Šidítko od Aventu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
573
10.5.13 05:02

šidítko od Aventu

Měla bych otázku pro ty co používají a mají doma. Malá má velikost 0-6m a koupili jsme v balení dva a střídáme jenže po sterilizaci zůstane ve vnitř dudlíku voda a v jednom se tam udělal takový bordel, jestli se tam dostalo zbytek mlíčka, které malá občas vyblinke a to nejde dát pryč. Dá se nějak ve vnitř vyčistit nebo mám vyhodit a koupit nový. Což mě teda příjde dost drahá sranda po dvou měsících kupovat nové. Dělají to tak všechna šidítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
10.5.13 06:08

Ahoj. Tak my používáme taky Avent a dobrý. Ta voda mi tam taky zůstala, ale stačí zmáčknout dudlik a je venku. Zrušila bych to zase vyvařit a vymačkat ven. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
10.5.13 06:53

Taky vyvařujeme, ale já vyvařuji ve sterilizátoru do mikrovlnky a nikdy nebyl problém, v dudlíku zůstalo max 1-2 kapky, co se vymáčkly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
10.5.13 07:25

Pouzivala jsem a pripadnou vodu jsem vymackla ven. Jednou jsme tam taky meli trochu mlika, dala jsem to do misku s teplou (az horkou) vodou, zmackla cely ponoreny, on si nabral jeste vice vody, tou jsem tam chvili trepala, aby se to vymylo, pak jsem vodu vymackla a jeste jednou takto proplachla.
Myslim, ze rozebirat jdou jen ty dudliky starsich znacek - kyticky, co byly uz za nas, ale ty teda rozhodne nejsou ortodonticke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.5.13 08:21

Ja nez je sterilizuju, umyju jarem. Dam si ho do dlane a mackam dudlik, aby se voda s tim jarem dostala i dovnitr. Kdyz to nepomuze, vyvar v octove vode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.5.13 09:01

My doma taky používáme tato šidítka a vodu kdyžtak vymačkám. Sterilizuji v mikrovlnce a občas se mi to stane, ale ne tak často. A dva měsíce není tak málo. Správně by se dudlík měl stejně po dvou nebo třech měsících měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
10.5.13 09:58

@emma217 dudliky se stejne maji max po 2 mesisich kupovat nove proto kupuju dvoubaleni a nestridam ale vymenim po 2 mesicich. Preci jen to ma dite denne v puse a na zemi a vsude mozne a nedokazu si predstavit ze se na tom dudliku i po strerilizaci nic nedrzi a material se neopotrebovava
My ted mame MAM jak denni tak nocni a je naprosto super a malemu vyhovuje vic nez Avent voda nikdy nezustava a maji svoje sterilizacni boxy (MAM perfect)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.5.13 11:58

Tak to jsem vůbec nevěděla, že se mají dudlíky po dvou měsících měnit tak to si koupím teda nové zkusila bych tedy jiné třeba ten MAM nebo NUK jestli se jí budou líbit oproti Aventu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.5.13 12:02

A já si zase myslím, že je to akorát tahání peněz. :roll: já je vyvarila jen jednou, pak omývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.5.13 12:08

@gabriela82 no mě to taky přijde jako drahá sranda. Jinak jsem vůbec nevěděla že dva měsíce max a musí se vyměnit. Já jednou denně vyvařuji a několikrát jej omývám v horké vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
10.5.13 12:08

Už nesterilizuju, synovi je 8 měsíců a bere do pusy kdeco, tak na co sterilizace. Používáme taky Avent dudlíky a po 2 měsících kupujeme nové, protože tomu bordelu uvnitř se nedá zabránit a vymýt to nejde, dudlíky se nedají rozložit. Asi je to pěkný marketingový tah, aby se ty dudlíky kupovaly často :D Ale mně to nevadí, stejně se mi vždycky okoukají a jsem ráda za nové hezké :lol:

• Citovat
  • Upravit
573
10.5.13 12:10

@TroisChéris mě totiž ten bordel taky nejde vymýt a asi jak píšeš hezky se na tom vydělává. Ale co bych pro svoji princeznu neudělala, aspoň budou nové hezké:-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.5.13 12:14

Tak to já jich taky měla plno, aby se hodily k oblečení a tak :lol: a měla různé velikosti. Na větší přešla až asi v deseti měsících, předtím ji pořád natahovali.. Teď už je bez, ale těch 8 měsíců měla 5 dudliku na střídačku.. Žádný nezničila. Je teda fakt, že ten nejhezčí už začínal být dost olezly :mrgreen: a přesně, jak začnou lézt a ochutnavat je vyvareni fakt ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
10.5.13 12:38

@emma217 nuk je hodne ortodonticky s takovou tou spickou nahore to mi malej nebral :(
Nejlepsi je pro nej ten mam clasic stoji okolo 58kc ten perfect je trosku uzsi a kdyz usina vypadava mu takze davam ten clasic night super sviti tak ho ve tme najdu a je vystarano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
10.5.13 13:27

Náš malý dudlíky NUK ani MAM nechtěl, nelíbil se mu ten tvar, jak píše @pav86 divný tvar. Máme jen Avent, koupila jsem asi 3 a ty točila dokola, nevyhazovala po 2 měsících (0-6 měsíců) a teď máme 6-12 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí