Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj budete někdo teď někdy objednávat ze Sheinu? prosím potřebovala bych jen dvě věci a nevyplatí se mi platit doprava :_) muj email *** Jinak Liberecko
Edit adminem: osobní údaj
@KlauniceJita tak napis odkud jsi, jestli ti odpoví někdo z druhého konce republiky, tak budeš platit dopravu tak jako tak.
Ahoj holky potřebovala bych poradit byl mi zaslán cizí balík a můj který jsem si objednala mi nepřišel shein uznal že balíček je špatný a chtějí zboží vrátit ale bohužel nevím jak to udělat a ta jejich podpora mi moc nepomohla předem děkuji za rady
Doprava si určit nejde, normálně to vozí automaticky PPL, ale když kliknu na urgentní doručení (nevím jestli to pomůže), tak mi to veze vždycky DPD.
Dobrý den,
nedávno jsem si objednala shein, je to asi 5 dní zpátky a dorazila mi pouze polovina věcí co jsem si objednala. Přitom jsem zaplatila i za ty co mi nedorazili. Chtěla jsem se zeptat jestli věci přijdou déle nebo jestli to mám nějak řešit a popřípadě jak? Když kouknu do objednávek v aplikaci tak tam ty nedoručené věci nejsou, ale platila jsem za ně a vím, že jsem je objednala.