Šikana v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kobliha51 píše:
@neonkaze me prirozene vyplulo - tak si polib p.del
Přirozeně používáš na nadřízené takové výrazy? Nějak už nemám slov…
Jenže ono to někdy jinak nejde, samozřejmě slušnou formou. Když si někdo myslí, že je king a dost přehání svoji autoritu, tak je dobré si otevřít hubu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa vubec se ti nedivim ze jsi ji takto odpovedela a nejhorsi je kdyz je vedouci mlada nezkusena a zkousi
snad se ti ta karma pomsti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjinaVlada píše:
@chipsa vubec se ti nedivim ze jsi ji takto odpovedela a nejhorsi je kdyz je vedouci mlada nezkusena a zkousisnad se ti ta karma pomsti
Co?
Proč by se mě měla mstít karma? Navíc já nemám problém s vedoucí, ale s pitomým, namyšleným mistrem. Chlap egoista.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Co?![]()
![]()
Proč by se mě měla mstít karma? Navíc já nemám problém s vedoucí, ale s pitomým, namyšleným mistrem. Chlap egoista.
Snad se „JI“ ta karma pomsti
psala sem z mobilu promin
! Sem se pretukla
uz mam postarsi kram a nevsimla sem si te chyby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjinaVlada píše:
Snad se „JI“ ta karma pomstipsala sem z mobilu promin
! Sem se pretukla
uz mam postarsi kram a nevsimla sem si te chyby
Aha, ńjak jsem to nepochopila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa jeste jednou promin
jinac ma byvala vedouci rvala sproste po lidech nad 55let
to bylo hrozne
zacla se chovat tak ze poruci vetru desti a uz to bylo neunosne
kde se v lidech bere tolik zloby
nechapu
a pritom tam byl super kolektiv
hmmm byl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjinaVlada píše:
@chipsa jeste jednou prominjinac ma byvala vedouci rvala sproste po lidech nad 55let
to bylo hrozne
zacla se chovat tak ze poruci vetru desti a uz to bylo neunosne
kde se v lidech bere tolik zloby
nechapu
a pritom tam byl super kolektiv
hmmm byl
V pohodě, nemám důvod se zlobit. Já mám zase hajzlíka mistra, moc si o sobě myslí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minulej týden jsem měla zametat halu a on po mě chodil a kontroloval každé smítko a sám mě ta smítka ukazoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Minulej týden jsem měla zametat halu a on po mě chodil a kontroloval každé smítko a sám mě ta smítka ukazoval
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šikana na pracovišti
Zdravím všechny,
toto téma oživuji anonymně, jistě to v mé situaci pochopíte.
Jedná se o problémy s kolegyní na pracovišti. Dříve jsme spolu vycházely dobře. Ale v posledních týdnech slýchám akorát posměšky typu, že jsem pomalá (to tvrdí akorát ona), neustále mě chodí nenápadně kontrolovat, jestli se náhodou neflákám. Neustálé posměšky, špitání s ostatními kolegy, tam kde se najednou ocitnu já, nemůže být ona. Pomalu mě ani nepozdraví. Všechno jsou to maličkosti, ale když se toto všechno děje najednou, je to hrůza. Já svoji práci dělám pečlivě a vše stíhám, svědomí mám tedy čisté, jí jsem nic neprovedla.
S vedoucí to řešit nechci, bojím se, že to chování z její strany bude ještě horší.
Poradíte někdo, jak se v této situaci zachovat?
Děkuji za odpovědi!
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,toto téma oživuji anonymně, jistě to v mé situaci pochopíte.
Jedná se o problémy s kolegyní na pracovišti. Dříve jsme spolu vycházely dobře. Ale v posledních týdnech slýchám akorát posměšky typu, že jsem pomalá (to tvrdí akorát ona), neustále mě chodí nenápadně kontrolovat, jestli se náhodou neflákám. Neustálé posměšky, špitání s ostatními kolegy, tam kde se najednou ocitnu já, nemůže být ona. Pomalu mě ani nepozdraví. Všechno jsou to maličkosti, ale když se toto všechno děje najednou, je to hrůza. Já svoji práci dělám pečlivě a vše stíhám, svědomí mám tedy čisté, jí jsem nic neprovedla.
S vedoucí to řešit nechci, bojím se, že to chování z její strany bude ještě horší.
Děkuji za odpovědi!
Dělej si svou práci a ji nech být. Kdyby ti začala nějak škodit, třeba říkat kolegům nějaké lži, ničit tvojí práci, tak bych už zavedoucím šla. Záleží, jak se k tomu postaví. A jestli to nebude bagatelizovat. Není nic horšího. Ale ve větším pracovním kolektivu stačí jeden rozvraceč a už to je naprd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,toto téma oživuji anonymně, jistě to v mé situaci pochopíte.
Děkuji za odpovědi!
Poslat jí do pr.ele (nebo do jiných patřičných míst). Můj děda říkal: Na hrubej pytel hrubá záplata.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeptala bych se jí, co to má znamenat a upozornila bych ji, ať se stará sama o sebe a plní své pracovní úkoly, že její blbé kecy zcela jistě nejsou výkonem pracovní činnosti. Pokud by s tím nepřestala, šla bych za vedoucí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
A čím si tu náhlou změnu v jejím chování vysvětluješ?
Netuším, ona je tak nevyzpytatelná osoba.
Jinak my dvě spolu musíme spolupracovat, takže je opravdu těžké. Já tu svoji práci dělám poctivě. Moje svědomí je čisté. Bohužel už několik kolegů proti mě poštvala.
- Citovat
- Upravit