Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, jaký plastový domeček na zahradu i na doma? Aby byl bytelný a hned se nerozbil? Děkuji
No dřevěný mame, ale chtěla bych ho i do domu. Tak to dřevěný byt nemůže. A na trhu je milion plastových, tak sháním jedtli někdo nemá zkušenosti, který je dobrý.
@JanaSecka Ven dřevěný a domu pořídit plastový. Za ty peníze nemá smysl ho pořizovat ven. Já at dělala co dělala tak po dvou letech je ten domeček fakt ošklivý, vybledlý. Na zimu ho uklízíme ale v létě prostě stojí na přímém slunci ![]()
Naštěstí nám ho věnovala tchýně pro přítelovo syna jinak já bych si za ty peníze rvala vlasy ![]()
Domu chci pořídit takové to Týpý z látky přijde mi to útulnější ![]()
Mame od znacky Little Tikes, venku uz je 4 roky, neuklizime na zimu, je tam celorocne a je porad stejny.Tato znacka je opravdu kvalitni a je jedno jaky domecek vyberete, urcite neudelate chybu ![]()
Máme Happy House, je venku celoročně a barvy jsou pořád hezké
Tak to Vám holky závidím, já značku bohužel nevím přítel ho vyhodil ![]()
Ahojte, k Vánocům mám pro malého olastový domeček na doma. A váhám, co do něj. Jestli pořídit nějakou kuchyňku nebo co, popř. nechat prázdný? Aby ho to bavilo, když tam nic nebude. Zkušenosti?
@Eva.asdfghjkl píše:
Ahojte, k Vánocům mám pro malého plastový domeček na doma. A váhám, co do něj. Jestli pořídit nějakou kuchyňku nebo co, popř. nechat prázdný? Aby ho to bavilo, když tam nic nebude. Zkušenosti?
Cim vice serepeticek, tim lepsi. Mame domecek s obchodem, restauraci a kuchynkou. Vyhrajou si tam dost.