Shein objednávky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.2.23 20:50

Shein objednávka

Ahoj budete někdo teď někdy objednávat ze Sheinu? prosím potřebovala bych jen dvě věci a nevyplatí se mi platit doprava :_) muj email *** Jinak Liberecko

Edit adminem: osobní údaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
9.2.23 21:00

@KlauniceJita tak napis odkud jsi, jestli ti odpoví někdo z druhého konce republiky, tak budeš platit dopravu tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.23 21:06

@Kriss Tina jj jsem zapomněla dopsat Liberecko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.23 21:07

SHEIN

Má někdo zkušenosti s džínami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.5.23 21:27

Vrácení balíčku

Ahoj holky potřebovala bych poradit byl mi zaslán cizí balík a můj který jsem si objednala mi nepřišel shein uznal že balíček je špatný a chtějí zboží vrátit ale bohužel nevím jak to udělat a ta jejich podpora mi moc nepomohla předem děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.24 06:47

Doprava si určit nejde, normálně to vozí automaticky PPL, ale když kliknu na urgentní doručení (nevím jestli to pomůže), tak mi to veze vždycky DPD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.24 17:37

Shein objednávka

Dobrý den,
nedávno jsem si objednala shein, je to asi 5 dní zpátky a dorazila mi pouze polovina věcí co jsem si objednala. Přitom jsem zaplatila i za ty co mi nedorazili. Chtěla jsem se zeptat jestli věci přijdou déle nebo jestli to mám nějak řešit a popřípadě jak? Když kouknu do objednávek v aplikaci tak tam ty nedoručené věci nejsou, ale platila jsem za ně a vím, že jsem je objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová