Šílená únava a kojení

Makikki
7.8.24 15:02

Šílená únava a kojení

Už 8. Den lusknutím prstu jsem unavená a jen spim. Necítím, že by na mě něco lezlo, nemocná jsem byla naposledy před x lety a imunitu mám dobrou. Změna v denním režimu taky žádná, žádná zvýšená fyzická zátěž, ba naopak. Mám rozečtenou knihu a jsem skoro u konce a nemám ani sílu na to dočíst poslední kapitolu a to si jindy čtu i do 2 do rána. Při procházkách trpím, mé tělo se zdá být těžké. Doma se k ničemu nemám a to mám tři děti, které prostě musím zaopatřit a úplně se přemáham. I děti to na mě vidí, že jsem nějaká jiná. Dětmi to není, ty dvě jsou už větší a mimčo je fakt hodné. Navíc je to z ničeho nic. Teď o víkendu máme jet od pátka do neděle na koupaliště a já jen přemýšlím, kde seženu tu energii na to, abych ty dvě čudly uhlídala ve vodě. Kafe, bylinky a ani energy věci moc nemohu, stále plně kojím. Poradíte mi jak to zahnat? :? :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
7.8.24 15:18

Kdys byla naposledy na preventivní prohlídce u praktika? Pokud jsi po porodu ještě nebyla, šla bych. Tím bych začala. Může zkontrolovat některé nejčastější příčiny.
Jinak ja něco podobného mám po druhém porodu v rámci pms. Vždy tak týden takováto únava a pak to přejde. Trvalo mi půl roku, než mi došlo, že se to cyklicky opakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
7.8.24 15:29

@Kolicek95 naposledy jsem byla v těhotenství, ale vše bylo ok, těhotenství a i porod. Kvůli těhotenské cukrovce jsem byla na krvi i po porodu a také vše ok. Teď mám půl roku od porodu. Jinak jsem spíše aktivnější člověk. S dětmi pořád někde lítáme, doma se nezastavím. Tohle mě úplně odrovnává a přijdu si taková k ničemu, nebo jak bych to nazvala. Zkusím asi toho doktora, protože takhle dál nefungovaz už nemohu. Děkuji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
37273
7.8.24 16:09

Nedostatek železa. Kafe jsem při kojení normálně pila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
8.8.24 03:48

Zkuste zvýšit příjem tekutin a vyváženou stravu bohatou na vitamíny a minerály. Může být dobré zajít k lékaři na krevní testy, aby se vyloučila anémie nebo nedostatek železa. Pokud to půjde, zkuste si zajistit více odpočinku a klidu, i když chápu, že s dětmi to není snadné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex