bydleni, ale remeslnik ti to udela beu dokladu, takze potrebujes sehnat nahradni…

Aha. Rozumím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
2.8.16 17:02

My třeba na barák kupovali materiál po inzeratech, co komu kde zbylo-takže nás to vyšlo na třetinu ceny, co by to stálo ve stavebninách, takže u hypo by pro nás byl docela problém dokládat faktury a kdyby to po nás banka chtěla, tak bych taky ty doklady sháněla všude možně - proto zakladatelku chápu. A i kdyby za ty prachy jela na dovolenou, tak ať si to užije-přeci se říká „přej a bude ti přáno“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
2.8.16 17:09
@chipsa píše: Řekla bych, že to má smysl, když má někdo účtenku na 20.000 a výše. Jinak jim to asi bude podezřelé :think: A taky je blbost mít účtenky po celé ČR. Jenže nevím kde tedy takové účtenky seženeš, protože to si každý schovává, když by se něco posralo.Příspěvek upraven 02.08.16 v 15:15

Nebude. Stvrzenky se jen projedou skrz skener, jestli už nebyly použity (byli experti, co jednu účtenku doložili u více úvěrů :mrgreen: )
To že jsou každé z jiného města je fakt nezajímá, stejně tak jako to, že jsou na účtenkách malé položky. Fakt nemají čas na úvěrových oddělení řešit takové maličkosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
2.8.16 17:10
@ontar píše:

nepochopils? čti ještě jednou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.8.16 21:30

@ontar nejsi ty náhodou ta vychcaná, které jsem škrábla auto? Bohužel, když mají lidé známého automechanika a ujedou dřív než vytasím pojistnou smlouvu, tak se tyto věci opravdu dějí :-). Kdybych to chtěla řešit nechám si stáhnout záznam kamer, před barákem kde jsem parkovala a nahlásit ji jako pojistný podvod, ale já věřím víc v osud :). Těch 30 tácu jsem neplatila já, ale pojišťovna kdybych to měla platit ze své kapsy, tak bych to řešila. Akorát mi zvedli trochu pojistku.

Příspěvek upraven 02.08.16 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.8.16 21:31

@mojmira holt někteří lidé neumí číst nebo mají krátké vedení, ale věřím, že každému se jednou podvod vrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.8.16 19:35

Předpokládám, že účtenky na věci, které lidi kupovali letos nebo loni, si budou schovávat, neboť ty věci jsou ještě v záruce, ne??? Těžko pošlou účtenku, která znamená záruku, někomu cizímu z netu :nevim:
A starší už zakladatelce zase nepomůžou.

• Citovat
  • Upravit
56304
3.8.16 20:30

@káťa stačí kopie :D originál účtenky na věci, které jsou ještě v záruce, snad nikdo z ruky nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
4.8.16 07:48

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie