Šílení sousedi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
22.6.16 16:42

@Radka95 Přesně tak. My jsme jim taky domlouvali a nepomohlo to. Řekla jsem, že dokud nemáme děti tak to nechám být, ale čekáme prvního prcka a nechci, aby jeho první slovo bylo „ku.vo“ :roll: 8o šílený slovník, navíc řve z plných sil, takže mazec. Chudáci sousedi pod nimi. Ty to slyší ještě víc. Nejlepší je když ve 3 ráno tříská něčím do topení a ta ječí „ku.vo, ku.vo…“ Máme luxusní budíčky.
Určitě dám vědět, ale pokud to podepsalo víc než polovina paneláku tak si myslím, že to budou řešit. Jinak to poženeme ještě dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.6.16 16:54

@Mexie je to hrozný vždycky když známí vyprávěli jaký maj problémi se sousedy tak sem se jen smála a řikala že to neni možný ale bohužel je.My zatim bohužel děti nemáme ale stejně mě s tim štvou. Je jí 19 čeká druhý ale vůbec se nechová jako máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
22.6.16 17:05

@Radka95 No to věřím, že to tam máte taky šílené. Pokud to u nás dopadne dobře tak udělejte to co my. Sepište stížnost a nechte ji podepsat odstatními, kterým to taky vadí. Aspoň na družstvu uvidí, že nejsme jen jedna rodina, která všechno vadí, ale že ta sousedka vadí opravdu všem.
Jednou u nás spala moje mladší sestra a šla si malovat před panelák a ta krá. va na ni něco řvala z okna. Na syna od sousedů, který jezdil na kole taky něco řvala, ten chudák vyplašený… Snad už s babkou zatočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.6.16 17:13

@Mexie Strašný.Oni věčně něco lejou z okna a protože bydlíme pod nima schytal to přítel když koukal z okna měla sem co dělat ho udržet aby mu jí jednu neplesknul je totiž hroznej nervák. A posledně když se vrátili z nějaký akce a kouřili z okna tak nám poblil parapet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
22.6.16 17:15

@Radka95 Bože :roll: 8o…To jsou hovada. No snad s něma někdo zatočí. Když jste pod nimi tak to nesete asi nejhůř. Zkus si promluvit se sousedy co bydlí nad nimi, jak je snáší (pod teda nebydlí úplně nahoře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11154
22.6.16 17:16
@PAN66 píše:
A co to rocni dite, jak v tom muze spat..dala bych minimalne podnet na socku

To se týká jen venkovního hluku, vyjadřovala jsem se k těm děckám na hřišti… Jinak ten případ s bytem a dítětem je šílený a opravdu bych to řešila opakovaným voláním policie a sociálky, dokud s tím něco neudělají. Vždycky když něco takovýho vidím, slyším, je mi těch dětí tak líto, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.6.16 18:50
@chipsa píše:
Ten kravál konkrétně včera šel z hřiště do 21.00. Pak už jdou pubertáci domů.

Víš co, já když byl puboš tak jsme taky bývali do 21h na hřišti a hráli streetball. Bouchání balonu, řetízkový koš, komunikace dvaceti lidí. Prostě hluk.
Jako bohužel… mi jsme to hloupé a nepraktické betonové sídliště nestavěli, stavěli ho naši rodiče kteří si potom stěžovali že je tam hluk. Dnes místo hřiště je další parkoviště a děcka sedí u PC :nevim:

Takže pokud chceš na hřišti ticho tak jim tam nasdílejte wifi a oni už budo u jen sedět a čumět do smartfouna… nebo ještě začít dýlovat. Ta naše parta se taky rozpadla po tom co tam půlka lidí začala kouřit hašiš a ta druhá s nimi už nechtěla mít nic společného. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
22.6.16 19:11

@Kattynka000 nahrávat nikoho nesmíš, to je trestné a dotyční by tě (resp. zakladatelku) mohli žalovat. Policie navíc nesmí přihlédnout k nelegálně získaným důkazům.

@Fazulina noční klid je vyhláška týkající se správního práva, ovšem rušení pokojného stavu a působení hluku nad míru místním poměrům je zase občanské právo a vztahuje se na celý den.

@chipsa podat stížnost na obec, ideálně podpořenou mnoha podpisy a třeba i s podezřením, že tam popíjejí alkohol, kouří trávu… zabývat se tím budou, otázka je, na jakého úředníka narazíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
22.6.16 19:17

@jakanas tohle nesváděj na hřiště :roll: já puboše na hřištích taky nesnáším. Sedí na opěradlech laviček, sedadla jsou celá od bláta, všude vajgly, odpadky, zničené průlezky, co sakra lezou na hřiště pro malá děcka, ať jdou někam do parku. Chci jít pohoupat dvouleťáka na houpačky a tam sedí 3 puboši okolo 17 let, resp. stojí na těch houpačkách pro děti do tří let, celé od bláta, tam plastová lahev, v písku 5 vajglů… kdybych nevážila 50kg i s postelí, tak bych je všechny vypleskla a hnala dělat něco rozumného. Všechny pružinové houpačky ohlé k zemi, protože ti dementi se na nich musí houpat jak kdyby jim bylo 5 a vážili 17kg. Cedule s pravidly na hřišti (včetně zákazu kouření) částečně vyvrácená. Tak zatraceně, co to má být? To jim tam tu wifi fakt raději zavedu.

Příspěvek upraven 22.06.16 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.6.16 19:19
@Radka95 píše:
Hezký den mám otázku. Máme příšerné sousedy jenže bohužel nejsou v podnájmu takže řešit přes majitele bytu to nejde.Byt patří bytovému družstvu maj odkoupený podíl v družstvu a tak by mě zajímalo jestli se bude družsto zabývat mojí stížností. Je to tu už k nevidržení celý dny vyhrává hudba a ano opravdu maj kvalitní domácí kino které jim skvěle basuje :( v 7 ráno zapnou hudbu a vydržej to do půnoci bez přestávky. Policie s tím nic nedělá slečna vždy s úsměvem řekne že už se to opakovat nebude. A to neni jediný problém. Neustále samé hádky ve 3 ráno lítaj facky, nádobí a s oblibou pán kope hodiny do dveří než mu slečna otevře z toho dostane jejich roční syn záchvat tak se jejich vztek obrátí k němu. Syn jim velý den jen prořve tak ho se slovi drž už hubu zamknou v pokoji kde vydrží hodiny ječet. A vše zakončí souloží o které ví celé patro pod nima :) Máte někdo podobné zkušenosti? Už nevíme co dělat a stěhovat z bytu který nemáme ještě ani splacený opravdu nemůžeme

Družstvo by to možná mohlo zajímat- zkus to na ně- pokud ubližujou dítěti, tak sociálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
22.6.16 19:23

Jestli jsou v družstvu, tak to je pohoda. Oni by měli mít nahráno, protože družstvo jim může být vzít. Pokud by měli být v osobním vlastnictví, byl by to problém. Oslovila bych právníka a zasadila se o družstevní schůzi spolu s ním. Držím palce, ale neviděla bych to vůbec špatně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.6.16 19:57

ZAkladatelko, tak to ti vůbec nezávidím :(
Nad nama, je to tak 2 roky zpátky, bydlela stará paní, která nemohla v noci spát, a chodila po bytě…v tom by nebyl problém, jenž měla holandské dřeváky.
Nedávno soused vedle, když se vracel z hospodya to několikrát, tak došel dom a začal sprostě nadávat, a vším mlátit. Dal jsem s ním rozmluvu(přece jenom mám postavu jinou než on :lol: ),a od té doby je klid.

A to když jsem ještě bydlel u našich, tak pod nama bydlela stará paní učitelka, sice trpěla stihomanií, že ji pořád někdo sleduje, tak k nám nosila tajné dopisy, což ještě nebylo tak hrozné. Ale uměla krásně hrát na piáno, které měla na bytě…bohužel hrávala často ve 2 nebo ve 3 v noci. Prostě romantika jak z amerického filmu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.6.16 20:49
@Any83 píše:
@jakanas tohle nesváděj na hřiště :roll: já puboše na hřištích taky nesnáším. Sedí na opěradlech laviček, sedadla jsou celá od bláta, všude vajgly, odpadky, zničené průlezky, co sakra lezou na hřiště pro malá děcka, ať jdou někam do parku. Chci jít pohoupat dvouleťáka na houpačky a tam sedí 3 puboši okolo 17 let, resp. stojí na těch houpačkách pro děti do tří let, celé od bláta, tam plastová lahev, v písku 5 vajglů… kdybych nevážila 50kg i s postelí, tak bych je všechny vypleskla a hnala dělat něco rozumného. Všechny pružinové houpačky ohlé k zemi, protože ti dementi se na nich musí houpat jak kdyby jim bylo 5 a vážili 17kg. Cedule s pravidly na hřišti (včetně zákazu kouření) částečně vyvrácená. Tak zatraceně, co to má být? To jim tam tu wifi fakt raději zavedu.Příspěvek upraven 22.06.16 v 19:19
:-) Ano i toto vidím jako problém. Pro puboše dnes už prostě nejsou hřiště. Za nás bylo mezi každým blokem hřiště na tenis, streetball, fotbal, velké fotbalové hřiště. Dnes jsou místo hřiští parkoviště, fotbalové hřiště uzavřeno a zůstaly tu jen hřiště pro prťata.
Větší děcka už prostě nemají kdo se zabavit a tak prostě škodí na těch pro malé.
Aspoň na sídlišti kde jsem vyrůstal já to tak je a je to čím dál horší.

týýjo, soused právě začal sekat svoji obrovskou zahradu svou benzínovou sekačkou… to má tak na hodinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11154
22.6.16 22:55
@jakanas píše: :-) Ano i toto vidím jako problém. Pro puboše dnes už prostě nejsou hřiště. Za nás bylo mezi každým blokem hřiště na tenis, streetball, fotbal, velké fotbalové hřiště. Dnes jsou místo hřiští parkoviště, fotbalové hřiště uzavřeno a zůstaly tu jen hřiště pro prťata.
Větší děcka už prostě nemají kdo se zabavit a tak prostě škodí na těch pro malé.
Aspoň na sídlišti kde jsem vyrůstal já to tak je a je to čím dál horší.týýjo, soused právě začal sekat svoji obrovskou zahradu svou benzínovou sekačkou… to má tak na hodinu :zed:

Tak to ještě stihnul do nočního klidu, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
23.6.16 07:19
@Fazulina píše:
Tak to ještě stihnul do nočního klidu, ne? :-)

Ano stihnul :palec: je šikovnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný