Šikana v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Určitě bych se jí zeptala co má za problém. Kdyby to nepřestalo nebo se to dokonce zhoršovalo, tak jdi za vedoucí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Netuším, ona je tak nevyzpytatelná osoba.Jinak my dvě spolu musíme spolupracovat, takže je opravdu těžké. Já tu svoji práci dělám poctivě. Moje svědomí je čisté. Bohužel už několik kolegů proti mě poštvala.
Píšeš, že jste si předtím rozuměly, tak se něco asi mezi vámi stalo, nebo má nějaký jiný důvod, aby proti tobě štvala kolegy. Třeba na tebe žárlí, nebo ti závidí. Normálně bych za ní zašla, a slušně bych se jí zeptala, proč to dělá. Následně bych ji upozornila, jestli s tím ihned nepřestane, že to budu řešit přes vedení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Třeba na tebe žárlí, nebo ti závidí.
To je klidně možné, já jsem po škole, ona ve věku „mládí v prd**i, do důchodu daleko“. Jako toto nemám zapotřebí. Už z toho nemůžu ani spát. Cestou do práce vždycky žaludek jak na vodě z toho, co zase bude a nebude.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Netuším, ona je tak nevyzpytatelná osoba.Jinak my dvě spolu musíme spolupracovat, takže je opravdu těžké. Já tu svoji práci dělám poctivě. Moje svědomí je čisté. Bohužel už několik kolegů proti mě poštvala.
tak je asi čas na poctivý a jasný rozhovor ne? že toto ano, ale tohle teda už rozhodně ne.. vymezit hranice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak to bych tedy s vedoucí řešil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit