Šikana v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
6.6.16 16:49
@Kobliha51 píše:
@neonkaze me prirozene vyplulo - tak si polib p.del
Přirozeně používáš na nadřízené takové výrazy? Nějak už nemám slov… :think:

Jenže ono to někdy jinak nejde, samozřejmě slušnou formou. Když si někdo myslí, že je king a dost přehání svoji autoritu, tak je dobré si otevřít hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
6.6.16 18:41

@chipsa vubec se ti nedivim ze jsi ji takto odpovedela a nejhorsi je kdyz je vedouci mlada nezkusena a zkousi :cert: snad se ti ta karma pomsti :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.6.16 21:10
@AjinaVlada píše:
@chipsa vubec se ti nedivim ze jsi ji takto odpovedela a nejhorsi je kdyz je vedouci mlada nezkusena a zkousi :cert: snad se ti ta karma pomsti :poblion:

Co? 8o 8o 8o Proč by se mě měla mstít karma? Navíc já nemám problém s vedoucí, ale s pitomým, namyšleným mistrem. Chlap egoista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
6.6.16 21:18
@chipsa píše:
Co? 8o 8o 8o Proč by se mě měla mstít karma? Navíc já nemám problém s vedoucí, ale s pitomým, namyšleným mistrem. Chlap egoista.

Snad se „JI“ ta karma pomsti :mavam: psala sem z mobilu promin :oops:! Sem se pretukla :oops: uz mam postarsi kram a nevsimla sem si te chyby :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.6.16 21:19
@AjinaVlada píše:
Snad se „JI“ ta karma pomsti :mavam: psala sem z mobilu promin :oops:! Sem se pretukla :oops: uz mam postarsi kram a nevsimla sem si te chyby :mavam:

Aha, ńjak jsem to nepochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
6.6.16 21:30

@chipsa jeste jednou promin :hug: jinac ma byvala vedouci rvala sproste po lidech nad 55let 8o to bylo hrozne :cert: zacla se chovat tak ze poruci vetru desti a uz to bylo neunosne :poblion: kde se v lidech bere tolik zloby 8o nechapu :think: a pritom tam byl super kolektiv :kytka: hmmm byl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.6.16 21:33
@AjinaVlada píše:
@chipsa jeste jednou promin :hug: jinac ma byvala vedouci rvala sproste po lidech nad 55let 8o to bylo hrozne :cert: zacla se chovat tak ze poruci vetru desti a uz to bylo neunosne :poblion: kde se v lidech bere tolik zloby 8o nechapu :think: a pritom tam byl super kolektiv :kytka: hmmm byl :roll:

V pohodě, nemám důvod se zlobit. Já mám zase hajzlíka mistra, moc si o sobě myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.6.16 21:36

Minulej týden jsem měla zametat halu a on po mě chodil a kontroloval každé smítko a sám mě ta smítka ukazoval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.6.16 15:35
@chipsa píše:
Minulej týden jsem měla zametat halu a on po mě chodil a kontroloval každé smítko a sám mě ta smítka ukazoval :roll:
:lol: :lol: to znam :lol: :lol: byla sem v jedne firme v Jindrichove Hradci je to uz par let a tam mi mistr rika „vytri halu do sucha“ 8o :lol: :lol: poprve sem ji vytrela byla moc mokra, podruhe sem ji vytrela byla moc sucha 8o a potreti sem to odflakla pac uz to bylo hrozne a najednou byl spokojeny 8o :mrgreen: co na to rict? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.17 12:20

Šikana na pracovišti

Zdravím všechny,

toto téma oživuji anonymně, jistě to v mé situaci pochopíte.

Jedná se o problémy s kolegyní na pracovišti. Dříve jsme spolu vycházely dobře. Ale v posledních týdnech slýchám akorát posměšky typu, že jsem pomalá (to tvrdí akorát ona), neustále mě chodí nenápadně kontrolovat, jestli se náhodou neflákám. Neustálé posměšky, špitání s ostatními kolegy, tam kde se najednou ocitnu já, nemůže být ona. Pomalu mě ani nepozdraví. Všechno jsou to maličkosti, ale když se toto všechno děje najednou, je to hrůza. Já svoji práci dělám pečlivě a vše stíhám, svědomí mám tedy čisté, jí jsem nic neprovedla.

S vedoucí to řešit nechci, bojím se, že to chování z její strany bude ještě horší.

Poradíte někdo, jak se v této situaci zachovat?

Děkuji za odpovědi!

• Citovat
  • Upravit
53518
5.2.17 12:27
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,

Jedná se o problémy s kolegyní na pracovišti. Dříve jsme spolu vycházely dobře. Ale v posledních týdnech slýchám akorát posměšky typu, že jsem pomalá (to tvrdí akorát ona), neustále mě chodí nenápadně kontrolovat, jestli se náhodou neflákám. Neustálé posměšky, špitání s ostatními kolegy, tam kde se najednou ocitnu já, nemůže být ona. Pomalu mě ani nepozdraví. Všechno jsou to maličkosti, ale když se toto všechno děje najednou, je to hrůza. Já svoji práci dělám pečlivě a vše stíhám, svědomí mám tedy čisté, jí jsem nic neprovedla.

S vedoucí to řešit nechci, bojím se, že to chování z její strany bude ještě horší.

Děkuji za odpovědi!

Dělej si svou práci a ji nech být. Kdyby ti začala nějak škodit, třeba říkat kolegům nějaké lži, ničit tvojí práci, tak bych už zavedoucím šla. Záleží, jak se k tomu postaví. A jestli to nebude bagatelizovat. Není nic horšího. Ale ve větším pracovním kolektivu stačí jeden rozvraceč a už to je naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.2.17 12:27
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,

Děkuji za odpovědi!

Poslat jí do pr.ele (nebo do jiných patřičných míst). Můj děda říkal: Na hrubej pytel hrubá záplata. 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.2.17 12:28

A čím si tu náhlou změnu v jejím chování vysvětluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
5.2.17 12:33

Zeptala bych se jí, co to má znamenat a upozornila bych ji, ať se stará sama o sebe a plní své pracovní úkoly, že její blbé kecy zcela jistě nejsou výkonem pracovní činnosti. Pokud by s tím nepřestala, šla bych za vedoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.17 12:41
@nostress píše:
A čím si tu náhlou změnu v jejím chování vysvětluješ?

Netuším, ona je tak nevyzpytatelná osoba.

Jinak my dvě spolu musíme spolupracovat, takže je opravdu těžké. Já tu svoji práci dělám poctivě. Moje svědomí je čisté. Bohužel už několik kolegů proti mě poštvala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat