Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, objednavam ze shein poprvé a potřebuji pomoc, chci to zaslat do zásilkovny ale vubec nevim jak to vyplnit ![]()
@Terka2833 píše:
Dobrý den, objednavam ze shein poprvé a potřebuji pomoc, chci to zaslat do zásilkovny ale vubec nevim jak to vyplnit
Mám dojem, že objednávky ze Shein automaticky doručuje PPL ![]()
@Zlatka666 píše:
A jaké jsou ty věci od nich, odpovídá to obrázkům?
No, já odtamtud mám jenom 3 kousky a ty odpovídají… dokonce bych řekla, že v reálu vypadají líp než na obrázku.
@Zlatka666 píše:
A jaké jsou ty věci od nich, odpovídá to obrázkům?
Z Shein objednávám často a z 90 procent jsem byla spokojená… Pouze plavky přišly z divného materiálu a kalhoty pro přítele byly úplně průsvitné… Jinak vše ok
zkus se vždy dívat na recenze dole
@Terka2833 píše:
@Barevné klubíčko a kam vám to doručili? K vám domů?
Nejsem tedy Klubíčko, ale odpovím:
Jo, dovezlo mi to PPL domů. Zrovna dneska mám ohlášený příjezd další zásilky (objednávala jsem 16.8.) ![]()
@Terka2833 píše:
@Barevné klubíčko a kam vám to doručili? K vám domů?
Normálně domů.
Oblečení je nekvalitní, nedoporučuji, cena je sice levná, ale po týdnu ho můžete vyhodit!
@Gabinka1989 nerikam ze je to top kvalita, ktera by me mela prezit, ale pokud clovek cte komentare tak se daji vybrat velmi pekne kousky. Kazdopadne jeste jsem nevyhazovala nic ani po pul roce
@Gabinka1989 píše:
Oblečení je nekvalitní, nedoporučuji, cena je sice levná, ale po týdnu ho můžete vyhodit!
Jak co, je to jak na Ali, musí se hodně číst komentáře. Já tam brala malé nějaké čepice, čelenky a to je v pohodě. Sobě sem brala kraťasy na doma, punčocháče, to je taky v poho, drží už měsíce.
@Kriss Tina píše:
Jak co, je to jak na Ali, musí se hodně číst komentáře. Já tam brala malé nějaké čepice, čelenky a to je v pohodě. Sobě sem brala kraťasy na doma, punčocháče, to je taky v poho, drží už měsíce.
Asi jsem měla smůlu :/ ale stejně radši podpořím, české výrobce.