Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Ladie píše:
@zvidavajanca já se mlátím do hlavy, že jsme dceři nepořídili nějakou plyšovou potvoru z IKEA - to by nebyl problém kdykoli zajet koupit. I po x letech
Ver, ze byl. Dcera se zamilovala takove hnusne obludne vily. No, nekde ji nevhala. Tak jsem naivne jela do ikea. A oni uz ji nemaji. Maji podobnou. Ale uz to neni ta prava ![]()
@ejhle syn má naštěstí toho klasického zajíce , kterého kupuju už cca tři roky. Ve skříni mám dalšího náhradního ![]()
Každopádně, kdybys doma objevila tu „naši“ mimi žužlací potvoru, budu ti líbat nohy ![]()
@iiiv on to je pejsek, i když vypadá jako králík
Já jsem našla x pobodných, ale prostě jim chybí ty uzlíky na uších a přes to nejede vlak.
@Ladie píše:
@zvidavajanca já se mlátím do hlavy, že jsme dceři nepořídili nějakou plyšovou potvoru z IKEA - to by nebyl problém kdykoli zajet koupit. I po x letech
To už taky není úplně pravda.
HOLKY, VŠEM MOC DĚKUJI ZA OCHOTU. VYPADÁ TO, ŽE FB ZABRAL A USÍNÁČEK SE OBJEVIL!!
@Ladie píše:
HOLKY, VŠEM MOC DĚKUJI ZA OCHOTU. VYPADÁ TO, ŽE FB ZABRAL A USÍNÁČEK SE OBJEVIL!!
supeeer. ale az ke mne se to nedoneslo. nevadi
Ahoj moc prosim schanim nutne.moc prosim. klidne i starsi..nebo kde muzu koupit
Mazlící dečka NICI my first králíček,
@Niky1214 píše:
Ahoj moc prosim schanim nutne.moc prosim. klidne i starsi..nebo kde muzu koupitMazlící dečka NICI my first králíček,
zkus nechat ušít, jestli máš rozměry ![]()
@Gosi píše:
zkus nechat ušít, jestli máš rozměry
Nema kde ho usit ![]()
@Niky1214 píše:
Nema kde ho usit
projdi zlatý stránky, nebo přes seznam/gůgl, nebo i tady se můžeš podívat, kde v tvém okolí je švadlena
@Niky1214 pokud máš FB, tak všemi deseti doporučuji ten! Vlož příspěvek, popros kamarády, aby ho sdíleli a hlavně nastav, aby byl příspěvek veřejný! Mě takhle poslaly uínáčky dvě paní a dalších několik se nahlásilo, že ho taky mají a můžou poskytnout ![]()
@iiiv → dobrý den, koukam, že je prispvek 2 roky stary.. ale nemate nahodou jeste toho usinacka pejska??? dnes jsme ho nekde ztratili a bohuzel nevim kde mohu sehnat stejneho jineho :/
Dobrý den.
Sháním usínáčka přesně který je na fotce.
Nemá ho někdo? Velice děkuji
![]()