Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, jdu s prosbou a dotazem. Bohužel jsme ztratili naší milovanou a nepostradatelnou myšku usínáčka. Prohledala jsem snad celý internet a nemohu takovou nikde najít. Nevěděl by někdo kde takovou sehnat? Nebo nemá někdo doma a byl by ochotný prodat? Lepší foto bohužel nemám.
Děkuji za odpovědi. Katka
https://www.babygoods.cz/…a-kluk_35084
neporěším tě je to vyprodané a asi už se přímo tento produkt neprodává.. jedině bazar nebo si ho nechat ušít
@ludmilaadamkova děkuji, ale to není ona. Tahle měla i ručičky a žádné uzlíky v rozích. Pravděpodobně už se stejně neprodává, ale tak doufám, že jí třeba někdo má ještě doma.
@Zumpa
Dobrá rada nad zlato, ![]()
Prozatím mi ale jakoukoliv jinou odmítá, i jiné usínáčky, plyšáky, panenky, auta, koně,… Moc nám to přeučení nejde. ![]()
Jee to se nam stalo hned 2×, a je to pekne naprd, taky uz jsem ani jednu hracku nedokazala sehnat, takze jediny je, propatravat bazary ![]()
@marcellia právě vůbec nevím, kupovala jsem už taky přes bazar, tady. Zkoušela jsem psát paní od které jsem kupovala, tak uvidím jestli si ona vzpomene. Na bazarech mám zatím smůlu. Ani žádná podobná. ![]()
Jinak napášu svou story. Máem usínací ovečku. Ve dvou letech se nám podařilo sehnat záložní kdyby něco. Uplně stejnou. Dali jsme ji místo té první protože už byla značně „jetá“ ale nepřijmula ji. pořád chtěla starou ovečku. Nová ovečka navíc svítí a hraje.. starý už dávno nefunguje.
Když je krize a stará ovečka je například v praččce nebo si ji nechala ve kšolce přijde na řadu medvidek.. nová ovečka vůbec.
Takže je otázka zda by toho samého mufáčka ale novéh přijmula…
@Kataaskubanek1 píše:
@marcellia právě vůbec nevím, kupovala jsem už taky přes bazar, tady. Zkoušela jsem psát paní od které jsem kupovala, tak uvidím jestli si ona vzpomene. Na bazarech mám zatím smůlu. Ani žádná podobná.
Uplne chapu. Prvniho mazlika nam ukradli haranti venku, a druhyho dcera vytratila z kocarku. Sli jsme pak tou stejnou trasou a uz nikde nebyl, a dokonce jsme natiskli letaky a vylepili na te trase, nabidli financni odmenu - bezvysledne
. Pak jsem ho shanela i po obchodech, vedela jsem i jaka znacka, ale uz nebyl..no desny.. ![]()
Ahoj, já ji doma mám, ale bohuzel ti nepomůžu, protože naše malá s ní chodí i do školky
jediné co vím je, že je z Pepca a máme ji už 3 roky.
To by melo byt v inszrukcich pro naszavajici matky, plysaky kupovat po dvou. A u decka je stridat, at jsou jety stejne.
Co to dite, nespi ted cele noci, mebo to jde i bez usinacka?
Z toho důvodu jsme žádné takové plyšáky neměli, zvládli jsme to normálně bez nich. Co to zkusit vysvětlit, že je ztracená a dělá radost nějakému malému miminku?
@Pudloslava uspavame cca 2 hodiny, to si ještě vysvětlit nechá, že myška není, ale když se v noci vzbudí je hysterák a znovu neusne. Jediné co jí zavře pusu jsou pohádky, tak kouká a já spím abych mohla přes den fungovat. V kočáru usne bez ní přes den, ale noci jsou strašný.