Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem. K tématu - dcera je závislá na usínáčkovi (viz obrázek). Dneska se nám ho bohužel podařilo na procházce ztratit a vypadá to minimálně na konec světa ![]()
Prolezla jsem bazary, ale bohužel se mi nedaří nikde najít stejného.
Usínáček je z C&A, ale bohužel kupovaný před necelými pěti lety (původně pro syna, který ho nechtěl).
Moc moc prosím o pomoc - pokud ho někdo máte a nepoužíváte, ráda odkoupím. Děkuji! ![]()
Bohužel nemám. Ale zkus dát na Facebook a ať se to šíří. Věřím, že někde se někdo najde. V tomhle umí fb zazraky
@lupilka.cz to mě vůbec nenapadlo. Já používám FB jen pro malý okruh přátel. Ale asi by to mělo jít nějak veřejně, co? Díky za tip ![]()
@Ladie
OT: Pokaždé, když vidím toto téma jsem strašně ráda, že nám usínáčka ušila moje maminka. Stejně jako před několik moc lety mě.
Ten můj zažil X verzí a kopií - občas se mírně lišil (látka došla), ale je jednoduší shánět puntíkovanou látku než konkrétní hračku.
My už taky používáme druhého a třetí je v záloze pro případ „co kdyby“.
Přeju šťastný konec, už jsme takto 2× pomohla, ale tady bohužel.
@Ladie hlavně u příspěvku musí být zaškrtnute, že je veřejný. A poprosit všechny kamarády, ať sdílí, a art sdílí kamarádi kamarádů, a uvidíme, kam až se to dostane.
Jestli máš fotku a rozměry zkus poprosit nějákou švadlenu… od přítele v rodině holka šije, můžu se zkusit zeptat jestli by to zvládla a předat připadně kontakt, kdyžtak dej vědet do sz…
@maminka201 jojo, podobné jsem našla, ale bohužel nemají ty přiblblé uzlíky na uších, které dcera ožužlává ![]()
@Gosi moc děkuji. Kdyby se do pár dní nikde neobjevil, ozvu se ![]()
@Ladie píše:
@lupilka.cz jojo, dala jsem veřejný a už se to šíří…
Tak držím palce. Jsem zvědavá, kam až se to dostane
a hlavně aby to mělo uspech
@zvidavajanca já se mlátím do hlavy, že jsme dceři nepořídili nějakou plyšovou potvoru z IKEA - to by nebyl problém kdykoli zajet koupit. I po x letech ![]()
Mam a ani jedni ditko po nem nevzdechlo. Na tve fotce je hnedy. U nas je myslim kremovy? Pokusim se kdyz tak nekde dohledat