Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Co kdybych ti ji pořádně nafotila a ty sis došla do toho Pepca s fotkou a zkusila se zeptat zda je nějaká možnost ji sehnat, když je z jejich řetězce. Možná je to blbí nápad, ale za zkoušku by to stálo ![]()
@Kataaskubanek1 píše:
@Pudloslava uspavame cca 2 hodiny, to si ještě vysvětlit nechá, že myška není, ale když se v noci vzbudí je hysterák a znovu neusne. Jediné co jí zavře pusu jsou pohádky, tak kouká a já spím abych mohla přes den fungovat. V kočáru usne bez ní přes den, ale noci jsou strašný.
To jsme zazivali s dudlikem.
Chudiinka, kdybych ji měla, tak Vám ji zítra odesílám…
Mrzí mě to za Vás. Taky jsem jako dítě měla medvěda, kterého dodnes vozím v autě. Byl pro mě vesmír, takže chápu, jak se malá cítí. Snad seženete jinou… ![]()
@Kataaskubanek1 píše:
Ahoj, jdu s prosbou a dotazem. Bohužel jsme ztratili naší milovanou a nepostradatelnou myšku usínáčka. Prohledala jsem snad celý internet a nemohu takovou nikde najít. Nevěděl by někdo kde takovou sehnat? Nebo nemá někdo doma a byl by ochotný prodat? Lepší foto bohužel nemám.
Děkuji za odpovědi. Katka
Napsala jsem Vám SZ. ![]()
@bobda za lepší fotky bych byla vděčná. V pepku už jsem byla, hned jak jsem to přečetla, dřívější zboží se sehnat nedá, pouze kdyby někde měli staré zásoby, jakože v nějakém pepku že by ji měli ještě neprodanou. Spíš zkusím někde dávat poptávky.
Je, snad najdete
Můj syn si takhle našel malý polštářek. A bez něj ani ránu.
No jinej, i když ušitý ze stejné látky prostě na milost nevzal.