Šílení sousedi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
23.6.16 13:42

Ale tady je podobná situace, RD tady stály dříve než paneláky, vybudované za komunistů. Oni si mezi panelákama postavili hřiště, kde pubertáci řvou od rána do večera a rozléhá se to široko daleko a obtěžuje okolí. A když si zahrádkáři chtějí pálit bordel na zahradě, tak se to panelákům nelíbí. Já mám RD a chtěla bych si v klidu vyjít na zahradu s kafem. Ale když uslyším ten řev, tak raději zalezu domů. Také mě vadí nevychovaní smradi, házející nám vajgle do zahrady. Všechno to bydlí v těch panelácích. Jdou kolem a to slyšíte jen samé pi…čááááááááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.6.16 13:45

Tak ono si člověk nevybere.. my bydlíme v klasické zástavbě rodinných domů se zahradami, a teda můžu říct, že největší exoti zapálí trávu, bordel např. v sobotu dopol. kdy 90% mamin má vypráno, otevřených oken, dětí v kočárkách na balkoně atd..
Naštěstí u nás většima bordel spaluje- přírodní bordel až k večeru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
23.6.16 13:52

Nečetla jsem komenty, tak se možná opakuju, řešte přes obec, pokud jsou i zaznamy na policii, dostanou alespon pokutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.16 13:55
@Janasas píše:
Tak ono si člověk nevybere.. my bydlíme v klasické zástavbě rodinných domů se zahradami, a teda můžu říct, že největší exoti zapálí trávu, bordel např. v sobotu dopol. kdy 90% mamin má vypráno, otevřených oken, dětí v kočárkách na balkoně atd..
Naštěstí u nás většima bordel spaluje- přírodní bordel až k večeru..

Já jsem se schválně dívala na pálící dny v naší obci. A máme to takto, dané vyhláškou: V naší městské části je určena středa od 14.00 do 18.00 hod. a sobota od 9.00 do 16.00 hod. Takže večer by nikdo nic nespálil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.6.16 13:59

Hoolky my teď řešíme toto..
Máme rodinný dům se zahradou a na druhém konci zahrady má dům naše 80 babička.. Protínáme jakoby dvě ulice, takže my dáme dům v jedné ulicí a ona zezhora má další hlavní ulici..
No ale k věci. Máme švihlou sesedku taky důchodkyni a tak už babičce spálila- chemicky, jeden keř růže před domem, teď ji vypálilala trávnik- po celé šířce 20 cm pod oknem.. na zahradě přes plot jak stříkala - nevím co, ale prostě něco co zabíjí zeleň nám zničila tři tujky u plotu..
My to víme, ale důlaz nemáme, jenom se vysmála babičce do očí- že ano, že to udělala..
Tak my u ploty maliny, rybíz angrešt, děti a sousedka nám stříka přes plot trávu..
Nevíme, jestli nemá nějakou uchylku, prostě chodí i po své zahradě a postřikuje si..
už mám před domem další náznak zpáleného keře u vchodového plotu, ale co s tím.. bez důkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.16 14:01
@Janasas píše:
Hoolky my teď řešíme toto..
Máme rodinný dům se zahradou a na druhém konci zahrady má dům naše 80 babička.. Protínáme jakoby dvě ulice, takže my dáme dům v jedné ulicí a ona zezhora má další hlavní ulici..
No ale k věci. Máme švihlou sesedku taky důchodkyni a tak už babičce spálila- chemicky, jeden keř růže před domem, teď ji vypálilala trávnik- po celé šířce 20 cm pod oknem.. na zahradě přes plot jak stříkala - nevím co, ale prostě něco co zabíjí zeleň nám zničila tři tujky u plotu..
My to víme, ale důlaz nemáme, jenom se vysmála babičce do očí- že ano, že to udělala..
Tak my u ploty maliny, rybíz angrešt, děti a sousedka nám stříka přes plot trávu..
Nevíme, jestli nemá nějakou uchylku, prostě chodí i po své zahradě a postřikuje si..
už mám před domem další náznak zpáleného keře u vchodového plotu, ale co s tím.. bez důkazu

skrytou kameru tam někam dát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.6.16 14:02

@chipsa jenomže to je ono.. zkus si třeba dám na balkon prádlo, otevřít okna a dát peřiny- jako sobotní uklid a teď ti tam někdo začne čmudit.. :mrgreen: Jako u nás naštěstí to je, že v okolí lidi tyto práce dělají fakt např. po 6 hodině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.16 14:03
@Janasas píše:
@chipsa jenomže to je ono.. zkus si třeba dám na balkon prádlo, otevřít okna a dát peřiny- jako sobotní uklid a teď ti tam někdo začne čmudit.. :mrgreen: Jako u nás naštěstí to je, že v okolí lidi tyto práce dělají fakt např. po 6 hodině…

Já bych šla taky pálit až večer, ale dle vyhlášky nesmím a když budu pálit mimo pálící hodiny tak na mě zavolá někdo policajty :nevim: Někdo to tak vymyslel a tak to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.6.16 14:05

@chipsa tak ono je to spíš na tom, jak ti to udělá město.. ale jako myslím si, že je to nelogické.. protože fakt co děla věrtšina ženskcýh v sobotu…
My fakt máme barák na baráku a vidím v sobotu každeou durhou - peřiny v okně, děti vylezené v bazenkách, kočárky na balkoně a ženská umývá okno atd. kdybych tu něco zapálila, tka by mě sežraly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.16 14:09

Zaujala mě pálící tabulka obcí města Brna, naprosto nelogické :mrgreen: Někde můžou pálit celoročně, někde do 22.00.

http://www.sever.brno.cz/…-obcany.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
23.6.16 14:21

@Radka95 No tohle jsem neměla radši číst, hlavně co se týká toho malého. Já su dobrák, také mám nervy, když je už je toho příliš, ale TEĎ VE MNĚ UPLNĚ VAŘÍ KREV!
Opravdu prosííííííííííííííííím, sociální odbor nebo někoho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
23.6.16 14:21

Tak proti spálení suché trávy a suchých větví jistě nikdo nic nemá (aspoň já ne) ale tady se běžně pálí právě ostříhané thůje, mokré listí, igelitové pytle, boty… kabelky a to potom lidi okolo dost naštve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.16 14:23
@jakanas píše:
Tak proti spálení suché trávy a suchých větví jistě nikdo nic nemá (aspoň já ne) ale tady se běžně pálí právě ostříhané thůje, mokré listí, igelitové pytle, boty… kabelky a to potom lidi okolo dost naštve.

Tak boty bych teda nepálila, to by mě sousedi sežrali :mrgreen: Musí to být takový ten normální puch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
23.6.16 14:26

@chipsa Všichni kolegové domkáři jezdí nonstop s bioodpadem do dvora. Také je to nebaví, ale dělají to. Má to smysl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
23.6.16 14:34
@chipsa píše:
Tak boty bych teda nepálila, to by mě sousedi sežrali :mrgreen: Musí to být takový ten normální puch :lol:

no nedávno soused pálil takový obrovský igelit, tak jsem na něho zařval (úplně slušně)z okna a jedinné co se stalo bylo že se při tom pálení schoval za thůje… ten hořící igelit tam nechal dohořet (asi hodinu). Zato se se mnou teď nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný