Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Marně sháním dvojníka naší žirafky - neviděl někdo někde v kamenném obchodě? Nebo neválí se někomu nevyužitá doma? Ráda odkoupím.
Dcera si ji extrémně oblíbila - ale nestíhám ji prát a taky se děsím, že ji ztratíme. Dvojník by se hodil, ale nikde na eshopech už není - je to starý model. Na pár eshopech jsem narazila na její druhou verzi - tygříka - už ho máme taky, ale není to prý ono. U nás po okolí není ani nikde v kamenném obchodě.
Jedná se o plyšovou chrastící žirafu ABC Simba (koupená byla na podzim 2020 - dcera ji dostala od příbuzné k narození).
Neprodal by někdo? Díky.
Bohužel, ale soucítím s tebou. Máme to doma stejné. Ani mluvící Bing za 800,– nenahradil psa z Ikei za 250,– ![]()
Koukni na Ebay, dá se koupit bazarová i zcela nová z doručením z německa za 300,– ![]()
@nototo ja jsem asi blba, ale na ebay jsem nasla je koupi jen novyho tygrika a jinou verzi zirafy, ale ta nase uz je tam taky vyprodana. Zkusim vecer jeste sednout v klid k pc a ne mobilu a hledat.
Jo aha pardon, je to stejná žirafa, alev jiném oblečení. I to vadí?
![]()
@nototo píše:
Jo aha pardon, je to stejná žirafa, alev jiném oblečení. I to vadí?![]()
asi jo, zkoušela jsem totiž tygčíka od ABC Simba a usínáčka žirafu, ale prostě chce tu svou. Pozná ji i na obrázku a nikde není ![]()